Borderlands 3 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Típus:

Friss képeken a Borderlands 3

Ugyan messze még a szeptemberi rajt, de legalább a 2K Games és a Gearbox csapatának hála vadonatúj képeken csodálhatjuk meg a Borderlands 3 világának tájait, különféle teremtményeit és persze vérszomjas fenevadjait.

35 órás lesz a Borderlands 3 fő sztorija

A Borderlands 3 rendezője elárulta, hogy nem aprózzák el a Borderlands 3 fő történetvonalát. Paul Sage úgy saccolja, hogy ha kifejezetten a fő küldetésekre koncentrálunk, akkor is nagyjából 35 óra után juthatunk a történet végére.

E3 2019: Egy óra zúzás a Borderlands 3-mal

Újabb velős gameplay videó érkezett egyenesen a 2019-es E3 forgatagából. Ezúttal kaphatunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lesz három új Vault Hunter, név szerint Amara, Moze és Zane bőrébe bújni.

E3 2019: Tíz perc a Borderlands 3 társaságában

A tegnapi eszelős előzetes után egy tízperces játékmenet-bemutatóval is előrukkolt a Borderlands harmadik felvonása. Ha pedig végeztél a kedvcsinálóval, jöhet a limitált ideig ingyenes új Borderlands 2-kiegészítő.

E3 2019: Ütős trailert kapott a Borderlands 3

Lilith nem teketóriázik: az újdonsült Vault Hunterek élén frontális támadást indít a Children of the Vault eszement fanatikusai ellen. A harmadik rész történetét egy eszement előzetes és egy ingyenes DLC vezeti fel.

Újabb életjelet adott az új Borderlands 2 DLC

Nagyon úgy néz ki, hogy igaznak bizonyultak a szóbeszédek és a Borderlands második része hét év szünet után kap egy vadonatúj DLC-t. A Commander Lilith & The Fight for Sanctuary köti majd össze a második és a készülő harmadik epizódot.

Borderlands 2 DLC-vel vezetik fel a harmadik részt?

A PlayStation Lifestyle névtelen forrása szerint az E3 hetében mutatkozik be a Borderlands 2 legújabb DLC-je, a Commander Lilith and the Fight for Sanctuary, ami jó eséllyel hidat képez majd a második és a készülő harmadik rész között.

Epic Store Mega Sale - hova tűntek a játékok?

Megkezdődött az Epic Games Store első nagy leárazása, amely gyakorlatilag az itt meglelhető összes játékot érinti. Igen ám, de az akció idejére néhány kiadó eltávolíttatta a saját címeit a platformról.

110 millió eladott példánynál jár a GTA V

A Take-Two is megtartotta teljes üzleti évének beszámolóját, ahol nem csak az derült ki, hogy óriásit ment a kiadó, hanem az is, hogy még mindig piszkosul sokan veszik a Grand Theft Auto ötödik felvonását.

Borderlands 3 - Vault Hunter DLC-k nélkül

A Gearbox vezérigazgatója, Randy Pitchford hintette el, hogy az előző játékokkal ellentétben a Borderlands 3 nagy eséllyel nem kap Vault Hunter DLC-ket a premier után. Ezt egy rajongói kérdésre válaszolva árulta el a CEO.