Borderlands 3 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és szerencsére ezúttal is kifejezetten sűrű napoknak nézünk elébe. Formálisan is elrajtol a Gears 5, úton a Borderlands harmadik része, és a sportrajongók is örülhetnek.

Borderlands 3 - mégis lesz PC-s előtöltés

Úgy tűnik, összekapta magát az Epic Games Store, és mégis előtölthető lesz a Borderlands 3 PC-s verziója. A számítógépesek ugyanúgy két nappal korábban eshetnek neki a letöltésnek, mint a konzolosok.

Borderlands 3 - nem fogja megizzasztani a gépünket

Nyakunkon az iskolakezdés, ami azt is jelenti, hogy a nyári pangás után ismét beindulnak a komolyabb játékmegjelenések. A következő hónap egyik nagyágyújának ígérkezik a Borderlands 3, aminek már a gépigényét is ismerjük.

GC 2019: Gyorstalpaló a Borderlands 3-hoz

Ha eddig elkerült volna a minden gyanútlanul bámészkodót magával sodró hypevonat, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy alig hat perc leforgása alatt megértsd, miért is vannak úgy oda az emberek a Borderlands 3-ért.

Borderlands 3 - 18 perc akció Amarával

Jövő hónapban rajtol el a Gearbox régóta várt alkotása, de addig is Arekkznek hála egy vadonatúj gameplay videót kaptunk, mely során megnézhetjük, hogy milyen 22-es szintűnek lenni Amarával, a Phasegrasp skill tree-t választva.

Denuvo védi a Borderlands 3-at

Egyre csak szállingóznak az olyan apróbb hírek, amelyek némileg felbosszanthatják a Borderlands 3 PC-s rajongótáborát. Kiderült, hogy a kétes hírnevű Denuvo védi majd a játékot a kalózoktól.

PC-n nem lesz előtölthető a Borderlands 3

Habár az Epic Games Store-on már működik elvileg az előtöltés lehetősége, a Borderlands 3 esetében nem lesz elérhető a funkció. Új látnivalókkal tudunk vigasztalni titeket cserébe.

Borderlands 3 - íme, FL4K és az állatkái

Zane, Moze és Amara után a Gearbox végre saját videót szentelt a Borderlands 3 negyedik hősének, FL4K-nek is. A titokzatos vadászrobot igazi állatbarát, így még akkor sem érezhetjük magunkat egyedül, ha szólóban vágunk neki a kalandoknak.

Borderlands 3 - irány a mocsár!

Újabb képek futottak be a Gearbox jövő hónapban esedékes alkotásáról, melyeken ezúttal az Elden-6 vidékét övező mocsarak kapták a főszerepet. Mellettük néhány új infót is kaptunk a PlayStation 4-es grafikai opciókról.

Borderlands 3 - akcióban a nyolckarú Amara

A Gearbox folytatja a Borderlands harmadik részében bemutatkozó új szereplők részletes bemutatását. Zane Flynt és Moze után itt van Amara, aki két saját ökle mellett hat éteri karjával vág rendet stílusosan a rosszfiúk között.