GC 2017: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 14.
  • Rendezvény
Augusztus végén rendezik Európa legnagyobb gamer eseményét Kölnben. A Microsoft sem marad ki a tutiból: a gamescomos konferenciájukat az esemény nulladik napján tartják, és játszható lesz az Xbox One X.

A rendmondi konzolgyártó is képviseli magát az idei Gamescomon. A cég bejelentette, hogy a szokásos konferenciájukat augusztus 20-án tartják. Természetesen az Xbox One X-szel kapcsolatos új infókra és a játékfelhozatalra koncentrálnak majd.

A látogatók kipróbálhatják a kiállított Xbox One X-ek egyikét, és nem kevesebb, mint 27 játékot nyúzhatnak. Ezek közé tartozik a Forza Motorsport 7, az Age of Empires: Definitive Edition és a Sea of Thieves - mindegyik cím a következő tizenkét hónap során jelenik meg Xbox One-on és Windows 10-en.

A már ismert felhozatal mellett "pár meglepetéssel" is készül a Microsoft. Az eseményt élőben követheted a hivatalos streameken keresztül, és nálunk is.

Az Xbox FanFest is visszatér Kölnbe, ráadásul az idén 20 éves Age of Empirest ünneplő eseményre is itt kerül sor.

A konferencia magyar idő szerint augusztus 20-án, este 9-kor indul. Az idei Gamescomot augusztus 22-26. között rendezik.

109.
frankdelgado
Keményen nyomjátok :). Akkor a 2018-as ratyifelvonulás hivatalos arca Nathan Drake? :)
108.
cod4O
#107: sorry a gépelési hibákért
107.
cod4O
#104: Senki tarjta problémának a véleményedet,csak yanez is arra lett volna kíváncsi,hogy miért gondolod többek között ezt.

"Kérdeznék én is mennyire lehet jó egy játék amit, amit egyszer végigjátszol és kb ennyi tudom vannak 1x nézős filmek és egy éjszakás "kalandok" de bocs ezek távol állnak a minőségtől inkább hiánypótlóak jobb híján, és sokan többet látnak bele mint amilyen valójában."

Azt szeretnéd hogy fogadják el a nézeted,de te meg ténylént közölsz nevetséges dolgokat.Erre próbáltak reagálni.Figyu nekem attól még minőségi cucc lesz egy skyrim,hogy vallatni lehetne a totál üres monoton világával,de elhiszem,hogy valakinek örömöt okoz hogy több száz órákat tol bele.Ugyanakkor látom is,hogy maga a világa gyönyörű és a zenék is rendben vannak,tehát csak azért mert nem érdekel a game,még nem jelentem ki,hogy nem minőségi.

Ugyanakkor sokan vannak,(köztük én is) akik rohadtul nem érnek rá vagy nem is akarnak megöregedni a tv előtt és száz órákat barangolni egy játékban,(vagy multiban egy pályán rohangálni mint egy barom).

PL egy god of war is egy "egy éjszakás kaland" mégis a hack and slash játékok mintapéldája és egy igazán minőségi cucc.
106.
Yanez
#105: Pedig világos, mint a vakablak: aki elmúlt 27, és olyan játékokkal játszik, mint az UC, az meleg.

Mirror: ezzel is egyetértek, de megint nem arra válaszoltál, amit kérdeztem. Na mindegy.
105.
delphijos
#84: "érett, 27+ éves, heteró férfiaknak tervezték volna"

Leszarom hogy mi tetszik Neked és mi nem, ( remélem fordítva is igaz ) de ezek basszus elképesztő szűklátókörű megjegyzések. Mèg szerencse hogy Te meg tudod különböztetni a jót a rossztól..... Abbor biztos tudod hogy pl. a szexuális beállítottság mennyiben befolyásolja hogy ki mivel szeret játszani. És ugyan vannak tényleg gyerekeknek való játékok, de ezeket leszámítva a kor is ugyanilyen nevetséges.....
104.
Mirror
#103: Figyu ha érderkelne nem vettem vona meg az MGS:PP, Fallout4, Forza6, Gears Of War4 és még sorolhatnám mit hagytam volna ki ha a birkák véleményére hagyatkozom.

"így gondolom nem arra számítasz, hogy a szavaid hangyafaroknyit se érdekeljenek másokat."

Mivel minden vélemény szubjektív az enyém sem kivétel nem azért írom le hogy esetleg másoknak irányt mutassak vagy megmondjam mi a jó csak azt írom le amit úgy gondolom hogy le kell, isten ments hogy ezzel bárkit befolyásoljak bármilyen irányba azzal csak rosszat tennék.
Szeretem ha valakinek van egyéni látásmódja, de ezt egy idő után kiölik a közösségi oldalak mert sokak nem merik önmaguk véleményét felvállalni tudva mi vár rájuk utána.
Talán mondhatom azon kevesek közé tartozom akik felvállalják a véleményüket és mernek állást foglalni, bár a világ nem efelé halad mint tudjuk.

