Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, PS4, SW, XBOXONE

A klasszikus Crash Bandicoot-trilógia remastere.
Típus:

Brit toplista: megállíthatatlan a Crash-trilógia

Újabb hét, újabb Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-győzelem, így az Activision játékának ez az ötödik hete, hogy az élen végzett a szigetország eladási listáján. Persze ehhez most az is kellett, hogy múlt héten szinte semmi nem jelent meg.

Még több felújított játék várható az Activisiontől

A nyári uborkaszezonban remekül fogyott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, a számokkal pedig természetesen a kiadó is elégedett. Az Activision CEO-ja, Eric Hirshberg finoman utalt arra, hogy újabb remaster-játékok várhatóak.

Brit toplista: a Crash-trilógia vitte a júliust

Újabb hét, újabb Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-győzelem, ami azt is jelenti, hogy a megjelenés óta eltelt öt hétből négyet simán az Activision játéka nyert, ezzel pedig a leghosszabb ideje uralkodó PlayStation 4-exkluzív címet is bezsebelte.

Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy - Xbox One-ra is?

Újabb bizonyítékunk van arra, hogy hamarosan más platformokon is tiszteletét teszi a Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy. Ezúttal a felhasználói felületért felelős fejlesztő osztott meg olyan anyagokat, amiket nehéz cáfolni.

Brit toplista: ismét az élen a Crash-trilógia

Csak egy hétig tartott a trónfosztás, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis kisebb megbicsaklás után könnyedén visszavette vezető helyét a szigetország eladási listáján.

Crash Bandicoott - ingyenes helyszínnel bővült

A Crash Bandicootnak volt egy olyan pályája, amit annyira nehézre tervezett a Naughty Dog, hogy a fejlesztőcsapat végül nem tette bele a végleges változatba. A felújított kiadáshoz viszont most ingyen megkapják a rajongók.

Amerikai toplista: visszaelőzött a PS4

Véget ért a Nintendo Switch uralkodása, a konzoleladások terén ismét a PlayStation 4-é lett az első hely az amerikai piacon. A játékok között a Tekken 7, az Injustice 2 és a Crash Bandicoot-gyűjtemény vitte a prímet.

Tényleg nehezebb a felújított Crash-trilógia

A rajongók hetek óta mondják, hogy a felújított Crash-trilógia nehezebb, mint az eredeti játékok, most pedig a Vicarious Visions hivatalosan is megerősítette ezeket a feltételezéseket. Két ponton szívathatnak a remasterek.

Brit toplista: visszaszorult a Crash-trilógia

A harmadik hetet már nem az élen kezdi a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a szigetország eladási toplistáján. A július 11-én megjelent Final Fantasy XII: The Zodiac Age taszította le arról a bizonyos trónról.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy teszt

Crash jobb formában van, mint valaha, hiszen az alapoktól írták újra az egész trilógiát. A kérdés csupán az, hogy 21 év elteltével van-e létjogosultsága a mára elavult játékmenettel operáló platformereknek? A válasz nem olyan egyszerű.