Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

Kisebb és olcsóbb Nintendo Switch érkezik?

A Nikkei szerint a Nintendo hamarosan egy újabb Switch-modellel rukkol elő, amely kisebb és olcsóbb lesz nagytestvérénél. Ha az értesülések igaznak bizonyulnak, már a 2019-es üzleti év végén boltokba kerülhet a konzol.

Nintendo Switch - túl a 32 millión

A hivatalos közleménynek köszönhetően kiderült, hogy 2018. december 31-ig a Nintendo jelen generációs Switch konzolja igazán nagyot futott, és átlépte a 32 millió eladott példányszámot is. A gép mellett a játékok is jól teljesítenek.

Rengeteg indie játék jön Nintendo Switchre

Ma délután tartotta a Nintendo a legutóbbi Nintendo Indie Highlightsot, ahol azokat az indie játékokat mutatta be, amelyek a közeli jövőben megjelennek majd a hibridkonzol Switchre. Odabent egy 17 perces bemutató foglalja össze a címeket.

Tavaly a Fortnite volt a legnépszerűbb cím Switchen

A Nintendo elárulta, melyek voltak a leggyakrabban játszott játékok 2018-ban a hibridkonzolon. A lista élén az Epic Games battle royale-játéka, a Fortnite áll, de az top 5 többi résztvevője egytől-egyig exkluzív cím.

SNES-játékokkal bővül a Nintendo Switch Online?

Az éles szemű adatbányászok számos SNES-klasszikus nevét, valamint a hozzá tartozó emulátorok nyomait vették észre a Nintendo Switch Online alkalmazás kódjában. Van rá esély, hogy az előfizetők hamarosan lecsaphatnak rájuk.

Japánban már a PS4-et is lenyomta a Switch

Jelentős mérföldkőhöz érkezett hazai pályán a Nintendo Switch: a hibridkonzolból már most többet adtak el, mint a PS4-ből öt év alatt - ehhez mindössze két esztendőre volt szüksége. Hol van még a csúcspont?

Eladási rekordot döntött Amerikában a Switch

Az NDP Group legutóbbi beszámolója szerint a Nintendo Switch időarányosan a jelenlegi generáció legjobban fogyó konzolja lett Észak-Amerikában, köszönhetően annak, hogy tavaly márciustól novemberig több mint 8,7 milliót adtak el belőle.

2019-re átveszi a vezetést a Nintendo

Legalábbis ami az adott év konzoleladásait illeti. Megjelent a Strategy Analytics legújabb kutatása, mely a 2019-es év konzolos üzletágát veszi górcső alá. Ez alapján jövőre a Nintendo Switchből talál majd gazdára a legtöbb példány.

Nagyot ment a Nintendo a Black Friday alatt

Eladási rekordokat döntött a Nintendo az Egyesült Államokban a múlt hétvégén. A háladadástól egészen a Cyber Mondayig tartó öt napos időszakban a Switch lett a legkelendőbb Nintendo-konzol a cég történetében - még a Wii-t is lenyomta.

Nintendo Switch - a héten végre jön a YouTube-app?

A Nintendo Switch operációs rendszerét másfél év alatt sem sikerült felvértezni a YouTube-alkalmazással. A hírek szerint azonban a legnépszerűbb videómegosztó tartalmait már ezen a héten fogyaszthatjuk a konzolon keresztül.