Borderlands 3 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Típus:

Így kezdődik a Borderlands 3

Olyan nincs, hogy ezen a héten ne jelentkezzünk friss hírekkel Borderlands 3-fronton, ezúttal ráadásul igazi csemege akadt a markunkba: az IGN jóvoltából beleleshettek a játék elejébe!

Borderlands 3 - Moze és imádnivaló barátja

Friss előzetest kapott a mai napon aranylemezre került Borderlands harmadik felvonása. Az új kedvcsináló egy újabb karaktert, ezúttal Moze-t és az ő imádnivalóan pusztító barátját mutatja be.

Aranylemezen a Borderlands 3

Minden akadály elhárult a Borderlands harmadik részének megjelenése elől, a Gearbox ugyanis a Twitteren hivatalosan is megerősítette, hogy befejeződtek a játék fejlesztési munkálatai és aranylemezre került a harmadik epizód.

Borderlands 3 - bemutatkozik Zane

Saját videóízelítőt kapnak a Borderlands 3 Vault Hunterei. A sorban az első Zane lesz, aki veterán fejvadászként és a csapat technikai zsenijeként csatlakozik a vadászathoz.

Borderlands 3 - képeken Promethea

A 2K Games és a Gearbox csapata újabb képeket osztott meg a szeptemberben érkező játékukról, melyeken ezúttal a Promethea sci-fi beütésű bolygóját csodálhatjuk meg, annak neonfényeivel és felhőkarcolóival.

Dwayne Johnsonnal erősítene a Borderlands-film?

Hosszú csend után újabb hírek reppentek fel a Borderlands-film kapcsán. A Lionsgate berkeiben készülő mozis adaptáció mit sem érne Claptrap nélkül. De mi lenne, ha Dwayne "The Rock" Johnson játszaná a szerepet?

Befutott a Borderlands 3 új előzetese

Bejelentést vártak a rajongók, trailer lett belőle: közel háromperces kedvcsinálót kapott a Borderlands 3, amelyben a játék karakterei a The Turtles So Happy Togetherjére perdülnek táncra.

Borderlands 3 - lesz cross-play, de csak később

Bár egy korábbi Twitter-bejegyzés alapján sokan arra tippeltek, hogy a Borderlands 3 mai nagy leleplezése a cross-play lehetőség hivatalos bejelentése lesz, erre ma biztosan nem fog sor kerülni.

Borderlands 3 - nagy bejelentésre készül a Gearbox

Egy élmény akkor lesz igazán szép, ha van kivel megosztanunk azt. Egy különös, nyílt meghívót tett közzé Randy Pitchford és a Gearbox csapata, amelyben szeretettel várnak minden játékost, hogy megünnepeljük a közös kalandokat.

Borderlands 3 - Claptrap útmutatója Pandorához

A veterán Vault Huntereknek valószínűleg nem kell bemutatni Pandora színes élővilágát, de Claptrap és Steve, a Psycho ismertetővideója akkor is megér egy misét.