Oddworld: Soulstorm PC, PS4, PS5

Abe minden eddiginél sötétebb kalandja.
Típus:

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Noha nem hozott nagy bejelentéseket a tegnap esti State of Play, kedvcsinálóból és meglepetésből azért így is akadt szép számmal. Ebben hírben foglaljuk össze, hogy mi történt az adásban!

TGA 2020: Tavasszal jön az Oddworld: Soulstorm

Az Oddworld Inhabitants egy új trailer kíséretében jelentette be, hogy várnunk kell még kicsit a mudokon-mentőakcióval, hiszen csak jövő tavasszal kerül boltokba a legújabb, "2,9D-s" akció-platformere, az Oddworld: Soulstorm.

Futottak még a PlayStation 5-bemutatón

A délelőtt folyamán beszámoltunk a tegnap éjjeli PlayStation 5-bemutató legnagyobb durranásairól, de ezen felül is akadtak még látnivalók. Egy kalap alá gyűjtöttük a műsor további érdekességeit.

Futottak még a tegnapi PlayStation 5-bemutatón

A Sony tegnap este jó egy órán át darálta a játékelőzeteseket és -bejelentéseket. A legfontosabb anyagokról már értekeztünk, most következzen egy összeállítás, amelyben az összes többi apróság helyet kapott!

Oddworld: Soulstorm - séta a sötétben

Rövidke teasert kapott az Oddworld: Soulstorm. Abe következő kalandja közvetlenül a New 'n' Tasty eseményei után veszi fel a fonalat, és ahogy azt az előzetes is sugallja, ezúttal még sötétebb sztorival lesz dolgunk.

GC 2019: Epic Games-exkluzív lesz az új Oddworld

Kölnben vált hivatalossá, hogy az Oddworld: Soulstorm és a Magic: The Gathering Arena PC-s változatai Epic Games Store-exkluzívok lesznek. Az Oddworld esetében a sorozat alkotója egy nyílt levélben árulta el, mi is állt a döntés hátterében.

E3 2019: Negyedóra Oddworld: Soulstorm

Végre teljes pompájában is megleshető az évek óta készülő Oddworld: Soulstorm. Az IGN szerkesztője a sorozat alkotójával, Lorne Lanninnel beszélgetve mutatja be a játék főbb újdonságait.

Videón és friss képeken az Oddworld: Soulstorm

Újabb látnivalókkal jelentkezett a jövőre érkező Oddworld: Soulstorm. Az Abe's Oddysee (illetve a New 'n' Tasty!) történetének folytatása egy játékmenettel fűszerezett teasert, illetve néhány screenshotot kapott.

GDC 2019: Ismét mozog az Oddworld: Soulstorm

Újabb életjeleket adott az Oddworld Inhabitants következő játéka. A Unity GDC-s előadásán egy rövid kedvcsinálóval demonstrálták azokat a renderelési technikákat, amelyet a Soulstormban láthatunk majd.

Bejelentésre készül az Oddworld Inhabitants

A jövő hét elején bejelent valamit az Oddworld-sorozatért felelős Oddworld Inhabitants csapata. Ha tippelnünk kellene, akkor a két évvel ezelőtti GDC-n leleplezett Oddworld: Soulstormról kapunk végre információkat.