Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Új játékmegjelenések híján nem sok érdemi változás történt a brit játékeladási toplistán, az élboly szereplői változatlanok. Ezzel együtt azonban egyre közelebb kerülnek az újabb és újabb rekordokhoz.

Itthon is nagyot ment a Star Wars: Az utolsó Jedik

A hazai mozikban is nagyon jól teljesített a Star Wars-sorozat új trilógiájának második felvonása, Az utolsó Jedik, ami két héttel a bemutatkozása után máris a 2017-es év legnagyobb bevételt elért filmjévé vált.

Még tovább bővülhet a Battlefront 2 kampánya?

Nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben nemcsak a Battlefront 2 multiplayer módja, hanem az offline szekció is bővülhet még. Legalábbis a Criterion egy, a Twitteren feltett rajongói kérdésre adott válaszát nehéz máshogy értelmezni.

Brit toplista: lecsúszott a dobogóról a PUBG

Hiába volt nagy az érdeklődés, mégsem indult zökkenőmentesen a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One-os karrierje. Ez az eladási számokra is kihatással volt, a játék ugyanis a dobogóra sem fért fel.

Amerikai toplista: tarolt a Call of Duty: WWII

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group a novemberi jelentését. A játékeladásokat az új Call of Duty uralta, míg a konzoloknál a PlayStation 4 győzött ezúttal.

Brit toplista: legyőzhetetlen a Call of Duty

Hatodik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Call of Duty: WWII. Miután nem volt olyan megjelenés, amely szemmel látható eredményeket tudott volna felmutatni, nem történt túl sok változás a felhozatalban.

Traileren a Battlefront II új tartalmai

Kezdetét vette a Star Wars: Battlefront II első szezonális eseménye, amely a jövő héten mozikba kerülő Star Wars: The Last Jedi előtt tiszteleg. A készítők kiadták az első mozgóképes kedvcsinálót az új tartalmakhoz.

Íme, az év legnézettebb videojátékos trailerei

Ha év vége, akkor toplisták: most éppen a YouTube tette közzé, hogy melyek voltak az idei esztendő legnézettebb videojátékos előzetesei. Nem, nem a Call of Duty: WWII győzött, és a Battlefront II sem tudott labdába rúgni.

Battlefront II - elstartolt a The Last Jedi szezon

A terveknek megfelelően elstartolt a The Last Jedi eseménysorozat a Star Wars: Battlefront II-ben. A legújabb mozifilm apropóján vadiúj tartalmakat kapunk és számos kihívást teljesíthetünk egészen a hónap végéig.

Bőkezűbben osztja a kreditet a Battlefront II

Bőkezűbben jutalmazza a játékosokat a Star Wars: Battlefront II, és a készítők szerint ez csak az első lépés annak érdekében, hogy helyrehozzák a mikrotranzakciós fiaskót.