Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

Befutott a Battlefront II új single player trailere

Az ígéreteknek megfelelően az imént megkaptuk a Star Wars: Battlefront II legújabb single player trailerét. Habár a kedvcsináló több ismerős jelenetet is tartalmaz, bőven akad új snittből is!

Battlefront II - új kedvcsinálót kap ma sztorimód

A Star Wars: Battlefront folytatásában ezúttal már egy teljes kampány is helyet kapott, a DICE és az EA viszont ezidáig nem sokat mutatott a sztoriból. A mai napon ennek is vége, ugyanis érkezik a legújabb trailer. Egy rövid jelenetünk már van.

Battlefront II - az EA reagált a kritikákra

A Star Wars: Battlefront II publikus bétatesztje után világossá vált, az Electronic Arts a pay-to-win modell bevezetésével igyekszik pótolni a kiesett szezonbérletből befolyt összegeket. A rajongók felháborodtak, a kiadó pedig reagált.

Star Wars: Battlefront II bétateszt

Múlt hétvégén mindenki számára kipróbálható volt a Star Wars: Battlefront II multiplayer bétája, amivel természetesen mi is futottunk egy kört. Úgy tűnik, a DICE és az Electronic Arts tényleg odafigyelt a rajongók korábbi panaszaira.

Szerdáig játszható marad a Battlefront II bétája

Az Electronic Arts a Twitteren jelentette be, hogy a tervezettnél két nappal később, vagyis csak szerdán zárják le a Star Wars: Battlefront II múlt héten indult multiplayer bétáját, szóval ha még nem próbáltad ki, van még időd.

Három napig ingyenes a multi Xboxon

A Microsoft nagylelkű ajánlattal lepi meg azon vásárlóit, akik rendelkeznek Xbox One-nal vagy Xbox 360-nal, de nem fizettek elő a Live szolgáltatásra. Ezen a hétvégén ők is ingyenesen multizhatnak, akár a Battlefront II-ben is.

Ilyen egy multis csata a Battlefront II-ben

Tegnap rajtolt el a Star Wars: Battlefront II multiplayer bétatesztje, és ahogyan az ilyenkor lenni szokott, több száz videó kering az interneten az epikus csatákról. Ha nem vagy résztvevője a béta első körének, akkor ezt a videót ajánljuk!

Problémásan rajtolt a Battlefront II bétája

Ma délelőtt elrajtolt a Star Wars: Battlefront új felvonásának multiplayer bétája, a premier azonban nem volt zökkenőmentes. A játék fórumán rengeteg rajongó jelezte, hogy a viszonteladóktól kapott kódot nem tudták beváltani.

Elindult a Star Wars: Battlefront II bétatesztje

Ha előrendelted a Star Wars: Battlefront II-t, akkor már most nekiveselkedhetsz a bétatesztnek, elvégre a szerverek élnek. Mindenki másnak péntekig kell várnia a próbaverzióra, ők egy hangulatos trailerrel enyhíthetik a várakozást.

Battlefront II - ízelítő az egyjátékos kampányból

Az Electronic Artsnak hála új trailerrel gyarapodtunk Star Wars: Battlefront II-fronton. Ezúttal azonban nem általános kedvcsinálót kaptunk, hanem egyenesen az egyjátékos kampányba kukkanthatunk bele.