Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, PS4, SW, XBOXONE

A klasszikus Crash Bandicoot-trilógia remastere.
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1605265200

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.
1592507580

Crash Bandicoot-bejelentést teasel az Activision?

Az Activision egy 200 darabos puzzle-lel lepte meg a nyugati sajtó képviselőit, amely egyértelműen a Crash Bandicoothoz kapcsolódik. Beigazolódnak a hírek, és valóban jöhet az új rész?
1589868000

Brit toplista: még mindig az Animal Crossing vezet

Ha valaki ránéz a friss brit toplistára, könnyen a déjà vu áldozatának gondolhatja magát. Pedig egyszerűen csak nem történt semmi kirívó a múlt héten, így továbbra is az Animal Crossing ül a csúcson, és a többi helyezésen sem volt komoly mozgás.
1586367000

Brit toplista: csak második lett a Resident Evil 3

Hiába a bezártság, továbbra is szárnyalnak a dobozos eladások az Egyesült Királyságban. Két új cím is felkerült az e heti top 10-es listára, de valódi trónfosztásra nem került sor.
1585584000

Brit toplista: szárnyalnak a dobozos eladások

Egy dologban biztosak lehetünk: a koronavírus és a vele járó bezárkózás jót tesz a videojáték-eladásoknak. Valószínű, hogy szárnyalnak a digitális tranzakciók is, de a brit toplista konkrét adatokat is tud közölni a dobozos eladásokról.
1584954000

Brit toplista: a Doomot is előzte az Animal Crossing

Ahogy megjött a tavasz, hozta magával a nagyobb érdeklődésre számot tartó címeket is. A brit toplista számai alapján háromszor annyi játék kelt el az elmúlt héten, mint előtte, a listát pedig a Nintendo új Animal Crossingja vezeti.
1583740800

Brit toplista: tarolt a Pokémon Mystery Dungeon

Viszonylag csendes hetet tudhatunk magunk mögött a játékmegjelenések szempontjából, így történhetett tehát az is, hogy a Switch-exkluzív Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX a dobozos eladások élére tört.
1583136000

Brit toplista: a Two Point Hospital az élre tör

Az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistája viszonylag papírforma szerint alakult, hiszen az eddig népszerű címek továbbra is a csúcson tartózkodnak, azonban az új kihívó, a konzolos Two Point Hospital rögtön az élen debütált.
1574578800

Az internet úgy véli, hogy már készül az új Crash

A rajongók nyomozása szerint minden jel arra mutat, hogy hamarosan vadonatúj Crash Bandicoot-epizóddal rukkolhat elő az Activision. A játék címe Crash Bandicoot Worlds lesz állítólag, és jövőre jelenik meg.