Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

2019-re átveszi a vezetést a Nintendo

Legalábbis ami az adott év konzoleladásait illeti. Megjelent a Strategy Analytics legújabb kutatása, mely a 2019-es év konzolos üzletágát veszi górcső alá. Ez alapján jövőre a Nintendo Switchből talál majd gazdára a legtöbb példány.

Nagyot ment a Nintendo a Black Friday alatt

Eladási rekordokat döntött a Nintendo az Egyesült Államokban a múlt hétvégén. A háladadástól egészen a Cyber Mondayig tartó öt napos időszakban a Switch lett a legkelendőbb Nintendo-konzol a cég történetében - még a Wii-t is lenyomta.

Nintendo Switch - a héten végre jön a YouTube-app?

A Nintendo Switch operációs rendszerét másfél év alatt sem sikerült felvértezni a YouTube-alkalmazással. A hírek szerint azonban a legnépszerűbb videómegosztó tartalmait már ezen a héten fogyaszthatjuk a konzolon keresztül.

A GameCube-ot már lenyomta a Nintendo Switch

A Nintendo közzétette a szeptember 30-án véget ért félév pénzügyi jelentését. A Switchből már 22,86 millió egységet adtak el, amivel sikerült megelőznie a GameCube-ot is. Még mindig nagyon mennek a nosztalgiakonzolok.

Huawei Mate 20 X - kihívót kap a Nintendo Switch?

Tegnap bemutatkoztak a Huawei Mate-család legújabb tagjai, amelyek között nemcsak a különböző méretű, árcédulájú és képességű telefonok voltak jelen, hanem a tabletméretű Huawei Mate 20 X is, ami a Switch babérjaira tör.

Újabb Nintendo Switch-modell érkezhet

A The Wall Street Journal értesülései szerint új, felújított kiadású Switch konzolt mutathat be a Nintendo 2019-ben. A szoftveres és hardveres újdonságok mellett terítéken van egy vadiúj kijelző is.

Amerikai toplista: az élen a Madden NFL 19

Megérkezett az NPD Group legfrissebb helyzetjelentése az amerikai piac augusztusi teljesítményéről. A múlt hónapban a Nintendo Switchből adták el a legtöbb példányt a tengerentúlon, míg a játékokat tekintve az új Maddenből.

Elstartolt a Switch Online, megoszthatóak a játékok

A Nintendo Switch online szolgáltatása már éles, ezentúl már csak előfizetési díj ellenében tudunk multizni a hibridkonzolon. Az új, 6.0-s rendszerfrissítéssel meg is oszthatjuk digitális játékainkat egy másik konzollal.

Nincs szükség Switch Online-ra a Fortnite-hoz

Már egy ideje hallani lehetett olyan pletykákat, amelyek szerint az olyan free-to-play multis címekhez, mint a Fortnite, nem szükséges Nintendo Switch Online-előfizetés. Most maga a konzolgyártó erősítette meg ezt hivatalosan.

Jön a Super Smash Bros. Ultimate témájú Switch

Még egy hírről érdemes megemlékezni a legutóbbi Nintendo Direct kapcsán, ez pedig egy vadiúj gépcsomag a Super Smash Bros. Ultimate-tel. A Switch dokkolóján például a játszható karaktereket bemutató rajzokat találunk.