Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

NES-kontrollereket kap a Switch

Úgy látszik, nemcsak a játékok terén kapta el a retrolázat a Nintendo Switch; a NES-címek mellé érkeznek az eredeti NES-kontrollert idéző irányítók is, hogy még inkább autentikus élményt nyújtson a Donkey Kong.

Frissítve: Indul a Nintendo Switch Online

A Nintendo végre megerősítette a Switch online szolgáltatásának napra pontos rajtdátumát. A jövő héttől csakis előfizetéssel multizhatunk a hibridkonzolon, de kezdésként igénybe vehetünk egy hétnapos próbalehetőséget is.

Szuperül fogy a Switch Japánban

Nem csoda, hogy a Nintendo konzolja szépen teljesít hazai pályán, de a másfél év alatt 5 millió példányra rúgó eladási szám mindenképpen említést érdemel. A PS4-nek több mint három évbe telt megugrani ezt a mércét.

Switch - nem minden játéknál lesz felhős mentés

Még a hónapban elindul a Nintendo Switch Online, a japán konzol havidíjas online szolgáltatása, melynek egyik nagy előnye, hogy a webes felhőben is elmenthetjük majd a játékaink állását. Néhány címnél azonban nem lesz erre lehetőség.

Amerikai toplista: győzött a Nintendo Switch

Az NPD Group közzétette az amerikai piac júliusi teljesítményére vonatkozó jelentését. A Nintendo Switch a múlt hónapban lekörözte a PS4-et és az Xbox One-t is, a legkelendőbb játék az Octopath Traveler lett.

A Nintendo már 700 milló konzolon adott túl

A cég a 35 éves története során már több mint 700 millió játékkonzolt adott el - ebből 300 millió asztali, és 427 millió handheld masina volt. A részletes, platformonkénti bontást a kattintás után láthatjátok.

Tudjuk, mikor indul a Switch fizetős multija

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Nintendo Switch fizetős online szolgáltatása szeptembertől indul, de most kicsit pontosított a kiotói vállalat. Ez után tagsági díjat kell leszurkolni az online mókához - a türelmi idő véget ér.

Ingyenes címekhez nem kell Switch Online-tagság?

Úgy tűnik, mégsem kell Nintendo Switch Online-előfizetés az olyan népszerű free-to-play címekhez, mint a Fortnite és a Paladins. Egy hónap múlva indul a szolgáltatás, de még senkit nem figyelmeztettek ennek az ellenkezőjéről.

Amerikai toplista: a Mario Tennis Aces vitte a júniust

Megérkezett az NPD Group jelentése az amerikai játékpiac júniusi teljesítményéről. A NES Classic visszatérése érezhető volt: a Nintendo minikonzoljából fogyott a legtöbb az USA-ban.

Nintendo Switch - közel a 20 millió

A Nintendo Switch összehasonlíthatatlanul nagyobb sikereket ér el, mint a Nintendo korábbi otthoni videojáték-konzolja, a Wii U, ám az utóbbi időszakban még így is némi döcögés érezhető az eladások tekintetében.