Star Wars: Battlefront II (2017) PC, PS4, XBOXONE

A DICE folytatást készített a Star Wars: Battlefronthoz, amit már single player kampánnyal is felvérteztek.
Típus:

Star Wars: Battlefront II teszt

A Star Wars: Battlefront II mikrotranzakciókkal kapcsolatos botránya alaposan rányomta a bélyegét a játék nyitányára. Ugyan az EA a premier előtt engedett korábbi elképzeléseiből, de ettől még az alapok sajnos nem változtak meg.

Battlefront II - jöhet a karakter-testreszabás

A Star Wars: Battlefront II játékosainak hamarosan testreszabhatják a karaktereiket, legalábbis egy kiszivárgott videó tanúsága szerint. Ne gondoljatok nagy dolgokra, lényegében csak többféle skin közül választhatunk.

Nagyon mennek a mikrotranzakciók PC-n

Mostanság nagyon kényes téma a mikrotranzakciók és a lootdobozok létjogosultsága. A helyzet azonban az, hogy ezen a platformon továbbra is rengeteg pénz folyik be belőlük: kétszer annyi, mint 2012-ben.

Belgium egész Európában betiltaná a lootboxokat

A belga szerencsejátékokat felügyelő testület végzett a múlt héten kezdeményezett vizsgálatával, a végeredmény pedig alapjaiban boríthatja fel a kiadók eddigi mikrotranzakciós koncepcióját.

Túl keveset fizetünk a játékokért?

A KeyBanc Capital Markets elemzője, Evan Wingren állítja, teljesen felesleges a Star Wars: Battlefront II mikrotranzakciós rendszerén fennakadni, mert még így is túlságosan keveset fizetnek a játékosok egy-egy játékért.

Éles az első hivatalos Star Wars: Battlefront II patch

Bár a javítócsomag részletei eltörpülnek a mikrotranzakciók ideiglenes leállítása mellett, azért a 0.2-es patch számos grafikát, játékmenetet és felhasználói felületet érintő problémát orvosol.

Battlefront II - nagyot estek az EA-részvények

Nemcsak a Star Wars: Battlefront II eladásainak, de az Electronic Arts részvényeinek se tett jót a játék premierje előtti botrány. A kiadó ugyanis hiába igyekezett tüzet oltani, 2,5 százalékot estek a papírjai.

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.

Battlefront II - egy ideig mégse lesz mikrotranzakció

Tovább gyűrűzik a Star Wars: Battlefront II multiplayer módjára ráerőszakolt pay-to-win modell ügye, a hivatalos premier előtt pár órával az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, ideiglenesen kikapcsolja a rendszert.

Star Wars: Battlefront II - a DICE hajlandó változtatni

Tegnap kérdezz-feleleket tartottak a Redditen a Star Wars: Battlefront II fejlesztői. Azt nem akarták elismerni, hogy több ezer órába telik feloldani a játék összes tartalmát, de újra és újra elismételték: hajlandók változtatni.