Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

Brit toplista: legyőzhetetlen a Call of Duty

Hatodik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Call of Duty: WWII. Miután nem volt olyan megjelenés, amely szemmel látható eredményeket tudott volna felmutatni, nem történt túl sok változás a felhozatalban.

Traileren a Battlefront II új tartalmai

Kezdetét vette a Star Wars: Battlefront II első szezonális eseménye, amely a jövő héten mozikba kerülő Star Wars: The Last Jedi előtt tiszteleg. A készítők kiadták az első mozgóképes kedvcsinálót az új tartalmakhoz.

Íme, az év legnézettebb videojátékos trailerei

Ha év vége, akkor toplisták: most éppen a YouTube tette közzé, hogy melyek voltak az idei esztendő legnézettebb videojátékos előzetesei. Nem, nem a Call of Duty: WWII győzött, és a Battlefront II sem tudott labdába rúgni.

Battlefront II - elstartolt a The Last Jedi szezon

A terveknek megfelelően elstartolt a The Last Jedi eseménysorozat a Star Wars: Battlefront II-ben. A legújabb mozifilm apropóján vadiúj tartalmakat kapunk és számos kihívást teljesíthetünk egészen a hónap végéig.

Bőkezűbben osztja a kreditet a Battlefront II

Bőkezűbben jutalmazza a játékosokat a Star Wars: Battlefront II, és a készítők szerint ez csak az első lépés annak érdekében, hogy helyrehozzák a mikrotranzakciós fiaskót.

Star Wars: Battlefront II teszt

A Star Wars: Battlefront II mikrotranzakciókkal kapcsolatos botránya alaposan rányomta a bélyegét a játék nyitányára. Ugyan az EA a premier előtt engedett korábbi elképzeléseiből, de ettől még az alapok sajnos nem változtak meg.

Battlefront II - jöhet a karakter-testreszabás

A Star Wars: Battlefront II játékosainak hamarosan testreszabhatják a karaktereiket, legalábbis egy kiszivárgott videó tanúsága szerint. Ne gondoljatok nagy dolgokra, lényegében csak többféle skin közül választhatunk.

Nagyon mennek a mikrotranzakciók PC-n

Mostanság nagyon kényes téma a mikrotranzakciók és a lootdobozok létjogosultsága. A helyzet azonban az, hogy ezen a platformon továbbra is rengeteg pénz folyik be belőlük: kétszer annyi, mint 2012-ben.

Belgium egész Európában betiltaná a lootboxokat

A belga szerencsejátékokat felügyelő testület végzett a múlt héten kezdeményezett vizsgálatával, a végeredmény pedig alapjaiban boríthatja fel a kiadók eddigi mikrotranzakciós koncepcióját.

Túl keveset fizetünk a játékokért?

A KeyBanc Capital Markets elemzője, Evan Wingren állítja, teljesen felesleges a Star Wars: Battlefront II mikrotranzakciós rendszerén fennakadni, mert még így is túlságosan keveset fizetnek a játékosok egy-egy játékért.