Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

Exkluzív: Nintendo Post E3 Tour beszámoló

Frankfurtig repültünk, hogy fussunk egy próbakört a Nintendo Switch idén boltokba kerülő újdonságaival. Sűrített élménybeszámoló következik, a Pokémontól a Super Smash Bros.-ig mindenre kitérünk!

HWSW: Jönnek a hardveresen bevédett Switchek

A Nintendo rendkívül népszerű Switch konzoljait már idén év elején sikerült feltörni. Most megérkeztek a boltokba a Fusée Gelée sebezhetőség ellen felvértezett gépek, de aki igazán akar, ezeken is talál fogást - írja a HWSW.

Nintendo: több játék is érkezik még idén

A Nintendo idei E3-as teljesítménye nem volt kifejezetten kiemelkedő, de úgy fest, a kiotóiaknak azért van még pár játék a tarsolyukban, amelyeket még idén szeretnének majd piacra dobni.

E3 2018: Nézd vissza a Nintendo Directet!

A nagyszabású bemutatók sorát a Nintendo zárja ma délután 6-tól. A kiotói vállalat egy előre felvett műsort sugároz az interneten keresztül, melyben kiemelt szerephez jutnak a Switch és a 3DS közelgő címei. Tarts velünk!

Amerikai toplista: a God of War vitte az áprilist

Hasonlóan a brit piachoz, Kratos az Egyesült Államokban sem talált legyőzőre áprilisban. A legkeresettebb konzol a PlayStation 4 lett az NPD Group legfrissebb jelentése szerint, a hardveres eladások 15 százalékkal nőttek.

Új Switch-töltőállványt jelentett be a Nintendo

Elsősorban asztali használathoz lehet majd hasznos a Nintendo Switch új állítható dokkolója. Képet is kaptunk az új perifériáról, amely 20 dollár körüli áron várható a nyár folyamán.

Nintendo Switch - nincs tervben a Virtual Console

Miután a Nintendo újabb részleteket árult el a konzol online szolgáltatásáról, sok kérdés merült fel a Virtual Console visszatéréséről. A gyártó azt mondta, nem számol a keretprogrammal Switch-en, de ettől még a retrojátékokból nem lesz hiány.

Új részletek derültek ki a Nintendo Switch Online-ról

Szeptemberben rajtol el a Nintendo Switch online szolgáltatása, a Nintendo Switch Online, amiről a kiotóiak most újabb izgalmas részleteket osztottak meg. Kiderültek az árcímkék, és biztossá vált, hogy lesz felhős mentési lehetőség is.

A Switch Pro Controllert is támogatja a Steam

A Steam egy hivatalos blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a PlayStation 4 DualShockja és az Xbox One kontrollere után a legújabb bétakliensük már a Nintendo Switch Pro Controllert is támogatja.

Nintendo Labo - visszafogott az érdeklődés

Ugyan az Egyesült Királyság eladási toplistájának múlt heti összegzése alapján nem nyitott olyan rosszul a Nintendo Switch izgalmas kiegészítője, a Nintendo Labo, de úgy tűnik, ez nem lesz akkora siker, mint maga a Switch.