Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

E3 2018: Nézd vissza a Nintendo Directet!

A nagyszabású bemutatók sorát a Nintendo zárja ma délután 6-tól. A kiotói vállalat egy előre felvett műsort sugároz az interneten keresztül, melyben kiemelt szerephez jutnak a Switch és a 3DS közelgő címei. Tarts velünk!

Amerikai toplista: a God of War vitte az áprilist

Hasonlóan a brit piachoz, Kratos az Egyesült Államokban sem talált legyőzőre áprilisban. A legkeresettebb konzol a PlayStation 4 lett az NPD Group legfrissebb jelentése szerint, a hardveres eladások 15 százalékkal nőttek.

Új Switch-töltőállványt jelentett be a Nintendo

Elsősorban asztali használathoz lehet majd hasznos a Nintendo Switch új állítható dokkolója. Képet is kaptunk az új perifériáról, amely 20 dollár körüli áron várható a nyár folyamán.

Nintendo Switch - nincs tervben a Virtual Console

Miután a Nintendo újabb részleteket árult el a konzol online szolgáltatásáról, sok kérdés merült fel a Virtual Console visszatéréséről. A gyártó azt mondta, nem számol a keretprogrammal Switch-en, de ettől még a retrojátékokból nem lesz hiány.

Új részletek derültek ki a Nintendo Switch Online-ról

Szeptemberben rajtol el a Nintendo Switch online szolgáltatása, a Nintendo Switch Online, amiről a kiotóiak most újabb izgalmas részleteket osztottak meg. Kiderültek az árcímkék, és biztossá vált, hogy lesz felhős mentési lehetőség is.

A Switch Pro Controllert is támogatja a Steam

A Steam egy hivatalos blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a PlayStation 4 DualShockja és az Xbox One kontrollere után a legújabb bétakliensük már a Nintendo Switch Pro Controllert is támogatja.

Nintendo Labo - visszafogott az érdeklődés

Ugyan az Egyesült Királyság eladási toplistájának múlt heti összegzése alapján nem nyitott olyan rosszul a Nintendo Switch izgalmas kiegészítője, a Nintendo Labo, de úgy tűnik, ez nem lesz akkora siker, mint maga a Switch.

Új elnöke lesz a Nintendónak

Satoru Iwata 2015-ös halálát követően a Nintendónak hirtelen kellett megoldania az utódlást. Már akkor lehetett sejteni, hogy Tatsumi Kimishima ideiglenes választás, aki végül most júniusban lép vissza.

E3 2018: Tudjuk, mikor lesz a Nintendo bemutatója

Az előző évekhez hasonlóan a Nintendo ezúttal is egy előre felvett adással készül az E3-ra, a közvetítés során gyorsan lezavarják a legfontosabb bejelentéseket. Pontos dátum és időpont a kattintás után!

Közel 18 milliónál jár a Nintendo Switch

A Nintendo összefoglalta a márciussal zárult üzleti évét, és abszolút nincs oka panaszra a japán cégnek. Az alig egyéves Switch mellett a Mario és Zelda is remekelt a boltok kasszáinál.