Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

Switch VR-bejelentést kapunk idén?

Iparági pletykák szerint a Nintendo is saját VR-szemüveggel rukkol elő a Switch kiegészítőjeként. Ha minden igaz, a Labo-készletek részeként láthat napvilágot a papírkartonból készült cucc - a Google Cardboard mintájára.

Xbox Live - Switchen és mobilon is

Eddig csak az Xbox-konzolokon, illetve PC-n találkozhattunk az Xbox Live rendszerével, a Microsoft azonban a jövőben Nintendo Switchre és mobilkészülékekre is kiterjesztené az online platformját.

Nyolcmillió előfizetője van a Switch Online-nak

A kiotói konzolgyártó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy sokan ráharaptak a Switch Online szolgáltatására. A szeptemberi startot követően már nyolcmillió felhasználó fizetett elő rá.

Kisebb és olcsóbb Nintendo Switch érkezik?

A Nikkei szerint a Nintendo hamarosan egy újabb Switch-modellel rukkol elő, amely kisebb és olcsóbb lesz nagytestvérénél. Ha az értesülések igaznak bizonyulnak, már a 2019-es üzleti év végén boltokba kerülhet a konzol.

Nintendo Switch - túl a 32 millión

A hivatalos közleménynek köszönhetően kiderült, hogy 2018. december 31-ig a Nintendo jelen generációs Switch konzolja igazán nagyot futott, és átlépte a 32 millió eladott példányszámot is. A gép mellett a játékok is jól teljesítenek.

Rengeteg indie játék jön Nintendo Switchre

Ma délután tartotta a Nintendo a legutóbbi Nintendo Indie Highlightsot, ahol azokat az indie játékokat mutatta be, amelyek a közeli jövőben megjelennek majd a hibridkonzol Switchre. Odabent egy 17 perces bemutató foglalja össze a címeket.

Tavaly a Fortnite volt a legnépszerűbb cím Switchen

A Nintendo elárulta, melyek voltak a leggyakrabban játszott játékok 2018-ban a hibridkonzolon. A lista élén az Epic Games battle royale-játéka, a Fortnite áll, de az top 5 többi résztvevője egytől-egyig exkluzív cím.

SNES-játékokkal bővül a Nintendo Switch Online?

Az éles szemű adatbányászok számos SNES-klasszikus nevét, valamint a hozzá tartozó emulátorok nyomait vették észre a Nintendo Switch Online alkalmazás kódjában. Van rá esély, hogy az előfizetők hamarosan lecsaphatnak rájuk.

Japánban már a PS4-et is lenyomta a Switch

Jelentős mérföldkőhöz érkezett hazai pályán a Nintendo Switch: a hibridkonzolból már most többet adtak el, mint a PS4-ből öt év alatt - ehhez mindössze két esztendőre volt szüksége. Hol van még a csúcspont?

Eladási rekordot döntött Amerikában a Switch

Az NDP Group legutóbbi beszámolója szerint a Nintendo Switch időarányosan a jelenlegi generáció legjobban fogyó konzolja lett Észak-Amerikában, köszönhetően annak, hogy tavaly márciustól novemberig több mint 8,7 milliót adtak el belőle.