Project CARS 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott a Project CARS, az új rész 2017 egyik legjobb versenyjátéka.

Project CARS 2 teszt

Nagyon úgy tűnik, hogy a Slightly Mad Studios felnőtt a feladathoz, és a második részre végre beérett a Project CARS. Az autósport számos kategóriáját felvonultató, roppant igényes csomaggal állunk szemben!

Brit toplista: a Project CARS 2 sem bírt a Destinyvel

Immár zsinórban harmadik hete vezeti a brit eladási toplistát a Destiny 2. Rögtön mögé zárkózott fel a pár napja megjelent Project CARS 2, a bronzérmet pedig a szintén nem túl régi NBA 2K18 zsebelte be.

Megérkezett a Project CARS 2 launch trailere

Holnap érkezik a Slightly Mad Studios új játéka, a Project CARS 2, amely az őszi versenyjátékdömping első résztvevője. A korai verzióval eltöltött órák alapján bátran kijelenthetjük, hogy a műfaj egyik legjobbjával van dolgunk.

Így fogadták külföldön a Project CARS 2-t

Pár nap múlva befut a Project CARS második része, így nem maradhatnak el a pontszámok sem, amelyeket a külföldi sajtó akasztott a programra. Eddig úgy tűnik, hogy a játék túlszárnyalja majd az elődjét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy merülünk bele az őszbe, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is. A héten is lesz sportjátékunk, de a verekedős anyagok és a szimulátorok rajongóira is szép napok várnak. Lássuk a listát!

GC 2017: Az új Super Mario a kiállítás legjobbja

Kihirdették a Gamescom szokásos díjátadójának győzteseit, összesen huszonhárom kategóriában versenyezhettek egymással a kiadók-fejlesztők, illetve a játékaik. A kiállítás legjobbja a Super Mario Odyssey lett.

GC 2017: Befutott a Project CARS 2 előzetese is

Rengeteg új helyszínt, izgalmas versenyeket és közel 200 kipróbálható benzinzabálót, köztük számos gyönyörű Lamborghinit ígér a Project CARS szeptemberben megjelenő folytatása.

Project CARS 2 - a Ferrari is kigördül a garázsból

A Slightly Mad Studios és a Bandai Namco Entertainment tegnap megerősítette, hogy a Ferrari is csatlakozik a Project CARS második felvonásának autókínálatához. Egyelőre tíz tűzpiros járgány lesz majd kipróbálható.

Project CARS 2 bétateszt

A Slightly Mad Studios játékai mindig is profin lavíroztak az arcade és a szimulációs vonal között. A Project CARS esetében az utóbbi felé billent a mérleg, és igaz ez a folytatásra is. Most kiderül, mennyit fejlődött a második rész.

Íme, a Project CARS 2 pályafelhozatala

Az autólista bemutatása után következzenek a Project CARS 2 pályái: az autóversenyben 62 különböző helyszínre látogathatunk el, amelyek összesen több mint 130 versenypályát biztosítanak a számunkra.