Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC, PS4, SW, XBOXONE

A klasszikus Crash Bandicoot-trilógia remastere.
Típus:

Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy - Xbox One-ra is?

Újabb bizonyítékunk van arra, hogy hamarosan más platformokon is tiszteletét teszi a Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy. Ezúttal a felhasználói felületért felelős fejlesztő osztott meg olyan anyagokat, amiket nehéz cáfolni.

Brit toplista: ismét az élen a Crash-trilógia

Csak egy hétig tartott a trónfosztás, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis kisebb megbicsaklás után könnyedén visszavette vezető helyét a szigetország eladási listáján.

Crash Bandicoott - ingyenes helyszínnel bővült

A Crash Bandicootnak volt egy olyan pályája, amit annyira nehézre tervezett a Naughty Dog, hogy a fejlesztőcsapat végül nem tette bele a végleges változatba. A felújított kiadáshoz viszont most ingyen megkapják a rajongók.

Amerikai toplista: visszaelőzött a PS4

Véget ért a Nintendo Switch uralkodása, a konzoleladások terén ismét a PlayStation 4-é lett az első hely az amerikai piacon. A játékok között a Tekken 7, az Injustice 2 és a Crash Bandicoot-gyűjtemény vitte a prímet.

Tényleg nehezebb a felújított Crash-trilógia

A rajongók hetek óta mondják, hogy a felújított Crash-trilógia nehezebb, mint az eredeti játékok, most pedig a Vicarious Visions hivatalosan is megerősítette ezeket a feltételezéseket. Két ponton szívathatnak a remasterek.

Brit toplista: visszaszorult a Crash-trilógia

A harmadik hetet már nem az élen kezdi a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a szigetország eladási toplistáján. A július 11-én megjelent Final Fantasy XII: The Zodiac Age taszította le arról a bizonyos trónról.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy teszt

Crash jobb formában van, mint valaha, hiszen az alapoktól írták újra az egész trilógiát. A kérdés csupán az, hogy 21 év elteltével van-e létjogosultsága a mára elavult játékmenettel operáló platformereknek? A válasz nem olyan egyszerű.

Brit toplista: nem talált legyőzőre Crash

Az elképesztő nyitány után is megtartotta vezető helyét a szigetország eladási listáján a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, ezzel pedig az Uncharted 4 óta az első olyan exkluzív cím, aminek sikerült ez a bravúr.

Nincs kizárva, hogy folytatódik a Crash

De nem meglepő módon sok múlik majd azon, hogyan szerepel a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Az Activision elsősorban arra vágyik, hogy ne csak a hardcore rajongók nosztalgiázására építkezhessen.

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.