GC 2017: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 14.
  • Rendezvény
Link másolása
Augusztus végén rendezik Európa legnagyobb gamer eseményét Kölnben. A Microsoft sem marad ki a tutiból: a gamescomos konferenciájukat az esemény nulladik napján tartják, és játszható lesz az Xbox One X.

A rendmondi konzolgyártó is képviseli magát az idei Gamescomon. A cég bejelentette, hogy a szokásos konferenciájukat augusztus 20-án tartják. Természetesen az Xbox One X-szel kapcsolatos új infókra és a játékfelhozatalra koncentrálnak majd.

A látogatók kipróbálhatják a kiállított Xbox One X-ek egyikét, és nem kevesebb, mint 27 játékot nyúzhatnak. Ezek közé tartozik a Forza Motorsport 7, az Age of Empires: Definitive Edition és a Sea of Thieves - mindegyik cím a következő tizenkét hónap során jelenik meg Xbox One-on és Windows 10-en.

A már ismert felhozatal mellett "pár meglepetéssel" is készül a Microsoft. Az eseményt élőben követheted a hivatalos streameken keresztül, és nálunk is.

Az Xbox FanFest is visszatér Kölnbe, ráadásul az idén 20 éves Age of Empirest ünneplő eseményre is itt kerül sor.

A konferencia magyar idő szerint augusztus 20-án, este 9-kor indul. Az idei Gamescomot augusztus 22-26. között rendezik.

109.
109.
frankdelgado
Keményen nyomjátok :). Akkor a 2018-as ratyifelvonulás hivatalos arca Nathan Drake? :)
106.
106.
Yanez
#105: Pedig világos, mint a vakablak: aki elmúlt 27, és olyan játékokkal játszik, mint az UC, az meleg.

Mirror: ezzel is egyetértek, de megint nem arra válaszoltál, amit kérdeztem. Na mindegy.
97.
97.
Yanez
Na még annyit hozzátennék, hogy számomra nem az a jó játék, amellyel 10 vagy 1000 órát játszottam, hanem az, amely a szavatossága ellenére is képes volt mély nyomot hagyni bennem, ergo még 10-20 év múlva is emlékszem rá!!! Mert ugye vannak játékok, amelyeket már 1-2 év múlva is nehéz felidézni.
78.
78.
frankdelgado
#73: Ez Xbox hír. Ennyi kijàr. Majd ha jön az új vas akkor mi hiszti lesz itt. :)
73.
73.
DON GONDOCS
Jön egy Xbox hír, egyből 80+ komment.
72.
72.
Firsttime
#67: De legalább a tudásod is a béka segge alatt van. Egyre jobb ;)
71.
71.
Firsttime
#68: Mindenesetre ezt a személytelen személyeskedést tovàbbra is hitvány és gyàva dolognak tartom.

Bagoly mondja verébnek? Nahát...
70.
70.
PaprikaJancsi
#69: ToxicBitMan....a legmenőbb szupergonosz XD
69.
69.
PaprikaJancsi
#68: Annyi kiderült, hogy én egy toxikus egy bites ember vagyok :D

Nem fizikailag, hanem mentális ástam el magam a szemében, majd kimászok idővel ;)
68.
68.
frankdelgado
#67: Valami Marvel szuperhős lehet akit elàsnak az ellenlàbasai. :) Mindenesetre ezt a személytelen személyeskedést tovàbbra is hitvány és gyàva dolognak tartom.
67.
67.
PaprikaJancsi
#66: Ez nagyszerű :D

Az, hogy toxic ember, mit jelent ?
66.
66.
Firsttime
#64: Több kommented után mondom azt, hogy elasnalak a földbe ;) amugy nem játszom a jofiut és nem vagyok önjelölt igazságoszto , de ahogy mondtad, ez egy komment szekció és megoszthatom a véleményem, és az én véleményem az, hogy te tipikus toxic ember vagy.
65.
65.
frankdelgado
#64: Te ott hibàzol, hogy belemész a particsetbe a helyi megmondó emberekkel. Én csak a j(l)úzerek vérét szívom, semmi komoly. Van aki veszi a lapot, van aki nem. Utóbbi esetben jön a szànalmasozàs , személyeskedés. Pedig max csak gúnyos megjegyzést teszek egy műanyag dobozra, vagy csak közhelyeket durrogtatok. Lehet, h ez a perverzióm?!!! :)
64.
64.
PaprikaJancsi
#58: Imádom ezeket az önjelölt pszichológusokat :D
Sok kérdés, de van időm:
1. Leírtam, hogy annak ellenére mennyi jó game van ps-en, mégis az Xbox hír alatt unatkoznak. Erre te nyomtál egy visszaszólást, vagyis semmivel nem vagy különb egyikőnknél sem. Ezekkel a nagy hegyibeszédekkel csak saját magadat káprázod el.

