Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
1704909644

Lehetséges, hogy a Nintendo külső stúdióknak is kiszervezné a népszerű játékait

Úgy látszik, valamint átfordult a Nintendo döntéshozóinak fejében, hiszen a cég végre több külső stúdiót is bevonna a slágerjátékainak fejlesztéséhez, most hogy a következő konzoljuk már úton van. Feltéve, ha igazak a szóbeszédek!
1704362400

Elmaradhat a forradalmi megújulás az új Nintendo-konzol érkezésével

A szakértő piacelemzők szerint könnyen meglehet, hogy az idei év végére várt új Nintendo-konzol inkább egy félgenerációs előrelépést hoz majd ahelyett, hogy teljesen leváltaná a továbbra is őrülten sikeres Nintendo Switchet.
1704110107

Nem gondolkozik a visszavonuláson Shigeru Miyamoto

A Nintendo rajongóknak remek hír, hogy a neves designer, Shigeru Miyamotónak 71 évesen esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, és addig járul hozzá az iparág sikeréhez, ameddig egészsége bírja.
1701414000

A Microsoft a PlayStation és a Nintendo konzoljaira is elhozná a Game Pass-t

A Microsoft egyik vezetőjének nyilatkozata szerint a cég stratégiája az, hogy a játékaik és a szolgáltatásuk minden olyan eszközön elérhető legyen, amin játszani lehet, többek között a konkurencia konzoljain is.
1699887858

Holnap újabb Nintendo Indie World Showcase várható

Újabb váratlan adással jelentkezik a Nintendo! A holnap délutáni Indie World Showcase során 20 percen keresztül záporoznak majd a kisebb, független fejlesztésű játékok.
1699441200

A Nintendo is megszólalt a Switch 2 pletykák kapcsán

A kiadó és konzolgyártó igyekszik tiszta vizet önteni a pohárba, és felvázolni a játékosok számára, hogy milyen irányba halad tovább a rekordszámokat elérő platformja.
1698757200

Így nézhet ki a Switch 2?

Egy szabadalmi kép alapján a Switch utódja nagyon hasonló lehet a 3DS-hez egy szétnyitható dizájnnal és egy extra, külső kijelzővel. Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy ez az-e, amire gondolunk.
1698250520

A Nintendo új versenyszabályai sokaknál kicsapták a biztosítékot

A kiotói vállalat egy sor szigorú szabályt fektetett le a jövőbeni közösségi versenyekre vonatkozóan. Ezek alapján korlátozzák a versenyzők számát, a nevezési díjat és más fontos dolgot, ami sokaknak nem tetszik.
1697822129

A Nintendónak nagyszerű kapcsolata van a Microsofttal

A Nintendo of America fejese, Doug Bowser először kommentálta cége a Microsoft közti kapcsolatot, miután kiderült, hogy a redmondiak meg akarták vásárolni a japán konzolgyártót.
1697817630

Fejlett sugárkövetést használhat a Nintendo Switch utódja

Egy bennfentes iparági megmondóember, NateTheHate szerint a Nintendo következő konzolja olyan technológiákat használ, mint az Nvidia-féle Ray Reconstruction és a DLSS 3.5, csak éppen egyedi formában.