Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

Switch - nem minden játéknál lesz felhős mentés

Még a hónapban elindul a Nintendo Switch Online, a japán konzol havidíjas online szolgáltatása, melynek egyik nagy előnye, hogy a webes felhőben is elmenthetjük majd a játékaink állását. Néhány címnél azonban nem lesz erre lehetőség.

Amerikai toplista: győzött a Nintendo Switch

Az NPD Group közzétette az amerikai piac júliusi teljesítményére vonatkozó jelentését. A Nintendo Switch a múlt hónapban lekörözte a PS4-et és az Xbox One-t is, a legkelendőbb játék az Octopath Traveler lett.

A Nintendo már 700 milló konzolon adott túl

A cég a 35 éves története során már több mint 700 millió játékkonzolt adott el - ebből 300 millió asztali, és 427 millió handheld masina volt. A részletes, platformonkénti bontást a kattintás után láthatjátok.

Tudjuk, mikor indul a Switch fizetős multija

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Nintendo Switch fizetős online szolgáltatása szeptembertől indul, de most kicsit pontosított a kiotói vállalat. Ez után tagsági díjat kell leszurkolni az online mókához - a türelmi idő véget ér.

Ingyenes címekhez nem kell Switch Online-tagság?

Úgy tűnik, mégsem kell Nintendo Switch Online-előfizetés az olyan népszerű free-to-play címekhez, mint a Fortnite és a Paladins. Egy hónap múlva indul a szolgáltatás, de még senkit nem figyelmeztettek ennek az ellenkezőjéről.

Amerikai toplista: a Mario Tennis Aces vitte a júniust

Megérkezett az NPD Group jelentése az amerikai játékpiac júniusi teljesítményéről. A NES Classic visszatérése érezhető volt: a Nintendo minikonzoljából fogyott a legtöbb az USA-ban.

Nintendo Switch - közel a 20 millió

A Nintendo Switch összehasonlíthatatlanul nagyobb sikereket ér el, mint a Nintendo korábbi otthoni videojáték-konzolja, a Wii U, ám az utóbbi időszakban még így is némi döcögés érezhető az eladások tekintetében.

Exkluzív: Nintendo Post E3 Tour beszámoló

Frankfurtig repültünk, hogy fussunk egy próbakört a Nintendo Switch idén boltokba kerülő újdonságaival. Sűrített élménybeszámoló következik, a Pokémontól a Super Smash Bros.-ig mindenre kitérünk!

HWSW: Jönnek a hardveresen bevédett Switchek

A Nintendo rendkívül népszerű Switch konzoljait már idén év elején sikerült feltörni. Most megérkeztek a boltokba a Fusée Gelée sebezhetőség ellen felvértezett gépek, de aki igazán akar, ezeken is talál fogást - írja a HWSW.

Nintendo: több játék is érkezik még idén

A Nintendo idei E3-as teljesítménye nem volt kifejezetten kiemelkedő, de úgy fest, a kiotóiaknak azért van még pár játék a tarsolyukban, amelyeket még idén szeretnének majd piacra dobni.