Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, PS4, SW, XBOXONE

A klasszikus Crash Bandicoot-trilógia remastere.
Típus:

Brit toplista: nem talált legyőzőre Crash

Az elképesztő nyitány után is megtartotta vezető helyét a szigetország eladási listáján a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ezzel pedig az Uncharted 4 óta az első olyan exkluzív cím, aminek sikerült ez a bravúr.

Nincs kizárva, hogy folytatódik a Crash

De nem meglepő módon sok múlik majd azon, hogyan szerepel a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Az Activision elsősorban arra vágyik, hogy ne csak a hardcore rajongók nosztalgiázására építkezhessen.

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!

E3 2017: Coco a Crash Bandicoot-trilógiában

A hónap végén érkezik a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, de ez nem jelenti azt, hogy már mindent tudunk róla. A fejlesztők bejelentették, hogy mindhárom részben irányíthatjuk Cocót, Crash nem kevésbé hibbant hugicáját.

E3 2017: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy trailer

Bő két hét múlva befut a remasterelt Crash Bandicoot-trilógia, ami a Sony konferenciája előtt hallatott magáról. Az új előzetesben mind a három rész terítékre kerül pattogó zenei aláfestés mellett.

PS4 Prón is 30 fps-sel fut a felújított Crash-trilógia

A Vicarious Visions fejlesztői a HipHopGamer nevű YouTube-csatornánál vendégeskedtek, ahol elárulták, mire lesz képes a felújított Crash Bandicoot-trilógia PS4 Prón. A felbontás magasabb lesz, de a sebesség nem változik.

Crash-trilógia - így szépült meg a Future Frenzy

Lassan mindent láttunk már a felújított Crash Bandicoot-trilógiából, de ha nem bírsz ellenállni az új gameplay videóknak, rajtunk nem fog múlni: kétperces kedvcsináló érkezett a megszépült Future Frenzy pályáról.

20 percig mozog a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

A Vicarious Visions megmutatta, hogyan fest majd a Crash 3: Warped felújított változata a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyban. Lesz itt ókori egyiptomi témájú ugrándozás és sivatagi versenyzés is.

Crash Bandicoot-trilógia - színpadon a gonoszok

A hétvégén is megleptek minket a készítők egy rövid kedvcsinálóval, az új trailerben a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gonoszai sorakoznak fel. A rettegett főellenfelek jobb formában vannak, mint valaha!