Assassin's Creed: Origins PC, PS4, XBOXONE

A 2017-ben megjelent részben Egyiptomba látogatunk el.
1508223636

Élőszereplős traileren az Assassin's Creed: Origins

Rendíthetetlenül közeleg az Assassin's Creed: Origins premierje, így a Ubisoft marketinggépezete is következő fokozatra kapcsolt. Ezúttal egy élőszereplős trailer mutatja be hősünket, Bayeket. A talpalávalót a Moonlight zeneszerzője adja.
1507701600

Assassin's Creed: Origins - a szezonbérlet tartalma

A Ubisoft bejelentette, hogy milyen tartalmak várnak azokra az Assassin's Creed: Origins-játékosokra, akik szezonbérletet is váltanak a programhoz, emellett a megjelenés után esedékes ingyenes tartalmakról is lehullott a lepel.
1507629652

Assassin's Creed: Origins - itt is lesz ládanyitogatás

Nagyon úgy néz ki, hogy ideje lesz hozzászoknunk a ládanyitogatásokhoz, a Destiny 2, a Forza Motorsport 7, a Middle-earth: Shadow of War és a Battlefront II után ugyanis az Assassin's Creed új epizódja is felvonultat ilyesmit.
1507273200

Kiderült az Assassin's Creed: Origins gépigénye

Kiderült, hogy milyen konfiguráció szükséges a PC-s Assassin's Creed: Origins futtatásához. Ha az Assassin's Creed: Syndicate elröfögött a gépeden, jó hírünk van: az Origins rendszerigénye nem változott semmit.
1507183220

Friss kedvcsinálók az Assassin's Creed: Originshez

Bő három hét múlva megérkezik az Assassin's Creed: Origins, így a Ubisoft is bátrabban szórja a friss látnivalókat. Három előzetes és némi gameplay jutott mára, illetve a játékkal együtt érkező Xbox One S-konzolcsomag is beköszönt.
1506708000

Assassin's Creed: Origins - itt az új előzetes

Kevesebb mint egy hónap múlva érkezik a Ubisoft talán legnevesebb sorozatta, az Assassin's Creed aktuális epizódja. Rengeteg felvételt láthattunk már a játékról, most viszont egy minden eddiginél érdekesebb trailer érkezett.
1506585600

Törióra az Assassin's Creed: Originsben

Jövőre ingyenes frissítés érkezik az Assassin's Creed: Originshez, amely egy új játékmóddal bővíti ki a játékot. Ahogy a neve is sejteti, a Discovery Tourban a kirándulás és a tanulás kapja a főszerepet.
1505458844

Assassin’s Creed: Origins - az Ősök rendje

Megérkezett az ókori Egyiptomban játszódó Assassin's Creed legújabb gameplay előzetese, amelyben feltűnik egy titokzatos szervezet is - talán belőlük növik ki magukat a templomosok? Néhány harci elefántot is szemügyre vehetünk.
1504627230

Két új stúdiót nyit a Ubisoft Quebecben

A Ubisoft ma délután bejelentette, hogy hatalmas terjeszkedésbe kezd Kanadában. Többek között két új stúdiót nyit a quebeci régióban, és több mint ezer munkahelyet teremt 2027-ig. Ez a cég eddig legnagyobb beruházása.
1504281600

GC 2017: Assassin’s Creed: Origins próbakör

Az ember hajlamos megszokni, hogy az évente folytatással jelentkező sorozatok legfeljebb csak a körítésüket tekintve tudnak újat mutatni. Az Assassin’s Creed: Origins most alaposan kizökkentett.