Borderlands 3 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Típus:

E3 2019: Ütős trailert kapott a Borderlands 3

Lilith nem teketóriázik: az újdonsült Vault Hunterek élén frontális támadást indít a Children of the Vault eszement fanatikusai ellen. A harmadik rész történetét egy eszement előzetes és egy ingyenes DLC vezeti fel.

Újabb életjelet adott az új Borderlands 2 DLC

Nagyon úgy néz ki, hogy igaznak bizonyultak a szóbeszédek és a Borderlands második része hét év szünet után kap egy vadonatúj DLC-t. A Commander Lilith & The Fight for Sanctuary köti majd össze a második és a készülő harmadik epizódot.

Borderlands 2 DLC-vel vezetik fel a harmadik részt?

A PlayStation Lifestyle névtelen forrása szerint az E3 hetében mutatkozik be a Borderlands 2 legújabb DLC-je, a Commander Lilith and the Fight for Sanctuary, ami jó eséllyel hidat képez majd a második és a készülő harmadik rész között.

Epic Store Mega Sale - hova tűntek a játékok?

Megkezdődött az Epic Games Store első nagy leárazása, amely gyakorlatilag az itt meglelhető összes játékot érinti. Igen ám, de az akció idejére néhány kiadó eltávolíttatta a saját címeit a platformról.

110 millió eladott példánynál jár a GTA V

A Take-Two is megtartotta teljes üzleti évének beszámolóját, ahol nem csak az derült ki, hogy óriásit ment a kiadó, hanem az is, hogy még mindig piszkosul sokan veszik a Grand Theft Auto ötödik felvonását.

Borderlands 3 - Vault Hunter DLC-k nélkül

A Gearbox vezérigazgatója, Randy Pitchford hintette el, hogy az előző játékokkal ellentétben a Borderlands 3 nagy eséllyel nem kap Vault Hunter DLC-ket a premier után. Ezt egy rajongói kérdésre válaszolva árulta el a CEO.

Borderlands 3 - minimum 30 óra játékidő

A PC Gamernek adott interjújában a Gearbox illetékese elhintette, hogy azok a játékosok, akik csak a fő küldetésekre összpontosítanak a Borderlands 3-ban, minimum 30 órás játékidőre számíthatnak. Nem lesz rövid a kampány.

Már a Humble is árulja az Epic Games Store kulcsait

Partnerségre lépett a Humble Store és az Epic Games Store, így mostantól már a Humble webshopjában is találkozhatunk az Epicnél beváltható digitális játékkulcsokkal. Érdemes lesz tehát figyelni a leárazásokat!

Így néz ki mozgásban a Borderlands 3

Az ígéreteknek megfelelően tegnap este élesben is bemutatkozott a Borderlands 3. A Gearbox Software egy sor új funkcióval bolondította meg az eddig ismert receptet - mindet láthatjuk majd az első gameplay videóban.

Itt nézd élőben a Borderlands 3 bemutatóját!

Itt a „Borderlands éve”! A mai napon, helyi idő szerint este 19 órától indul a hivatalos livestream, mely során a Gearbox végre bemutatja az oly régóta várt Borderlands 3 első gameplay felvételeit.