Borderlands 3 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Borderlands-sorozat.
Típus:

Gameplay trailerrel mutatkozott be a Borderlands 3

A sorozatos teaselés után a Gearbox az imént formálisan is bejelentette a Borderlands 3-at, illetve a sorozat korábbi részei kapcsán is készült újdonsággal - elvégre ez "a Borderlands éve".

Kedvcsináló jött az új Borderlands bejelentéséhez

A korábbi hírek alapján valószínű, hogy a Gearbox holnap lerántja a leplet a Borderlands következő részéről. Előtte azonban közzétettek egy különös teasert. Bemutatkozik a Mask of Mayhem.

Újabb projekteket teasel a Gearbox?

A hónap végén rendezik az idei PAX Eastet, ahol a Gearbox alaposan odateszi magát. Eddig úgy hittük, két projektet jelent be a stúdió, de időközben további beharangozók is megjelentek a csapat Twitter-oldalán.

A hónap végén jelenthetik be a Borderlands 3-at

Ha hihetünk a Gearbox legutóbbi teaserének, a hónap végén esedékes PAX East apropóján jelenthetik be a Borderlands harmadik részét. Az nyílt titok, hogy a játék készül, már tényleg csak a leleplezésre várunk.

A 3-as szám jár a Gearbox elnökének fejében

A Gearbox Software CEO-ja, Randy Pitchford mostanában elég fura módon rápörgött a 3-as számra. Csak nem egy bejelentést rejteget a sok fura tweet? Örülnétek egy harmadik Borderlandsnek?

E3 2018: Távol marad a Borderlands 3

Legalábbis ezen a néven egyetlen játékot sem mutat be a Gearbox az idei expón, de az előfordulhat, hogy az új rész nem is számozott folytatás lesz. Randy Pitchford kicsit borzolta a kedélyeket a Twitteren.

Újabb bizonyíték arra, hogy készül a Borderlands 3

A Gearbox ugyan még mindig csak ködösen mesél a következő, Battleborn utáni fejlesztéséről, de az eddig elejtett utalások alapján egyértelmű, hogy a Borderlands kap folytatást. A legújabb hírek is ebbe az irányba mutatnak.

A Gearbox nagyja már az új Borderlandsen dolgozik

Egy ideje tudjuk, hogy javában készül a Borderlands teljes értékű harmadik része, de a hétvégi PAX Westen az is nyilvánvalóvá vált, hogy a csapat 90 százalékát már erre a projektre állították át. Lecsengett a Battleborn-láz.

GDC 2017: Így nézhet ki a Borderlands 3

Az Epic Games előadásán a Gearbox Software elnöke, Randy Pitchford is színpadra lépett, és bemutatta, hogyan fest majd az Unreal Engine 4-gyel a "következő Borderlands-játék". A képregényes stílus dominál itt is.

Borderlands 3 - lemondhatunk a Switch-verzióról

Már tudjuk, hogy készül a Borderlands 3, ám a Gearbox eddig nem nagyon nyilatkozott róla. Most legalább annyi világos, hogy nem lesz switches változat, és bár a stúdió nyitott volt rá, sajna a Nintendóval nem jutottak dűlőre.