Borderlands 3 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Típus:

Borderlands 3 - minimum 30 óra játékidő

A PC Gamernek adott interjújában a Gearbox illetékese elhintette, hogy azok a játékosok, akik csak a fő küldetésekre összpontosítanak a Borderlands 3-ban, minimum 30 órás játékidőre számíthatnak. Nem lesz rövid a kampány.

Már a Humble is árulja az Epic Games Store kulcsait

Partnerségre lépett a Humble Store és az Epic Games Store, így mostantól már a Humble webshopjában is találkozhatunk az Epicnél beváltható digitális játékkulcsokkal. Érdemes lesz tehát figyelni a leárazásokat!

Így néz ki mozgásban a Borderlands 3

Az ígéreteknek megfelelően tegnap este élesben is bemutatkozott a Borderlands 3. A Gearbox Software egy sor új funkcióval bolondította meg az eddig ismert receptet - mindet láthatjuk majd az első gameplay videóban.

Itt nézd élőben a Borderlands 3 bemutatóját!

Itt a „Borderlands éve”! A mai napon, helyi idő szerint este 19 órától indul a hivatalos livestream, mely során a Gearbox végre bemutatja az oly régóta várt Borderlands 3 első gameplay felvételeit.

Kiszivárgott az első Borderlands 3-gameplay

Ugyan a Gearbox csak május 1-jén leplezte le volna hivatalosan a Borderlands 3 játékmenetét, egy rövid videó már most kiszivárgott a kooperatív shooterről. A képregényes design marad, de lesznek loot boxok is.

Borderlands 3 - májusban leplezik le a játékmenetet

A Gearbox a Borderlands 3 hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, hogy május 1-jén egy livestream keretein belül leplezik le a Borderlands 3 játékmenetét, illetve ekkor élesednek a játékról írt első beszámolók is.

Borderlands 3 - lázadás az Epic-exkluzivitás ellen

Akárcsak a Metro Exodus esetében, a Borderlands 3-nál sem nyerte el a játékosok tetszését, hogy 2020 áprilisáig kizárólag az Epic boltjából lesz elérhető a játék. Jobb fegyver híján ismét negatív értékelésekkel bombáztak a csalódott rajongók.

Borderlands 3 - tényleg szeptemberben érkezik

A Gearbox hivatalosan is megerősítette, hogy szeptember közepén debütál a nemrég bejelentett harmadik Borderlands. A játék a premierjét követő első félévben Epic Games Store-exkluzív lesz.

Borderlands 3 - kiszivárgott a gyűjtői kiadás

Noha a Borderlands 3 teljes bemutatkozása a mai napon esedékes, az iparági bennfentes Wario64 megszellőztette a shooter borítóját és a gyűjtői kiadás tartalmát is. A rajongók el lesznek kényeztetve.

Kiszivárgott a Borderlands 3 megjelenési dátuma?

Két érdekes, majd később eltávolított Twitter-bejegyzés is felkerült ma a Borderlands múlt héten bejelentett harmadik részének a Twitter-oldalára. És nagyon úgy néz ki, nem áprilisi tréfáról volt szó.