Assassin's Creed: Origins PC, PS4, XBOXONE

A 2017-ben megjelent részben Egyiptomba látogatunk el.
1511168400

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.
1510575339

Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.
1510498800

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!
1510153260

Assassin's Creed: Origins teszt

Kétségtelen, hogy a Ubisoft az ókori Egyiptomot kiválóan keltette életre az új Assassin’s Creedben, de az idejétmúlt elemek megreformálásához kissé bátortalanul nyúlt. Mintha nem tudná pontosan, hogy hová helyezze a súlypontokat.
1510135233

Megduplázódtak az Assassin's Creed eladásai

A Ubisoft is közzétette a legutóbbi pénzügyi félévre vonatkozó jelentését. Az Assassin's Creed: Originsből kétszer annyit adtak el a premier után, mint a legutóbbi részből, a Syndicate-ből. A Switch-re való fejlesztés is gyümölcsöző.
1509966000

Brit toplista: élen nyitott a Call of Duty: WWII

Örülhetnek az Activisionnél, az Egyesült Királyságban sokkal jobb eladásokat produkált a Call of Duty: WWII, mint az Infinite Warfare. A játék nem meglepő módon vezeti a brit toplistát.
1509368400

Brit toplista: fej-fej mellett Bayek és Mario

Október 27. ünnepnap volt a játékosok körében, elvégre három olyan megjelenést is tartogatott, ami sokszor egy hónap alatt sem jön össze. Nem véletlenül vártuk türelmetlenül a legfrissebb brit játékeladási toplistát.
1508922025

Assassin’s Creed: Origins - íme, az első fél óra

Holnapután veszi be a boltokat az új Assassin's Creed, de ha nem bírsz várni addig, már most belenézhetsz a játék első 30 percébe. Megismerhetjük, hogyan kezdődik Bayek története, nyilván erősen spoileres a tartalom.
1508824822

Launch traileren az Assassin's Creed: Origins

Két év pihenő után már csak pár nap választ el minket az új Assassin's Creedtől, a Ubisoft pedig már most közzétette az Origins utolsó trailerét bámulatos minőségben, 4K-ban. Igen, lesz benne orgyilkosság is!
1508742000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolják a kiadók a hónap utolsó hetét, több olyan játék is érkezik a napokban, amit feltétlenül érdemes a radaron tartani. Ellátogatunk az ókori Egyiptomba és a hatvanas évek nácikkal teli Amerikájába is.