Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

HWSW: A Switch-et is utolérték a PS4 megtörői

A mutatványért felelős fail0verflow csapata szerint "befoltozhatatlan" bug található a készülékben - írja nagytestvérünk, a HWSW. Érkezhetnek a kalózjátékok a Nintendo sikerkonzoljára?

Nintendo Gold-pontokkal is fizethetünk Switch-en

A My Nintendo-tagok hamarosan különféle tartalmakra is beválthatják aranypontjaikat Switch-en. A kiotói vállalat bejelentette, hogy a jövő hónapban változásokat hoz a jutalmazási rendszer, azaz végre játékokat is vehetünk belőlük.

Szeptemberben rajtol a Nintendo Switch Online

A Nintendo bejelentette, hogy szeptemberben rajtol el a Switch előfizetéses szolgáltatása, a Nintendo Switch Online. A debütöt követően a multi ingyenessége megszűnik, az csak az előfizetők kiváltsága lesz.

Közel 15 millió példánynál a Nintendo Switch

A Nintendo is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, a kiotói vállalat kiváló számokat villantott. A siker természetesen a Switch-nek köszönhető, amely hivatalosan is utolérte a Wii U eladásait.

A fejlesztők 36 százalékát érdekli a Switch

A GDC szervezői idén is felmérést készítette, amelyen közel 4 ezer fejlesztő vett részt. Az eredményeket összesítették és meglepő arányok születtek. A stúdiók 11 százaléka dolgozik lootboxokat tartalmazó játékon.

Amerikai toplista: a Call of Duty vitt mindent

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD legfrissebb jelentése, amelyben a decemberi hónap és a teljes 2017-es év eredményei is helyet kaptak. A Call of Duty: WWII volt az év legkeresettebb játéka.

Japánban már beérte a Wii U-t a Switch

Alacsonyan szálltak a Switch-rekordok az elmúlt napokban, és itt egy újabb mérföldkő. Japánban már több Nintendo Switch-et adtak el, mint a Wii U-t hat év alatt. Úgy látszik, a hazai pályán is remek számokat villant a konzol.

A Switch a legjobban fogyó konzol az USA-ban

A Nintendo bejelentette, hogy időarányosan a Switch lett a legjobban fogyó asztali konzol az Egyesült Államokban. A cég saját rekordját döntötte meg: az új gép még a Wii eladásait is lepipálja.

2019-ig kell várni a Switch 64 gigás kártyáira

A Wall Street Journal értesülései szerint késnek a Nintendo Switch 64 GB-os játékkártyái, azok leghamarabb 2019-ben futhatnak be. A fejlesztők addig legfeljebb 32 GB adattal gazdálkodhatnak.

2017 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Immár hagyomány, hogy az évzáró cikksorozatunkat a legolvasottabb anyagaink listájával rúgjuk be. Idén sincs ez másképp, először a tíz legolvasottabb hírünket osztjuk meg veletek!