Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, PS4, SW, XBOXONE

A klasszikus Crash Bandicoot-trilógia remastere.
Típus:

E3 2018: Friss pályákkal bővül a Crash-trilógia

A hónap végén két teljesen új pályát tölthetnek le a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tulajdonosai, függetlenül attól, hogy PS4-en, PC-n, Xbox One-on vagy Switchen nyomulnak. Nem lesz könnyű teljesíteni.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

Korábban jönnek a Crash-trilógia új verziói

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy az eredeti tervekkel ellentétben majdnem két héttel korábban landol PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switch-en. A sávos bandikut első három kalandjára már júniusban lecsaphatunk.

Júliusban új platformokat hódít meg a Crash-trilógia

Beigazolódtak a korábbi híresztelések, néhány hónap múlva PC-n, Xbox One-on és Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. A jó hírt a tegnap esti Nintendo Direct szolgáltatta.

Nagyot nőttek a digitális eladások az Activisionnél

Az Activision-Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Az elmúlt évben 4 milliárd dollár folyt be mikrotranzakciókból a kiadóhoz, csak az utolsó negyedévben 1 milliárd. Tényleg a Treyarch készíti a 2018-as Call of Dutyt.

PC-re és Switch-re is jön a Crash-trilógia?

Eddig is esélyes volt, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy más platformokra is ellátogathat. Ezúttal egy hivatalos ajándéktárgyakkal foglalkozó cég leplezte le az új verziókat - egyelőre csak a PC-t és a Switch-et említik.

Egymilliárd dollárt hozott a Call of Duty: WWII

Összegezte az elmúlt évét az Activision. A kiadó szerint a Call of Duty: WWII és a Destiny 2 is remekül szerepelt, míg a felújított Crash-trilógia a PS4-es remasterek között aratott.

Brit toplista: a Project CARS 2 sem bírt a Destinyvel

Immár zsinórban harmadik hete vezeti a brit eladási toplistát a Destiny 2. Rögtön mögé zárkózott fel a pár napja megjelent Project CARS 2, a bronzérmet pedig a szintén nem túl régi NBA 2K18 zsebelte be.

Brit toplista: Nate nélkül is szárnyal az Uncharted

A friss megjelenések érkezésével a Crash-trilógia is kénytelen volt átadni vezető helyét, amit ezúttal az Uncharted 4 DLC-jének indult, majd teljes játékká hízott Uncharted: The Lost Legacy kaparintott meg.

Brit toplista: nincs ellenszer Crash-re

Még mindig tart a Crash Bandicoot-trilógia lendülete, így komolyabb kihívó hiányában ezúttal is a szigetország legkelendőbb játéka volt az N. Sane Trilogy. Mögötte is ismerős címek sorakoznak fel.