Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

GC 2017: Íme, a Battlefront 2 új trailere - frissítve!

A Star Wars: Battlefront 2 űrcsatáinak leplezését ugyan csak hétfőre ígérte az EA, ám a trailer idő előtt kiszivárgott az internetre. Az már biztos, hogy Yoda mester is beül egy X-szárnyú gépbe. Nézd meg, amíg lehet!

GC 2017: Az EA sem hagy minket műsor nélkül

Friss híreket és látnivalókat ígér az Electronic Arts az idei Gamescomra, a kiadó élő műsorral és 400 kioszkkal készül a kölni játékvásárra. A Star Wars: Battlefront II egyértelmű főszereplője lesz a show-nak.

SW: Battlefront II - kulisszák mögött a kampány

Az idei E3-on csak zárt ajtók mögött szerepelt a Star Wars: Battlefront II kampánya, viszont a Disney saját hétvégi eseményére, a D23-ra elkészült egy fejlesztői napló, amiben a készítők és a szereplők mesélnek az egyjátékos mód sztorijáról.

Októberben rajtol a Battlefront 2 bétája

Az Electronic Arts megerősítette, hogy az előrendelők és mindenki más számára is október elején rajtol el a Battlefront második részének a bétatesztje, amiben több mindent ki lehet majd próbálni.

Battlefront II - kiszivárgott a hősök listája?

A Reddit egyik felhasználója az alfateszt kliensének fájljai között turkálva bukkant rá a Star Wars: Battlefront II hőseire, a listán több olyan név is szerepel, akit még nem erősítettek meg a készítők.

Battlefront II - kiosztották az alfakulcsokat

Szép csendben elrajtol a Star Wars: Battlefront II alfatesztje - gyorsan csekkold le a postaládádat, hiszen a meghívók első hullámát már szétküldte az EA. Emellett élesben is megnézhetjük a játék lootdobozait.

E3 2017: Itt vannak a Game Critics Awards nyertesei

A Nintendo és Mario dominált az idei E3 játékfelhozatalából szemezgető díjátadón. A három fő kategóriát simán hozta a Super Mario Odyssey, de a Ubisoft-féle Mario + Rabbids: Kingdom Battle sem szégyenkezhet.

E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

E3 2017: A YouTube-on a Battlefront 2 vitte a showt

Az E3 alkalmából a YouTube Trends összeszedte, mely játékok voltak a legnépszerűbbek a videómegosztó-oldalon. A statisztikák szerint a Battlefront 2 lett a befutó, mögötte pedig az új Assassin's Creed, valamint az idei FIFA végzett.

E3 2017: Valaki már látta a Battlefront II kampányát

Habár az Electronic Arts nyilvánosan csak néhány snittet mutatott a Star Wars: Battlefront II sztorimódjából, zárt ajtók között 15 percen keresztül demózta a kampány egyik küldetését. Részletek következnek.