Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

Három napig ingyenes a multi Xboxon

A Microsoft nagylelkű ajánlattal lepi meg azon vásárlóit, akik rendelkeznek Xbox One-nal vagy Xbox 360-nal, de nem fizettek elő a Live szolgáltatásra. Ezen a hétvégén ők is ingyenesen multizhatnak, akár a Battlefront II-ben is.

Ilyen egy multis csata a Battlefront II-ben

Tegnap rajtolt el a Star Wars: Battlefront II multiplayer bétatesztje, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, több száz videó kering az interneten az epikus csatákról. Ha nem vagy résztvevője a béta első körének, akkor ezt a videót ajánljuk!

Problémásan rajtolt a Battlefront II bétája

Ma délelőtt elrajtolt a Star Wars: Battlefront új felvonásának multiplayer bétája, a premier azonban nem volt zökkenőmentes. A játék fórumán rengeteg rajongó jelezte, hogy a viszonteladóktól kapott kódot nem tudták beváltani.

Elindult a Star Wars: Battlefront II bétatesztje

Ha előrendelted a Star Wars: Battlefront II-t, akkor már most nekiveselkedhetsz a bétatesztnek, elvégre a szerverek élnek. Mindenki másnak péntekig kell várnia a próbaverzióra, ők egy hangulatos trailerrel enyhíthetik a várakozást.

Battlefront II - ízelítő az egyjátékos kampányból

Az Electronic Artsnak hála új trailerrel gyarapodtunk Star Wars: Battlefront II-fronton. Ezúttal azonban nem általános kedvcsinálót kaptunk, hanem egyenesen az egyjátékos kampányba kukkanthatunk bele.

Minden, amit a Battlefront II-ről tudnod kell

Ötperces előzetes érkezett a Star Wars: Battlefront II-höz, a kedvcsinálót John Boyega narrálja, és arra törekszik, hogy minden aspektusából bemutassa nekünk a játékot. Közben kiderült, hogy az Arcade mód is része lesz a bétának.

Battlefront II - megvannak a főbb helyszínek?

Az Electronic Arts Star Wars-játékait promózó Twitter-oldalon megjelent egy csomó kérdőjel, ami a rajongók szerint a Galactic Assault helyszíneit rejti. Be is indultak a találgatások, amelyek között akad egy-két egészen érdekes is.

Tartalmasnak ígérkezik a Battlefront II bétája

Októberben rajtol el a Star Wars: Battlefront II még nyáron meghirdetett bétatesztje, amiről ugyan hivatalos információink továbbra sincsenek, de egy jól informált Reddit-felhasználó már tudni véli, mit kínál majd a próbakör.

GC 2017: Star Wars: Battlefront 2 próbakör

Az idei Gamescomon mutatkozott be a Star Wars: Battlefront 2 űrcsatáit összefogó játékmódja, a Starfighter Assault, ami lényegében a sokat kritizált Fighter Squadron minden kritizált pontján javított.

GC 2017: Bemutatkoznak a Battlefront 2 űrcsatái

Az EA konferenciáján a Need for Speed: Payback és a FIFA 18 mellett jelen volt a Star Wars: Battlefront 2 is. Tömény gameplay következik az űrcsatákról, öveket becsatolni!