Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

A GameCube-ot már lenyomta a Nintendo Switch

A Nintendo közzétette a szeptember 30-án véget ért félév pénzügyi jelentését. A Switchből már 22,86 millió egységet adtak el, amivel sikerült megelőznie a GameCube-ot is. Még mindig nagyon mennek a nosztalgiakonzolok.

Huawei Mate 20 X - kihívót kap a Nintendo Switch?

Tegnap bemutatkoztak a Huawei Mate-család legújabb tagjai, amelyek között nemcsak a különböző méretű, árcédulájú és képességű telefonok voltak jelen, hanem a tabletméretű Huawei Mate 20 X is, ami a Switch babérjaira tör.

Újabb Nintendo Switch-modell érkezhet

A The Wall Street Journal értesülései szerint új, felújított kiadású Switch konzolt mutathat be a Nintendo 2019-ben. A szoftveres és hardveres újdonságok mellett terítéken van egy vadiúj kijelző is.

Amerikai toplista: az élen a Madden NFL 19

Megérkezett az NPD Group legfrissebb helyzetjelentése az amerikai piac augusztusi teljesítményéről. A múlt hónapban a Nintendo Switchből adták el a legtöbb példányt a tengerentúlon, míg a játékokat tekintve az új Maddenből.

Elstartolt a Switch Online, megoszthatóak a játékok

A Nintendo Switch online szolgáltatása már éles, ezentúl már csak előfizetési díj ellenében tudunk multizni a hibridkonzolon. Az új, 6.0-s rendszerfrissítéssel meg is oszthatjuk digitális játékainkat egy másik konzollal.

Nincs szükség Switch Online-ra a Fortnite-hoz

Már egy ideje hallani lehetett olyan pletykákat, amelyek szerint az olyan free-to-play multis címekhez, mint a Fortnite, nem szükséges Nintendo Switch Online-előfizetés. Most maga a konzolgyártó erősítette meg ezt hivatalosan.

Jön a Super Smash Bros. Ultimate témájú Switch

Még egy hírről érdemes megemlékezni a legutóbbi Nintendo Direct kapcsán, ez pedig egy vadiúj gépcsomag a Super Smash Bros. Ultimate-tel. A Switch dokkolóján például a játszható karaktereket bemutató rajzokat találunk.

NES-kontrollereket kap a Switch

Úgy látszik, nemcsak a játékok terén kapta el a retrolázat a Nintendo Switch; a NES-címek mellé érkeznek az eredeti NES-kontrollert idéző irányítók is, hogy még inkább autentikus élményt nyújtson a Donkey Kong.

Frissítve: Indul a Nintendo Switch Online

A Nintendo végre megerősítette a Switch online szolgáltatásának napra pontos rajtdátumát. A jövő héttől csakis előfizetéssel multizhatunk a hibridkonzolon, de kezdésként igénybe vehetünk egy hétnapos próbalehetőséget is.

Szuperül fogy a Switch Japánban

Nem csoda, hogy a Nintendo konzolja szépen teljesít hazai pályán, de a másfél év alatt 5 millió példányra rúgó eladási szám mindenképpen említést érdemel. A PS4-nek több mint három évbe telt megugrani ezt a mércét.