Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, PS4, SW, XBOXONE

A klasszikus Crash Bandicoot-trilógia remastere.
Típus:

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - Polar beköszön

Rövid videó érkezett a felújított Crash Bandicoot-gyűjteményhez, melyben Crash egyik társával, a kis jegesmedve Polarral ismerkedhetünk meg. A maci többször kisegíti főszereplőnket a szorult helyzetekből.

Ennyivel szebb a felújított Crash Bandicoot

Bő másfél hónap múlva jelenik meg a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, mely a Naughty Dog klasszikusának első három epizódját tartalmazza majd teljesen felújítva. Egy videóban a régi játékot hasonlították össze a felújított változattal.

Még több Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Alighanem a nyár egyik legfontosabb címe lesz PS4-en a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, amely az eredeti trilógia felújított változatát takarja. A Vicarious Visions most egy újabb gameplay videót tett közzé róla.

Újra mozog a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Rég hallottunk már a Crash Bandicoot-trilógia felújított változatáról, így épp itt volt az ideje, hogy a fejlesztők megajándékozzanak minket egy újabb gameplay videóval.

Mozgásban a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

A Vicarious Visions jóvoltából friss látnivalók érkeztek a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyról, azon belül is a második rész újrakevert változatáról. Minden olyan ismerős, de sokkal szebb, mint korábban.

Mégsem PS4-exkluzív a Crash Bandicoot-csomag?

A jelek szerint csak ideiglenesen lesz PlayStation 4-exkluzív a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Az első három Crash-játék felújított változatát tartalmazó pakk június végén veszi be a Sony konzoljait.

Megvan a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy dátuma

Az Activision végre leleplezte a Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy megjelenési dátumát. A kizárólag PS4-re érkező csomagban a sorozat első három része kap helyet felújított grafika mellett. A bejelentés mellé friss trailer is érkezett.

Trailert kapott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Idén jelentette be a Sony, hogy felújítják a klasszikus Crash Bandicoot-trilógiát. Akkor nem kaptunk még egy előzetest sem a játékból, most azonban végre mozgás közben is megnézhetjük Crash régi-új kalandjait.