Gwent: The Witcher Card Game Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A The Witcher világában játszódó kártyajáték, amit Geralt is gyakorta űzött az RPG-sorozat harmadik részében.
1663172314

The Witcher - véget ért a harmadik évad forgatása

Nem voltak zökkenőmentesek a harmadik Vaják-szezon munkálatai sem, de szerencsére a stáb sikerrel vette az akadályokat. Az új évad forgatása befejeződött már csak az utómunkálatok vannak hátra.
1657205760

Frissítve: Új The Witcher-játék érkezett

Persze nem a The Witcher 4-ről van szó, de így is derült égből érkezett a Gwent: Rogue Mage bejelentése. A népszerű kártyajáték alapjaira építő egyjátékos kaland egy teljesen önálló deckbuilder lesz.
1650477606

Kihagyja a konzolokat a Gwent mellékága

A CD Projekt RED kommunikációs igazgatója, Paweł Burza az IGN-nek megerősítette, hogy az év elején beharangozott Gwent-mellékszál, a Project Golden Nekker nem jelenik meg konzolokra.
1649138400

The Witcher - már forgatják a harmadik évadot

Miközben a CD Projekt RED már javában az új The Witcher-játékon dolgozik, a Netflix sorozatgyárosai is összeálltak, hogy elhozzák a Vaják harmadik évadát. A legfrissebb hírek szerint most kezdődött a forgatás.
1646404200

Nem árul játékot Oroszországban a CD Projekt

Újabb stúdió fejezi ki a szolidaritását a megszállás alatt álló ukrán lakosok mellett. A CD Projekt úgy döntött, hogy szünetelteti a játékok árusítását Oroszországban és Fehéroroszországban. Ez vonatkozik a GOG teljes platformjára is.
1643644800

Új, önálló Gwent-játék készül

A CD Projekt RED idén tervezi a megjelenését az egyelőre csak Project Golden Nekker címen futó játéknak, ami a Gwent egy újabb önálló változata lesz. Ez az alkotás az egyszemélyes tartalmakra koncentrál majd.
1640004360

The Witcher - elkészült az új évad forgatókönyve

Noha a The Witcher-sorozat második felvonása csak a napokban landolt a Netflix kínálatában, az alkotók már gőzerővel dolgoznak a folytatáson. A showrunner szavai szerint már a forgatókönyv is elkészült.
1632819600

Nagy siker lett a The Witcher-manga Kickstartere

Ríviai Geralt a feudális Japánba utazik a CD Projekt RED készülő mangakötetében. A lengyelek a Kickstarteren is megfuttatták az ötletet, ahol majdnem nyolcszorosan túlteljesítette az eredetileg kitűzött célt.
1631091612

The Witcher: Ronin - irány a feudális Japán!

A Kickstarteren indított kalapozást a CD Projekt RED, a lengyel csapat ugyanis szeretne összehozni egy mangakötetet, amiben Geralt, a szörnyvadász ezúttal a feudális Japánba látogat el, hogy megtisztítsa a Yokai által fertőzött vidékeket.
1629133200

Alakul a The Witcher: Blood Origin stábja

A The Witcher: Blood Origin egy hatrészes minisorozat lesz, ami Ríviai Geralt története előtt 1200 évvel játszódik. A Netflix tíz új színészt és két rendezőt is bejelentett.