Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, PS4, SW, XBOXONE

A klasszikus Crash Bandicoot-trilógia remastere.
Típus:

Júliusban új platformokat hódít meg a Crash-trilógia

Beigazolódtak a korábbi híresztelések, néhány hónap múlva PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. A jó hírt a tegnap esti Nintendo Direct szolgáltatta.

Nagyot nőttek a digitális eladások az Activisionnél

Az Activision-Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Az elmúlt évben 4 milliárd dollár folyt be mikrotranzakciókból a kiadóhoz, csak az utolsó negyedévben 1 milliárd. Tényleg a Treyarch készíti a 2018-as Call of Dutyt.

PC-re és Switch-re is jön a Crash-trilógia?

Eddig is esélyes volt, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy más platformokra is ellátogathat. Ezúttal egy hivatalos ajándéktárgyakkal foglalkozó cég leplezte le az új verziókat - egyelőre csak a PC-t és a Switch-et említik.

Egymilliárd dollárt hozott a Call of Duty: WWII

Összegezte az elmúlt évét az Activision. A kiadó szerint a Call of Duty: WWII és a Destiny 2 is remekül szerepelt, míg a felújított Crash-trilógia a PS4-es remasterek között aratott.

Brit toplista: a Project CARS 2 sem bírt a Destinyvel

Immár zsinórban harmadik hete vezeti a brit eladási toplistát a Destiny 2. Rögtön mögé zárkózott fel a pár napja megjelent Project CARS 2, a bronzérmet pedig a szintén nem túl régi NBA 2K18 zsebelte be.

Brit toplista: Nate nélkül is szárnyal az Uncharted

A friss megjelenések érkezésével a Crash-trilógia is kénytelen volt átadni vezető helyét, amit ezúttal az Uncharted 4 DLC-jének indult, majd teljes játékká hízott Uncharted: The Lost Legacy kaparintott meg.

Brit toplista: nincs ellenszer Crash-re

Még mindig tart a Crash Bandicoot-trilógia lendülete, így komolyabb kihívó hiányában ezúttal is a szigetország legkelendőbb játéka volt az N. Sane Trilogy. Mögötte is ismerős címek sorakoznak fel.

Brit toplista: megállíthatatlan a Crash-trilógia

Újabb hét, újabb Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-győzelem, így az Activision játékának ez az ötödik hete, hogy az élen végzett a szigetország eladási listáján. Persze ehhez most az is kellett, hogy múlt héten szinte semmi nem jelent meg.

Még több felújított játék várható az Activisiontől

A nyári uborkaszezonban remekül fogyott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, a számokkal pedig természetesen a kiadó is elégedett. Az Activision CEO-ja, Eric Hirshberg finoman utalt arra, hogy újabb remaster-játékok várhatóak.

Brit toplista: a Crash-trilógia vitte a júliust

Újabb hét, újabb Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-győzelem, ami azt is jelenti, hogy a megjelenés óta eltelt öt hétből négyet simán az Activision játéka nyert, ezzel pedig a leghosszabb ideje uralkodó PlayStation 4-exkluzív címet is bezsebelte.