Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!

Battlefront II - kevesebb kreditbe kerülnek a hősök

Nagy visszhangot kavart a rajongók körében, amikor észrevették, hogy irgalmatlanul sok ingame kreditbe kerül a játszható hősök megnyitása a Star Wars: Battlefront II-ben. A DICE végül 75 százalékkal megnyirbálta az árukat.

Készen áll a The Last Jedire a Battlefront II

December 5-től négy héten hát a The Last Jedi körül forog majd a Star Wars: Battlefront II. Új ingyenes hősök, járművek, fegyverek, frakciók és napi kihívások várnak ránk a friss mozifilm tiszteletére.

Elérhető a Battlefront II próbaváltozata

Még bő egy hét hátravan a Star Wars: Battlefront II premierjéig, de ha EA vagy Origin Access-tag vagy, már most nyüstölheted a shootert tíz órán át. Ha nem vagy előfizető, néhány gameplay videóval gazdagodhatsz.

Belenyúlt a DICE a Battlefront II lootrendszerébe

A Star Wars: Battlefront II bétatesztje után számtalan kritikát kaptak a fejlesztők a loot boxokra épülő fejlődési rendszer miatt. A DICE végül úgy döntött, hogy átalakítja azt, egy blogposztban részletezte, hogy milyen változásokra számíthatunk.

Launch traileren a Star Wars: Battlefront II

Habár még bő két hét hátravan a megjelenésig, az Electronic Arts a Paris Games Weeket meglovagolva már most kiadta a Star Wars: Battlefront II launch trailerét. Intenzív egy perc elébe nézünk.

Mi vezetett pontosan a Visceral bezárásához?

Nagy visszhangot keltett, amikor az EA szélnek eresztette a Visceral csapatát, a Star Wars-játék pedig egy másik csapathoz került. A Kotaku kiderítette, hogy a stúdió bezárása lényegében már a "kegyelemdöfés" volt.

Battlefront II - fény derült a kampány hosszára

A Star Wars: Battlefront II producere, David Robillard árulta el, hogy milyen hosszú lesz a játék egyjátékos kampánya. Valószínűleg nem sokan lepődtök majd meg rajta, de Iden Versio története nem ver köröket a Battlefieldek sztorimódjára.

Nem kizárt, hogy Switch-re látogat a Battlefront II

Újabb információk érkeztek a Star Wars: Battlefront II-ről. Most éppen David Robillard nyilatkozott a játék kapcsán, és a lehetséges Switch-portot pedzegette. Eközben befutottak a cím első single player screenshotjai is.

Hét perc gameplay a Battlefront II kampányából

A Star Wars: Battlefront II új single player előzetesét friss sajtóbeszámolók követték, ezúttal ráadásul nemcsak beszélhettek az újságírók a kampányról, hanem mutathattak is belőle valamit.