Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, PS4, SW, XBOXONE

A klasszikus Crash Bandicoot-trilógia remastere.
Típus:

Brit toplista: megint nem tudták legyőzni Crasht

Nagyon jót tett a felújított Crash-trilógiának, hogy PlayStation 4 után több platformra is megjelent, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis szárnyal a nyári uborkaszezonban.

Brit toplista: Crash ismét az élvonalban

Továbbra is vezeti a brit eladásokat a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, amelyet ezúttal szorosan követ a Jurassic World Evolution. A vébéláz pedig továbbra sem hagyott alább - ezen a héten is a FIFA 18 vitte a bronzérmet.

Brit toplista: Crash az élre pörög

A végül több platformra is megjelent Crash Bandicoot N. Stane Trilogy lett az eheti brit bestseller. A FIFA 18 egy helyet csúszott, így visszakerült a dobogó legalsó fokára, az ezüstérmet pedig a The Crew 2 vihette el.

Launch traileren a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Multiplatformosodott a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Kerek egy évvel a PS4-es megjelenés után végre a PC-sek, Xbox One-osok és a switchesek is kipróbálhatják a klasszikus platformert. A Nintendo-portot külön launch trailer vezeti fel!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű játékfelhozatallal zárul a június, de annyi baj legyen, legalább lesz mivel játszanunk, ha megint rosszra fordulna az idő. A hét fő attrakciója a The Crew folytatása, ahol már a földön, a vízen és a levegőben is versenyezhetünk.

E3 2018: Friss pályákkal bővül a Crash-trilógia

A hónap végén két teljesen új pályát tölthetnek le a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tulajdonosai, függetlenül attól, hogy PS4-en, PC-n, Xbox One-on vagy Switchen nyomulnak. Nem lesz könnyű teljesíteni.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

Korábban jönnek a Crash-trilógia új verziói

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy az eredeti tervekkel ellentétben majdnem két héttel korábban landol PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switch-en. A sávos bandikut első három kalandjára már júniusban lecsaphatunk.

Júliusban új platformokat hódít meg a Crash-trilógia

Beigazolódtak a korábbi híresztelések, néhány hónap múlva PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. A jó hírt a tegnap esti Nintendo Direct szolgáltatta.

Nagyot nőttek a digitális eladások az Activisionnél

Az Activision-Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Az elmúlt évben 4 milliárd dollár folyt be mikrotranzakciókból a kiadóhoz, csak az utolsó negyedévben 1 milliárd. Tényleg a Treyarch készíti a 2018-as Call of Dutyt.