Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

Minden, amit a Battlefront II-ről tudnod kell

Ötperces előzetes érkezett a Star Wars: Battlefront II-höz, a kedvcsinálót John Boyega narrálja, és arra törekszik, hogy minden aspektusából bemutassa nekünk a játékot. Közben kiderült, hogy az Arcade mód is része lesz a bétának.

Battlefront II - megvannak a főbb helyszínek?

Az Electronic Arts Star Wars-játékait promózó Twitter-oldalon megjelent egy csomó kérdőjel, ami a rajongók szerint a Galactic Assault helyszíneit rejti. Be is indultak a találgatások, amelyek között akad egy-két egészen érdekes is.

Tartalmasnak ígérkezik a Battlefront II bétája

Októberben rajtol el a Star Wars: Battlefront II még nyáron meghirdetett bétatesztje, amiről ugyan hivatalos információink továbbra sincsenek, de egy jól informált Reddit-felhasználó már tudni véli, mit kínál majd a próbakör.

GC 2017: Star Wars: Battlefront 2 próbakör

Az idei Gamescomon mutatkozott be a Star Wars: Battlefront 2 űrcsatáit összefogó játékmódja, a Starfighter Assault, ami lényegében a sokat kritizált Fighter Squadron minden kritizált pontján javított.

GC 2017: Bemutatkoznak a Battlefront 2 űrcsatái

Az EA konferenciáján a Need for Speed: Payback és a FIFA 18 mellett jelen volt a Star Wars: Battlefront 2 is. Tömény gameplay következik az űrcsatákról, öveket becsatolni!

GC 2017: Íme, a Battlefront 2 új trailere - frissítve!

A Star Wars: Battlefront 2 űrcsatáinak leplezését ugyan csak hétfőre ígérte az EA, ám a trailer idő előtt kiszivárgott az internetre. Az már biztos, hogy Yoda mester is beül egy X-szárnyú gépbe. Nézd meg, amíg lehet!

GC 2017: Az EA sem hagy minket műsor nélkül

Friss híreket és látnivalókat ígér az Electronic Arts az idei Gamescomra, a kiadó élő műsorral és 400 kioszkkal készül a kölni játékvásárra. A Star Wars: Battlefront II egyértelmű főszereplője lesz a show-nak.

SW: Battlefront II - kulisszák mögött a kampány

Az idei E3-on csak zárt ajtók mögött szerepelt a Star Wars: Battlefront II kampánya, viszont a Disney saját hétvégi eseményére, a D23-ra elkészült egy fejlesztői napló, amiben a készítők és a szereplők mesélnek az egyjátékos mód sztorijáról.

Októberben rajtol a Battlefront 2 bétája

Az Electronic Arts megerősítette, hogy az előrendelők és mindenki más számára is október elején rajtol el a Battlefront második részének a bétatesztje, amiben több mindent ki lehet majd próbálni.

Battlefront II - kiszivárgott a hősök listája?

A Reddit egyik felhasználója az alfateszt kliensének fájljai között turkálva bukkant rá a Star Wars: Battlefront II hőseire, a listán több olyan név is szerepel, akit még nem erősítettek meg a készítők.