Lány karaktered is lehet az új South Park-játékban

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 21.
  • Hír
Link másolása
A The Stick of Truthban még nem volt lehetőségünk lány karaktert választani, de a The Fractured But Whole tartalmazni fogja ezt az opciót. A hírt maga Matt Stone, a South Park atyja erősítette meg.

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában Matt Stone, a South Park társalkotója megerősítette, hogy a közelgő játékadaptációban lány karakterünk is lehet, nem muszáj kisfiút választanunk az elején.

Az előző részben csupán egy frakcióként voltak jelen a lányok, aztán valaki feldobta a női főhős lehetőségét a csapatnál. A The Stick of Truth narratívájába ez nem fért volna bele, de a The Fractured But Whole-ban ez másként lesz.

Az alkotók szerint lányként másként bánnak majd veled a szereplők, mintha fiút irányítanál. Más játékokban (például a The Divisionben) általában nincs sok különbség a női és a férfi főhős között, de itt ki leszel téve jó néhány hímsoviniszta beszólásnak. A South Park már csak ilyen.

Stone megjegyezte, hogy ha lehetőség van rá, ő mindig női karakter választ a videojátékokban. A The Divisionben is a saját feleségét alkotta meg.

A South Park: The Fractured But Whole december 6-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
Naridar
#3: Epikus South parkhoz méltó trollkodás lenne beletenni egy legördülő listát amin minimum 30-féle "nem" van, a legelvadultabb elképzeléseket is beletéve, aztán ha a játékos nem a "férfi" vagy "nő" opciókra kattint, megjelenik Anita Sarkeesian vagy Chanty "Big Red" Binx és a képébe visítja, hogy "Check your privilege, you cishetero white scum!"
3.
3.
simi
csak két nem van a játékban? az így 2016-ban elég kevés
1.
1.
azureknight0715
Hát már azért érdemes lesz lány karaktert is indítani, hogy halljad Cartmant ahogy folyamatosan ribancozni fog téged :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...