Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, PS4, SW, XBOXONE

A klasszikus Crash Bandicoot-trilógia remastere.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!

E3 2017: Coco a Crash Bandicoot-trilógiában

A hónap végén érkezik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, de ez nem jelenti azt, hogy már mindent tudunk róla. A fejlesztők bejelentették, hogy mindhárom részben irányíthatjuk Cocót, Crash nem kevésbé hibbant hugicáját.

E3 2017: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy trailer

Bő két hét múlva befut a remasterelt Crash Bandicoot-trilógia, ami a Sony konferenciája előtt hallatott magáról. Az új előzetesben mind a három rész terítékre kerül pattogó zenei aláfestés mellett.

PS4 Prón is 30 fps-sel fut a felújított Crash-trilógia

A Vicarious Visions fejlesztői a HipHopGamer nevű YouTube-csatornánál vendégeskedtek, ahol elárulták, mire lesz képes a felújított Crash Bandicoot-trilógia PS4 Prón. A felbontás magasabb lesz, de a sebesség nem változik.

Crash-trilógia - így szépült meg a Future Frenzy

Lassan mindent láttunk már a felújított Crash Bandicoot-trilógiából, de ha nem bírsz ellenállni az új gameplay videóknak, rajtunk nem fog múlni: kétperces kedvcsináló érkezett a megszépült Future Frenzy pályáról.

20 percig mozog a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

A Vicarious Visions megmutatta, hogyan fest majd a Crash 3: Warped felújított változata a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyban. Lesz itt ókori egyiptomi témájú ugrándozás és sivatagi versenyzés is.

Crash Bandicoot-trilógia - színpadon a gonoszok

A hétvégén is megleptek minket a készítők egy rövid kedvcsinálóval, az új trailerben a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gonoszai sorakoznak fel. A rettegett főellenfelek jobb formában vannak, mint valaha!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - Polar beköszön

Rövid videó érkezett a felújított Crash Bandicoot-gyűjteményhez, melyben Crash egyik társával, a kis jegesmedve Polarral ismerkedhetünk meg. A maci többször kisegíti főszereplőnket a szorult helyzetekből.

Ennyivel szebb a felújított Crash Bandicoot

Bő másfél hónap múlva jelenik meg a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, mely a Naughty Dog klasszikusának első három epizódját tartalmazza majd teljesen felújítva. Egy videóban a régi játékot hasonlították össze a felújított változattal.

Még több Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Alighanem a nyár egyik legfontosabb címe lesz PS4-en a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, amely az eredeti trilógia felújított változatát takarja. A Vicarious Visions most egy újabb gameplay videót tett közzé róla.