Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

E3 2017: Battlefront II - Han Solo Darth Maul ellen

A Star Wars: Battlefront II-vel egyszerűen nem lehet betelni. A legújabb videó még mindig a multira fókuszál: Han Solót irányítva kell megvédenünk Theed palotáját Darth Maul kompániájától.

E3 2017: Battlefront II - mikrotranzakciók lesznek

Habár az új tartalmak ingyenesek lesznek a Star Wars: Battlefront II-höz, azért költhetünk majd pénzt a játékra, ha nagyon szeretnénk: a fejlesztők szerint a mikrotranzakciókkal az előrehaladásunkat gyorsíthatjuk meg.

E3 2017: Ingyenesek lesznek a Battlefront II DLC-i

A Star Wars: Battlefront II kapta a legvaskosabb műsoridőt az EA konferenciáján, ehhez képest nem lehetünk maradéktalanul elégedettek. A multiplayerből kiadós ízelítőt kaptunk, a kampányból viszont alig láttunk valamit.

E3 2017: Electronic Arts konferencia - LIVEBLOG

Este 9 órakor kezdődik az Electronic Arts sajtókonferenciája, amit a videós közvetítés mellett élőben blogolunk majd. A folyamatosan frissülő hírünkben azonnal eljutnak hozzád a bejelentések!

E3 2017: Itt nézheted vissza az EA konferenciáját!

Este 9 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciája. Ha élőben szeretnéd nézni a műsort, ne keress tovább, egy kattintás, és be is kapcsolódhatsz a videós közvetítésbe!

E3 2017: Tíz perc gameplay a Battlefront II-ből

Idő előtt kikerült a YouTube-ra egy több mint tízperces gameplay videó a Star Wars: Battefront II-ből. A felvételen az E3-ra szánt multis demó látható, a klónok csapnak össze benne a droidokkal, miközben Darth Mault és Reyt is láthatjuk akció közben.

E3 2017: Ősszel indul a Battlefront II bétatesztje

Ma este alapos betekintést nyerhetünk a Star Wars: Battlefront II-be, de az Electronic Arts addig sem hagy minket csámcsognivaló nélkül. Kiderült néhány extra információ a játékról, és egy nyúlfarknyi teasert is tudunk mutatni róla.

E3 2017: Battlefront 2 - háború a Naboo bolygóján

A hétvégén egy élő bemutató keretein belül mutatja majd be az Electronic Arts az EA Playen, milyen hangulatos csaták várnak ránk a nemrég hivatalosan is bejelentett Star Wars: Battlefront II-ben. Addig itt egy kedvcsináló fotó a Naboo-ról.

Ütős belépővel mutatkozik be a Battlefront 2

Az idei E3 előtt is tart majd különálló rendezvényt az Electronic Arts, ahol a frissen leleplezett Need for Speed: Payback mellett a már bemutatott Star Wars: Battlefront 2 is jelen lesz.

Battlefront II - egy birodalmi katona története

Új fejlesztői videónapló érkezett a Star Wars: Battlefront II-höz, melyben a sztoriról és annak főszereplőjéről, Iden Versióról tudhatunk meg többet. A fejlesztők szeretnék megmutatni a kampányban, milyen egy birodalmi katona élete.