Ezt ajánlom figyelmedbe és másokéba is, ilyen a mai világ és ilyenné váltak az emberek persze tisztelet a kivételeknek.

https://www.youtube.com/watch?v=qcfnfkv62rI
103.
Yanez
#102: "Nem attól tetszik legalább is nekem, egy játék mert jót vagy rosszat mondanak róla az csak úgy adja magát vagy bejön vagy nem."

Na látod, ezzel én is pontosan így vagyok! Rengeteg címet tudnék mondani, ami lelett húzva, nekem mégis baromira bejött! És persze fordítva is.

"Viszont veled ellentétben nem fogom a közvéleményhez igazítani a nézeteimet az a játék ami engem megfog mondhat róla bárki bármit vagy írhatnak a "nagy kritikusok" (akik egy több száz órás rpg-t 30-40 órát tesztelnek pfff...) bármit róla egy hangyafaroknyit sem érdekel."

Itt viszont senki sem kérte azt tőled, hogy igazítsd a nézeteidet a közvéleményhez. Ám ha már tag vagy egy közösségi oldalon, azért valamennyire csak érdekel ki mit ír/mond egy adott játékról, hiszen magad is kommentelsz/véleményt alkotsz, s így gondolom nem arra számítasz, hogy a szavaid hangyafaroknyit se érdekeljenek másokat.
102.
Mirror
#97: Nem gondolnám hogy igénytelen vagy játékok terén sőt ezt a szót nem használtam szerintem sem itt sem máshol viszont látom te és mások előszeretettel használjátok.
Még arról sem gondolnám hogy igénytelen akinek a Flappy Bird a kedvence.

A gyerek sírást azért említettem, vannak jó páran akik így viselkednek "akinek nem inge..." azaz nem gondolnám hogy ezen felnőtt férfi kiakadna.

Ugyan így gondolom mint te attól nem lesz rosszabb egy játék mert nekem nem tetszik és egy forintot sem adnék érte.
Viszont veled ellentétben nem fogom a közvéleményhez igazítani a nézeteimet az a játék ami engem megfog mondhat róla bárki bármit vagy írhatnak a "nagy kritikusok" (akik egy több száz órás rpg-t 30-40 órát tesztelnek pfff...) bármit róla egy hangyafaroknyit sem érdekel.
Nem attól tetszik legalább is nekem, egy játék mert jót vagy rosszat mondanak róla az csak úgy adja magát vagy bejön vagy nem.
101.
Yanez
#99: Ha én pl azt mondom, hogy számomra a BB vagy DS egy nagy nulla, attól még elismerem, hogy jó játékok, hiszen nem csak úgy hányom fel a falra a szavakat. Olvasok kritikákat, kommenteket és bizony látom, hogy ezekszerint ez egy jó játék, de akkor ugye nem az én műfajom.

Ez fordítva is igaz, ha nagyon leköt egy játék, és azt látom szinte világszinten gyengén szerepelt (5-7 pont) és sok gamer is csalódott benne, akkor nyilván nem jelentem ki, hogy márpedig ez egy jó játék, mert csupán arról van szó, hogy a hibái ellenére is megérintett engem. Engem.
99.
Unravel
#95: Tudod, van olyan ember, aki, akkor is meg tudja külömböztetni a jót, a rossztól, illetve átlagostól, ha az adott dolog, az ő ízlésvilágán kívül esik.

Mondok egy példát. Nekem, a Halo Reach, ízlésvilágomon kívül esik. Viszont láttam benne, a jót, az értéket. Végigvittem.
98.
Unravel
#94: Nem minden, 20 éves, 20 éves. Nem minden, 50 éves, 50 éves.
97.
Yanez
Na még annyit hozzátennék, hogy számomra nem az a jó játék, amellyel 10 vagy 1000 órát játszottam, hanem az, amely a szavatossága ellenére is képes volt mély nyomot hagyni bennem, ergo még 10-20 év múlva is emlékszem rá!!! Mert ugye vannak játékok, amelyeket már 1-2 év múlva is nehéz felidézni.
96.
Yanez
#90: Még mindig nem tudunk közös nevezőre jutni. :) Neked pl az tetszik egy játékban, ha többszáz órán keresztül (vagy még több) lehet nyúzni, szórakozni vele. Nálam ez csak pl bizonyos esetekben van így, legtöbbször inkább azt szeretem, ha egy game nem több 15-30 óránál, hacsak nem sportjátékról van szó.

