Borderlands 3 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Típus:

Borderlands 3 - 18 perc akció Amarával

Jövő hónapban rajtol el a Gearbox régóta várt alkotása, de addig is Arekkznek hála egy vadonatúj gameplay videót kaptunk, mely során megnézhetjük, hogy milyen 22-es szintűnek lenni Amarával, a Phasegrasp skill tree-t választva.

Denuvo védi a Borderlands 3-at

Egyre csak szállingóznak az olyan apróbb hírek, amelyek némileg felbosszanthatják a Borderlands 3 PC-s rajongótáborát. Kiderült, hogy a kétes hírnevű Denuvo védi majd a játékot a kalózoktól.

PC-n nem lesz előtölthető a Borderlands 3

Habár az Epic Games Store-on már működik elvileg az előtöltés lehetősége, a Borderlands 3 esetében nem lesz elérhető a funkció. Új látnivalókkal tudunk vigasztalni titeket cserébe.

Borderlands 3 - íme, FL4K és az állatkái

Zane, Moze és Amara után a Gearbox végre saját videót szentelt a Borderlands 3 negyedik hősének, FL4K-nek is. A titokzatos vadászrobot igazi állatbarát, így még akkor sem érezhetjük magunkat egyedül, ha szólóban vágunk neki a kalandoknak.

Borderlands 3 - irány a mocsár!

Újabb képek futottak be a Gearbox jövő hónapban esedékes alkotásáról, melyeken ezúttal az Elden-6 vidékét övező mocsarak kapták a főszerepet. Mellettük néhány új infót is kaptunk a PlayStation 4-es grafikai opciókról.

Borderlands 3 - akcióban a nyolckarú Amara

A Gearbox folytatja a Borderlands harmadik részében bemutatkozó új szereplők részletes bemutatását. Zane Flynt és Moze után itt van Amara, aki két saját ökle mellett hat éteri karjával vág rendet stílusosan a rosszfiúk között.

Így kezdődik a Borderlands 3

Olyan nincs, hogy ezen a héten ne jelentkezzünk friss hírekkel Borderlands 3-fronton, ezúttal ráadásul igazi csemege akadt a markunkba: az IGN jóvoltából beleleshettek a játék elejébe!

Borderlands 3 - Moze és imádnivaló barátja

Friss előzetest kapott a mai napon aranylemezre került Borderlands harmadik felvonása. Az új kedvcsináló egy újabb karaktert, ezúttal Moze-t és az ő imádnivalóan pusztító barátját mutatja be.

Aranylemezen a Borderlands 3

Minden akadály elhárult a Borderlands harmadik részének megjelenése elől, a Gearbox ugyanis a Twitteren hivatalosan is megerősítette, hogy befejeződtek a játék fejlesztési munkálatai és aranylemezre került a harmadik epizód.

Borderlands 3 - bemutatkozik Zane

Saját videóízelítőt kapnak a Borderlands 3 Vault Hunterei. A sorban az első Zane lesz, aki veterán fejvadászként és a csapat technikai zsenijeként csatlakozik a vadászathoz.