PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
1644426000

A Krafton is metaverzumot és NFT-ket szeretne

A PUBG-játékokról ismert Krafton sem szeretne kimaradni a játékipar legújabb őrületeiből: egyszerre szeretne NFT-kkel üzérkedni és metaverzumot is üzemeltetni. Sőt, az NFT-kereskedelem terepe a tervek szerint a metaverzum lenne.
1643281200

Bejött a PUBG-nek a free-to-play modell

A PUBG sokáig tartotta a fizetős üzleti modelljét, pedig lényegében az összes konkurense free-to-play játékként igyekezett megkeseríteni az életét. A Krafton végül beadta a derekát, és váltott: ráadásul sikerrel.
1641909600

Végleg ingyenessé vált a PUBG

Eljött az idő, hogy a battle royale-játékok első nagy úttörője is levesse magáról az árcédulát. A mai naptól kezdve free-to-play üzleti modellel folytatja a PUBG: Battlegrounds.
1641312000

Leleplezték a Game Pass januári felhozatalát

Chet Faliszekék új kooperatív lövöldéjét és a Mass Effect legendás kiadását is megtaláljuk a Game Pass januári kínálatában, de ezeken kívül minőségi indie játékokra is rávethetik magukat az előfizetők.
1641207600

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.
1639117500

TGA 2021: Free-to-play modellre vált a PUBG

Noha a konkurencia már eleve free-to-play modellben rajtolt, a PUBG sokáig tartotta magát fizetős címként - és jól is szerepelt a kasszáknál. A Krafton azonban úgy döntött, ideje váltani.
1630486800

A PUBG megalkotója távozik a Kraftontól

Brendan Greene, a modder, akinek a munkája a PUBG megalkotásához vezetett, távozik a játék fejlesztéséért és kiadásáért felelős Kraftontól. Ehelyett saját, független játékstúdió alapításába vág.
1628618400

Egy hétig ingyenes a PUBG: Battlegrounds

Ha eddig még nem volt rá alkalmatok, hogy kipróbáljátok a battle royale műfaj egyik öregapját, a PUBG-t, akkor most van egy jó hírünk. Egy hétig teljesen ingyenesen nyúzhatjuk a játék PC-s változatát.
1628344800

PUBG: Battlegrounds néven folytatja a PUBG

Nem mostanában történt, de csak most kapta fel a sajtó, hogy a Krafton átnevezte a PlayerUnknown's Battlegroundsot, így az a jövőben PUBG: Battlegrounds néven folytatja a pályafutását.
1626858000

Animációs PUBG-sorozat készül a Netflixnél

A Netflix futószalagon szállítja a videojátékok alapján készült adaptációit - miért éppen a PlayerUnknown's Battlegrounds maradna ki a buliból? A produkció élére ráadásul a Castlevania showrunnerét fűzték be.