Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

Launch traileren a Star Wars: Battlefront II

Habár még bő két hét hátravan a megjelenésig, az Electronic Arts a Paris Games Weeket meglovagolva már most kiadta a Star Wars: Battlefront II launch trailerét. Intenzív egy perc elébe nézünk.

Mi vezetett pontosan a Visceral bezárásához?

Nagy visszhangot keltett, amikor az EA szélnek eresztette a Visceral csapatát, a Star Wars-játék pedig egy másik csapathoz került. A Kotaku kiderítette, hogy a stúdió bezárása lényegében már a "kegyelemdöfés" volt.

Battlefront II - fény derült a kampány hosszára

A Star Wars: Battlefront II producere, David Robillard árulta el, hogy milyen hosszú lesz a játék egyjátékos kampánya. Valószínűleg nem sokan lepődtök majd meg rajta, de Iden Versio története nem ver köröket a Battlefieldek sztorimódjára.

Nem kizárt, hogy Switch-re látogat a Battlefront II

Újabb információk érkeztek a Star Wars: Battlefront II-ről. Most éppen David Robillard nyilatkozott a játék kapcsán, és a lehetséges Switch-portot pedzegette. Eközben befutottak a cím első single player screenshotjai is.

Hét perc gameplay a Battlefront II kampányából

A Star Wars: Battlefront II új single player előzetesét friss sajtóbeszámolók követték, ezúttal ráadásul nemcsak beszélhettek az újságírók a kampányról, hanem mutathattak is belőle valamit.

Befutott a Battlefront II új single player trailere

Az ígéreteknek megfelelően az imént megkaptuk a Star Wars: Battlefront II legújabb single player trailerét. Habár a kedvcsináló több ismerős jelenetet is tartalmaz, bőven akad új snittből is!

Battlefront II - új kedvcsinálót kap ma sztorimód

A Star Wars: Battlefront folytatásában ezúttal már egy teljes kampány is helyet kapott, a DICE és az EA viszont ezidáig nem sokat mutatott a sztoriból. A mai napon ennek is vége, ugyanis érkezik a legújabb trailer. Egy rövid jelenetünk már van.

Battlefront II - az EA reagált a kritikákra

A Star Wars: Battlefront II publikus bétatesztje után világossá vált, az Electronic Arts a pay-to-win modell bevezetésével igyekszik pótolni a kiesett szezonbérletből befolyt összegeket. A rajongók felháborodtak, a kiadó pedig reagált.

Star Wars: Battlefront II bétateszt

Múlt hétvégén mindenki számára kipróbálható volt a Star Wars: Battlefront II multiplayer bétája, amivel természetesen mi is futottunk egy kört. Úgy tűnik, a DICE és az Electronic Arts tényleg odafigyelt a rajongók korábbi panaszaira.

Szerdáig játszható marad a Battlefront II bétája

Az Electronic Arts a Twitteren jelentette be, hogy a tervezettnél két nappal később, vagyis csak szerdán zárják le a Star Wars: Battlefront II múlt héten indult multiplayer bétáját, szóval ha még nem próbáltad ki, van még időd.