New World PC

Nyitott világú MMO, melyben a játékosok dönti el, milyen küldetésük lesz az elátkozott földön.
1545584400

New World - képeken a mesterségek

Az Amazon nem aprózza el a készülő MMO-játékáról a képek szivárogtatását, a gyönyörű helyszínek után most az építkezés, a favágás és a bányászat rejtelmeibe kapunk betekintést egy-egy kép erejéig.
1541426400

Újabb képeken a New World

Az Amazon MMO-játékáról, ha mást még nagyon nem is, annyit már biztosan tudni lehetett, hogy remekül fog festeni a számítógépek képernyőin. Túl sok információ most sem látott napvilágot, de legalább az erdei képek még mindig szépek.
1539258300

New World - ezúttal hivatalos trailer érkezett

A múlt heti pornhubos szivárogtatás után az Amazon által készített MMO végre megkapta első hivatalos előzetesét is. A lenyűgöző látvány és a hatalmas játéktér már garantált, reméljük, a játék többi része is az eddigiekhez méltó lesz!
1538663412

Kiszivárgott felvételen az Amazon-féle New World

Pont a héten láttunk friss képeket a webáruház MMO-járól, a New Worldről, ma pedig kiszivárgott egy hosszabb gameplay bemutató róla. Az már borítékolható, hogy a Lumberyard Engine parádés látványt produkál.
1538413221

New World - bámulatosan néz ki az Amazon MMO-ja

A webáruház pár éve már a játékkiadásban is érdekelt. A cég következő nagy dobása a New World névre keresztelt MMO lesz, amelyben egy új kontinenst fedezhetünk fel, építkezhetünk és harcolhatunk. A látvány bizony pazar.
1475253015

Három játékot jelentett be az Amazon Game Studios

Régóta tudjuk, hogy a webáruház játékkiadással is kacérkodik. A TwitchCon 2016 alkalmával végre lelepleződött a játékos divízió első három fejlesztése, a Breakaway, a New World és a Crucible.