Gwent: The Witcher Card Game Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A The Witcher világában játszódó kártyajáték, amit Geralt is gyakorta űzött az RPG-sorozat harmadik részében.
1494604800

Gwent - a hétvégéig iratkozhatsz fel a zárt bétára

A Gwent: The Witcher Card Game zárt bétatesztje már néhány hónapja fut Xbox One-on és PC-n, de ha eddig kimaradt, még ezen a héten regisztrálhatsz rá. A CD Projekt RED már egy nagyobb, nyitottabb próbára készül.
1490878800

Gwent - hétvégén PS4-en is kipróbálhatjuk

Egy hétvége erejére lehetőséget kapnak a PS4-es játékosok, hogy kipróbálják a Gwent: The Witcher Card Game-et. A nyílt bétateszt kliense holnap este élesedik, és egészen hétfő estig lehet próbálgatni.
1490605256

A The Witcher írója nem kap pénzt a játékok után

Andrzej Sapkowski, a Vaják-könyvek írója nem kap részesedést a The Witcher-játékok után a CD Projekttől, és azt is bevallotta, hogy még egyetlen résszel sem játszott. A szerzővel az Eurogamer ült le beszélgetni.
1487145600

A legnagyobbak között a CD Projekt RED

Szárnyalnak a CD Projekt RED részvényei, a fejlesztőcég papírjai már négyszer annyit érnek, mint a The Witcher 3 rajtja előtt. Ezzel Lengyelország egyik legnagyobb vállalatává nőtte ki magát a csapat.
1486544427

Gwent - megérkeztek a nilfgaardiak

Frissült egy nagyot a Gwent: The Witcher Card Game bétája, így már a nilfgaardi frakcióval is játszhatunk. A déli birodalom a kémkedésben és az árulásban jártas, ennek megfelelő lapokkal bővült a repertoárunk.
1480346220

Gwent: The Witcher Card Game bétateszt

Még a The Witcher 3 minijátékaként mutatkozott be a Gwent, ami mostanra egy teljesen önálló kártyajátékként öltött új testet. A bétát napokig nyúztuk, és baromi jól szórakoztunk közben.
1477478280

Elindult a Gwent bétatesztje

A The Witcher 3 kártyajátéka óriási népszerűségre tett szert, szinte adta magát a lehetőség, hogy különálló programot varázsoljanak belőle. A CD Projekt RED le is csapta a labdát, tegnap óta már ki is lehet próbálni a játékot.
1474555740

Már holnap is futhatunk egy kört a Gwenttel

Habár a Gwent-játék zárt bétatesztjére még jó egy hónapot várnunk kell, akár már holnap is tehetünk egy próbát vele. A következő napokban stressztesztelik a szervereket, ha szerencsés vagy, te is ott lehetsz a "szervergyilkosok" között!
1472461228

Még mindig szép pénzt termel a The Witcher 3

A lengyel CD Projekt RED is közzétette az első félévre vonatkozó pénzügyi adatokat. Noha a The Witcher 3 már egy éve a boltokban van, még mindig elég szép pénzt hoz a konyhára. Persze már nem annyit, mint tavaly.
1470909605

Gwent: The Witcher Card Game - csúszik a zárt béta

Nem minden fenékig tejfel a CD Projekt RED-nél sem: a közelgő kártyajátékért felelős csapat sajnálkozva jelentette be, hogy egy hónapot csúszik a Gwent zárt bétatesztje. Októbernél korábban tutira nem próbálhatjuk ki az anyagot.