New World PC

Nyitott világú MMO, melyben a játékosok dönti el, milyen küldetésük lesz az elátkozott földön.
1633269600

Megizzasztják az Amazont a New World játékosai

A New Worlddel végre betalált az Amazon, amire még Jeff Bezos is elismerően csettintett, a népszerűségnek azonban ára van: az MMORPG azóta is szerverproblémákkal küszködik.
1633075200

Látványos rajtot vett a New World

A héten elrajtolt az Amazon MMORPG-je, amely a bétatesztet követően is megőrizte a népszerűségét: az elmúlt napon volt olyan, hogy több mint 750 ezren játszották egyszerre, ami természetesen alaposan megizzasztotta a cég üzemeltetőit.
1632722400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem hagy alább az őszi játékzuhatag, szeptember utolsó napjaiban is masszívan özönlenek az újabb és újabb címek, mi pedig a szokásunkhoz híven ismét listába szedtük a friss megjelenéseket.
1631206800

Elrajtolt a New World nyílt bétatesztje

A hétvégén bárki kipróbálhatja majd az Amazon hónap végén érkező MMORPG-jét, a New Worldöt. A zárt próbakör hangos sikernek örvendett, így mindenképp érdemes ránézni, ha érdekel a játék!
1629920940

GC 2021: Szeptemberben nyílt bétázik a New World

Az Amazon Game Studios többször elcsúsztatott projektje, a New World is jelen volt az idei Gamescom nyitóműsorában, ahol nem csak egy új trailert kaptunk a játékról, de kiderült, hogy a megjelenés előtt bárki kipróbálhatja majd az MMORPG-t.
1628150400

Ismét elhalasztották a New World premierjét

Többszöri csúszás után most az Amazon bejelentette, hogy egy picit ismét odébb tolja az MMORPG-jének, a New Worldnek a debütálását, ugyanis szükségük van némi extra időre, hogy tökéletesre csiszolják a játékot.
1627986600

A New World uralja a Steam eladási toplistáját

Ahogy arról korábban már írtunk, rengetegen voltak kíváncsiak az Amazon-féle New World bétatesztjére, amihez csak a játék előrendelésével lehetett hozzáférni. Ennek megfelelően az MMORPG uralja a Steam eladási toplistáját.
1627311600

Rengetegen kíváncsiak a New World bétájára

A múlt héten végre kezdetét vette az Amazon-féle MMO, a New World zárt bétatesztelése, amire a jelek szerint rengetegen kíváncsiak: a játék jelenleg a steames toplista élbolyában tanyázik.
1620820800

Tizenhat percig mozog a New World

Az Amerika felfedezésének korát és a varázslatot keverő New World az Amazon Game Studios nagy dobása hivatott lenni. A nyári megjelenésig még van idő, de most hosszabban is belenézhetünk az egyik csapatalapú küldetésbe.
1613545200

Tovább késik a New World, az Amazon MMO-ja

Eddig nem büszkélkedhet túlságosan rózsás rezümével az Amazon Game Studios, így igen sok múlik a New World fogadtatásán. A korábbi tervek szerint már idén tavasszal játszhattunk volna az MMORPG-vel, de a premier ismét el lett halasztva.