Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

Gyorsulnak a Nintendo Switch konzolok

A legutóbbi rendszerfrissítés során a Nintendo egyes esetekben engedélyezte a processzor órajelének megemelését, ami több ponton is jótékony hatással lesz a játékélményre.

Nintendo Switch Online - tízmillió előfizetővel

Elkönyvelhetjük, hogy nem hoztak rossz döntést a japánok, a Nintendo Switch Online havidíjas előfizetése igen népszerű lett. A fél éve futó szolgáltatás majdnem tízmillió aktív felhasználóval büszkélkedhet.

34 millió egységnél jár a Nintendo Switch

Pont a hét elején előlegeztük meg a Switchnek a 33 millió eladott egységet, erre a Nintendo hivatalosan megerősítette, hogy a konzol már túl van a 34 millión is. Befutott a kiotóiak legfrissebb pénzügyi jelentése.

A Switch már a Nintendo 64-et is beelőzte

Szép csendben újabb mérföldkövet ért el a népszerű hibridkonzol, hiszen a Switch eladásai már a Nintendo 64-ét is túlszárnyalták a minap. A VGChartz adatai szerint a masina már 33,15 millió egységnél jár.

Ősszel érkezik az olcsóbb Nintendo Switch?

Az olcsóbb és némileg kompaktabb gép a japán Nikkei forrásai szerint idén ősszel rajtol el, míg a Nintendo Switch erősebb verziója még ennél is később lesz esedékes.

A Nintendo 3DS mintájára fejlődhet tovább a Switch

A Wall Street Journal pletykáit az általában jól értesült Eurogamer forrásai is megerősítették, úgy fest, a nyár folyamán valóban érkezik két új Switch-modell. Friss részletekkel is szolgálhatunk a témában.

Két új Switch-modell érkezhet az idén

Az elmúlt év végi pletykákat a The Wall Street Journal értesülései is megerősítik, most már meglehetősen biztosnak tűnik, hogy nem egy, hanem rögtön két vadonatúj Switch-modell is be fog futni az idén.

Labo Kittel hozza el a VR-t Switchre a Nintendo

Beigazolódtak a korábbi felvetések, tényleg a Nintendo Labo-készletek részeként lovagolja meg a VR-őrületet a japán konzolgyártó. A papírkartonból hajtogatható headset áprilisban érkezik a boltokba.

Switchre költözhet az Xbox Game Pass?

Érdekes pletykák keringenek az egyre nagyobb pajtásnak tűnő Microsoft és Nintendo körül. Elképzelhető, hogy az Xbox Live rendszere mellett az Xbox Game Pass és annak teljes játékkönyvtára is ellátogathat a Nintendo konzoljára.

Visszavonul a Nintendo amerikai elnöke

A Nintendo nyugati arca, Reggie Fils-Aime 16 év után felakasztja kabátját. Az elnöki posztot - nem viccelünk - maga Bowser veszi majd át. Reggie egy szívhez szóló üzenettel búcsúzott a Nintendo játékosaitól.