Borderlands 3 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Típus:

Óriási sikernek tűnik a Borderlands 3

Időarányosan egy 2K Games-játék sem fogyott eddig úgy, mint a Borderlands 3, amelyből alig öt nap alatt ötmillió példányt szállítottak le a boltoknak. A sorozat mára több mint egymilliárd dollárt termelt a kiadónak.

Brit toplista: az élen kezdett a régi-új Zelda

Kiváló rajtot vett a The Legend of Zelda: Link's Awakening a brit játékeladási toplistán, és egyébként is örülhetett a Nintendo, mert több first-party cím is javítani tudott a Switch Lite premierjének hála.

Borderlands 3 - félelmetes hírek a jövő tartalmairól

Alig egy hete jelent meg a Borderlands 3, de már most kaptunk néhány infót arról, hogy mire érdemes, és mire nem érdemes várnunk a közeljövőben. Limitált eventek? Pipa! Több játszható karakter? Nincs pipa.

Brit toplista: az év rajtját produkálta a Borderlands 3

Kapásból a brit toplista élén nyitott a Borderlands 3, ráadásul az év eddigi legjobb rajtját hozta össze a Gearbox játéka. Az már más kérdés, hogy a Borderlands 2 lényegesen több eladott példánnyal büszkélkedhetett anno.

Borderlands 3 - befutott a launch trailer is

A hétvégét mi már biztosan a Borderlands 3 világában töltjük, így nem árt felkészülnünk az esztelen zúzásra és a lootzivatarra. A játék utolsó trailere megérkezett, karöltve az első bevezetővel.

Összeszedtük a Borderlands 3 elmebeteg reklámjait

Kutyakaja, üdítőital, használt autó, vagy nyári ruhakollekció. Ne kérdezzétek, hogy mi a közös bennük, mert mi sem tudjuk rá a választ, de a sablonos reklámspotokból a Borderlands 3 most is kihozta a maximumot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.

Borderlands 3 - mégis lesz PC-s előtöltés

Úgy tűnik, összekapta magát az Epic Games Store, és mégis előtölthető lesz a Borderlands 3 PC-s verziója. A számítógépesek ugyanúgy két nappal korábban eshetnek neki a letöltésnek, mint a konzolosok.

Borderlands 3 - nem fogja megizzasztani a gépünket

Nyakunkon az iskolakezdés, ami azt is jelenti, hogy a nyári pangás után ismét beindulnak a komolyabb játékmegjelenések. A következő hónap egyik nagyágyújának ígérkezik a Borderlands 3, aminek már a gépigényét is ismerjük.

GC 2019: Gyorstalpaló a Borderlands 3-hoz

Ha eddig elkerült volna a minden gyanútlanul bámészkodót magával sodró hypevonat, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy alig hat perc leforgása alatt megértsd, miért is vannak úgy oda az emberek a Borderlands 3-ért.