Project CARS 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott a Project CARS, az új rész 2017 egyik legjobb versenyjátéka.

180 autót tartalmaz a Project CARS 2

Tényleg nem viccelt a Slightly Mad Studios, amikor azt mondta, hogy az egyik legátfogóbb versenyjátékot készíti el. Harmincöt gyártó 180 szörnyetegét vezethetjük a Project CARS 2-ben - itt a komplett lista, szemezgessetek!

E3 2017: Így néz ki most a Project CARS 2

A Bandai Namco jóvoltából az egész expó alatt kipróbálható volt a Project CARS 2 jelenlegi verziója. A GTPlanet illetékesei egy sor gameplay felvételt készítettek a szeptemberben érkező autós címről.

E3 2017: Szeptemberben jön a Project CARS 2

Lassan ráfordulunk az idei E3-ra, már az expó előtt sűrűsödnek a trailerek és bejelentések. A Bandai Namco és a Slightly Mad Studios is elérkezettnek látta az időt, hogy lerántsa a leplet a Project CARS 2 megjelenési dátumáról.

Project CARS 2 - a McLaren 720S volánja mögött

A márciusban bemutatott McLaren 720S is feltűnik majd a Project CARS 2-ben, ennek az álomautónak szól a játék legújabb előzetese is. Dinamikusan változó időjárás és lenyűgöző látvány vár ránk.

Project CARS 2 - beleshetünk a ralikrosszba

A Project CARS február elején hivatalosan is bemutatott második felvonásában végre ralikrossz-versenyeket is kipróbálhatunk. A GameSpot jóvoltából most megleshetjük, pontosan hogyan is fest majd egy ilyen küzdelem.

Ne várjuk Nintendo Switch-re a Project CARS 2-t

A héten hivatalosan is bemutatkozott a Project CARS 2, melyben nemcsak pályaversenyek, hanem ralikrossz is helyet kap. Sajnos a legfrissebb hírek szerint az autós cím biztosan nem jelenik meg a Nintendo új platformjára.

Lerántották a leplet a Project CARS 2-ről

A januári szivárgások után a Slightly Mad Studios hivatalosan is bemutatta a Project CARS folytatását, és egy trailer társáságban erősítette meg az első részleteket az autóversennyel kapcsolatban.

Idő előtt kiszivárgott a Project CARS 2 előzetese

Idő előtt megtekinthető lett a jó eséllyel erre a hétre időzített bemutatkozó Project CARS 2-előzetes. Az első trailer ráadásul nagyot markol, hiszen a folytatás minden főbb újdonságáról lerántja a leplet.

Project CARS 2 - kiszivárogtak az első képek

Azok után, hogy napokkal ezelőtt felröppent a hír, miszerint a közel másfél éve készülő Project CARS-folytatás szeptemberben megjelenhet, "véletlenül" kiszivárogtak az első, jó eséllyel a játék előzeteséből származó képlopatok is.

Szeptemberben jöhet a Project CARS 2

Egy ideje készül már a Slightly Mad Studios autós játékának a folytatása, a megjelenéssel kapcsolatban azonban eddig csak találgathattunk. Nemrég az egyik fejlesztő a cím hivatalos fórumán pletykálta el a tervezett megjelenést.