Na most értem én, hogy nem szeretem az rpg-t és stratégiákat, de ennek sincs semmi köze ahhoz, ki hogyan és menynit szeret játszani egy bizonyos játékkal. Most komolyan, miért ne lehetne jó egy játék azért, mert csak egyszer játszom végig, ha az a játék pont így lett megcsinálva? Pl egy UC, TLoU, God of War, letudtam 15-20 óra altt. Ennyi. Igen, előveszem még 2-3-szor, s így újra meg újra kitolom majd. Ezek a játékok pontosan erre vannak tervezve, nem értem miért lenne ettől egy nem jó game.

Én minél több játékot szeretek kitolni, hogy minél kevesebbről maradjak le, lévén eléggé sokrétű az ízlésem. Az MGSV:PP-be 150 órát raktam bele, s bár élveztem minden percét, nekem ez már kurvára sok. Nem szeretm az ilyet. És ne gondold, hogy ez ígénytelenség! Te magadból indulsz ki, és szerinted az a jó és minőségi, amit te szeretsz és ami neked tud örömet szerezni. Csak arra kérlek, hogy ne ítélkezz ennyire szubjektíven a játékok felett. Én tiszteletben tartom és örülök is neki, hogy ennyire jól eltudsz szórakozni bizonyos játékokkal. Amikkel és amennyit te játszol, én azoktól herótot kapnék, de nem ítélem el sem az ilyen ilyen játékosokat, sem az ilyen játékokat, mert ugye kinek a pap, kinek papné! ;)
95.
Tuco
#89: Ezek csak a számodra tények. A saját izlésedet tényként kivetíteni sztem.nagy hiba! A számomra pl.az tény,hogy az uc az egyik legjobb játék amivel eddigi életemben játszottam. Látod homlokegyenest máshogy látjuk a dolgot. Izlésről vitatkozni meg nagy hülyeség ugye.
94.
Yanez
#89: Szerintem az abszolút nem gond, ha nem jön be neked egy játék, hisz mind különbözünk, ez a normális. Azt viszont meredek kijelenteni, hogy mely játék melyik korosztálynak való. El sem hinnéd, de sok felnőtt még most is felhőtlenül szórakoznik az olyan játékokkal pl, mint a Mario, Crash, Rayman, stb. Hogy mely játék hány éveseknek való, azt nem a mi ízlésünk szabja meg.
93.
Unravel
#92: A BB, majdan valamikor nekem is egy pótolandó cucc. Megérdemli a törődést.
92.
Mirror
#88: A BB hozzá sem lehet hasonlítani eddig 7x toltam végig a játékot és még nem érzem azt hogy kifogyott volna belőle a szufla.
91.
Mirror
#87: Egy fix karakterrel amit nem én szabok testre nem igazán tudom tutira beleélni magam főleg hogy neve is van a eredeti karakternek nem én nevezem el, én játszottam vele és nekem abszolút nem jött be a játék.
90.
Mirror
#86: Kérdeznék én is mennyire lehet jó egy játék amit, amit egyszer végigjátszol és kb ennyi tudom vannak 1x nézős filmek és egy éjszakás "kalandok" de bocs ezek távol állnak a minőségtől inkább hiánypótlóak jobb híján, és sokan többet látnak bele mint amilyen valójában.
A kérdésedre érdemileg nem tudok válaszolni, mert nálad rpg, coop nem igen "játszik" ami nálam meg a lényeg és ezek pont olyan játékok ahol meg kell "dolgozni " a sikerért vagy egy jó stat-ért és ez 1 végigjátszásnál vagy pár óra játéknál nem igazán lehetséges. (gondolok itt pl. Borderlands1-2 Destiny, Overwatch stb..)
89.
Unravel
#88: Egyébként pedig, én nem fikázom. Tényeket próbálok közölni. Nem bántani akarok, hanem felfedni.
88.
Unravel
#87: Volt idő, mikor haverom PS4-ét próbálgattam, kell e nekem. Ő is az Uncsival jött, hogy milyen jó az. Nagy lelkesedéssel kipróbáltam, és láttam, amit láttam. Egy túlértékelt tömegcikk. A BB az oksa. Ezt aláírom.
87.
Tuco
#84: Tudod nekem 39éves hetero férfi létemre az uncharted az egyik kedvenc játéksorozatom. Azért mert egy igazi kaland. Olyan mintha egy indiana jones filmben én lennék a főszereplő. Nem tudom,hogy számodra ez miért jó,hogy folyamatosan fikázod pedig gondolom egy percet nem játszottál vele.
86.
Yanez
#83: Most ex vagy multiplatform, teljesen mindegy, mert azt szeretném kérdezni: miért "nem jó" egy játék, ha "csak" 2-3 végigjátszásra jó? Nem ez határozza meg a minőséget. Pláne, hogy sok ember számára pont ez jelent előnyt egy adott címnél.
85.
Mirror
#84: Erre inkább nem mondok semmit, felesleges lenne, megríkatni a gyerekeket legyen elég annyi hogy hasonlóan gondolkodunk.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...