Assassin's Creed: Origins PC, PS4, XBOXONE

A 2017-ben megjelent részben Egyiptomba látogatunk el.
1554616800

Humble Monthlyban az Assassin’s Creed: Origins

Az előző hónapokkal ellentétben ezúttal nem kettő vagy három, hanem csak egy játék pontos kilétéről lebbentette fel a fátylat a Humble Monthly, viszont a mostani még így is sokak számára lehet az egyik legvonzóbb ajánlat az évben.
1546077600

Itt a Monster Hunter-Assassin's Creed crossover

A Monster Hunter World játékosai már megszokhatták, hogy egyszer-egyszer néhány más videojáték univerzumának lakói is ellátogatnak Asterába. Januárban érdemes lesz a csuklyás bérgyilkosokat keresni a tömegben.
1544526000

Assassin's Creed-ruhákkal bővíti kínálatát a Ubisoft

Assassin’s Creed Kinetic Collection néven atlétikai ruhakollekciót mutatott be a Ubisoft mindazok számára, akik a kora reggeli sötét órákban edzve is a fényt szeretnék szolgálni.
1538470800

Assassin's Creed - még visszatérhet a multiplayer

A Ubisoft 2014 után, az Assassin's Creed: Unityvel intett búcsút a kompetitív multiplayer módnak, de úgy néz ki, nem végleg. Serge Hascoet, a cég kreatív vezetője ugyanis elárulta, jelenleg is új lehetőségeken kísérleteznek.
1532692821

A Denuvo lecsapott az egyik népszerű crackerre

A szupervédelem fejlesztője az elmúlt időszakban számos kritikát kapott a Voksi nevű bolgár crackertől, mondván a Denuvo túl nagy terhet ró a processzorra, így a játékok is gyengébben futnak. Most a hatóságok lemeszelték az illetőt.
1526623256

Csúszik a Skull & Bones megjelenése

A Ubisoft is közzétette az elmúlt üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A Far Cry 5 a kiadó második legjobb rajtját produkálta - 310 millió dollárt termelt az első héten. Viszont a tengeri csatákra kihegyezett Skull & Bones idén már nem jön ki.
1522843200

Assassin's Creed: Origins - közeleg a káosz

Az egyébként is számtalan frissítéssel és DLC-vel rendelkező játék további újításokkal gyarapodik; az áprilisi frissítéstől kezdve a játék legalapvetőbb tulajdonságait minden játékos a saját kénye-kedve szerint módosíthatja.
1521633620

A Vivendi végre leszállt a Ubisoftról

Hosszú idő után végre pont került a Ubisoft és a Vivendi közti huzavona végére. A francia konglomerátum eladja az eddig megszerzett részvényeit a kiadónak, így az megmenekül a felvásárlástól.
1521570640

Csak jövőre jön a következő Assassin's Creed?

A legújabb iparági szóbeszédek szerint a tavalyi sikeres Assassin's Creed-epizód után idén nem kapunk új részt. A sorozat következő darabja jövőre jelenik meg, és az ókori Görögországban fog játszódni.
1520861634

Assassin's Creed: Origins - elszabadul a fáraók átka

Vérszomjas múmiák, gigászi skorpiók és Anubis istenre hasonlító rémségek sokasága vár rád az Assassin's Creed: Origins legújabb DLC-jében, ami holnap élesedik. Előtte a launch trailerrel szolgálhatunk.