2. Mivel a komment szekció azért van, hogy megosszam véleményem, így nyugodtan mutogathatok arra, amire csak akarok. Mint ahogy te is most rám. Neked muszáj mindig egy mutogatóra mutogatnod, abban a hitben, hogy amit te csinálsz az szent?

3. A kötözködést te keszted el csak, hogy tisztázzuk a dolgot. Ez az emelkedett hangnem pedig nagyon nem áll jól. Ugyanúgy csak egy játékos vagy, mint mindenki ezen az oldalon, nem kell semmilyen jó fiú szerepet felvenni, és másokba belekötni.

Ha te ebből letudod szűrni, hogy ki hány bites fazon, akkor csak gratulálni tudok, biztos jól barátkozó típus lehetsz, ha valakit már egy komment után elásol a föld alá.
63.
63.
Firsttime
#61: Quantum break. Annyira vártam. Egész jó volt. De ezt a tv sorozatos feelinget nagyon tultoltak. Az alan wakeben nagyon jól raerezetek a történet vezetés és játék közötti egyensúlyra. De itt... Majdnem főbe lőttem magam minden epizódnál. Ilyen hosszú átvezetőket édes istenem.
59.
59.
Firsttime
#56: Senki nem fogja. Ahogy nektek sem kellene azért ha valaki megemlíti hogy boxon meg nincs. Ez lenne a normális. Elfogadni a tényeket, és nem dunnyogni meg háborogni rajta.
58.
58.
Firsttime
#57: Nem érted az egészet igaz? Mindenképp mutogatni kell valamire vagy valakire ugye? Kötözködnöd meg szurkálodni kell ugynezem mert más örömöd nincs mi? Elég egybites fazon vagy látom.
57.
57.
PaprikaJancsi
#51: Én unatkozhatom, Xbox-ra nincs játék.

Fail haver...
54.
54.
delphijos
Ja, még annyi hogy az új Box-nál sem az a lényeg hogy most Isten tudja mennyivel szebbek lesznek a játékok rajta mint Pro-n, hanem hogy ez a LEGERŐSEBB konzol a piacon. "Ha ezt választod, akkor neked a LEGERŐSEBB konzol lesz a birtokodban".
53.
53.
delphijos
#52: Hasonlóan gondolom én is. Az a baj, hogy itt többé-kevésbé már mindenki "elkötelezte" magát valamelyik konzol mellett. És éppen ezért hajlamos elefedkezni a marketing erejéről. Mert ez nem is nekik / nekünk szól. Mint a politikai reklámok. Aki egy párt híve, azt úgysem "téríti" el egy másik párt reklámja. A reklám mindíg a "bizonytalanoknak" szól. Tökéletesen tisztában vagyok vele hogy nem fog minden PS tulaj megvenni minden exkuzív játékot. Nem is jó minden exkuzív cím. De az ember különleges "állatfaj", és ha vesz valamit, igenis szeretné "kólönlegesnek" érezni magát, és az exkluzív címek markeing ereje pont ez. Azt mondja, hogy ha ezt a konzolt választod, akkor és csakis akkor tudsz majd ezzel játszani. Lhet hogy sosem veszi meg. De az nem is számít. Mindíg azt mondom hogy tök mindegy melyik konzolt választja az ember, a szórakozás garantált. Csak tényleg azt kéne látni, hogy ezek a marketing trükkök igenis fontosak. Csak nem nekünk szólnak. Nem kell csak a konzolokat nézni. Ha ma valaki meg akarja különböztetni magát a piac több szereplőjétől, olyasmit ajánl ami csak "nála" érhető el. Nem nagyon van más mód. Aztán a vásárló lehet nem is fogja használni..... de ott van benne hogy "megtehetné, mert ezt választotta". Ha az ember azt mondja Mario, vagy Zelda, akkor rögtön a Nintendo neve ugrik be, ha azt hogy Forza, GEARS, HALO, akkor az XBOX. Egy multi címnél nincs ilyesmi. A reklámok, marketing üzenetek sosem a már "elkötelezetteknek" szólnak. Vagy annyiban igen, hogy "megerősítsék" őket hogy jól döntöttek. Ez az én véleményem.
52.
52.
Firsttime
De amúgy is most akkor tisztázzuk ezt a kérdést, legalabb is részemről. Mert belém is belém szálltak megannyian emiattt. Az, hogy én esetleg egy ms hír alatt, szépen halkan Megjegyzem, nem bunkó módjára, hogy a francnak nem csinál az ms boxra olyan ex címeket mint a Sony, nem azt jelenti, hogy szar a konzol, nem azt jelenti, hogy nincs mivel játszani, azt meg főleg nem jelenti, hogy hülye aki boxot vesz. Ez pusztán azt jelenti, hogy szerintem az ms üzletpolitikaja szar, meg azt, hogy sajnálom, hogy boxra nincs fasza és sok exkluzív cim. Ennyi. Minden más, amit itt sokan ehhez hozzafuznek, vagy mögöttes tartalomnak vagy fikazasnak velnek, csupán a dolgok elferditese és belemagyarazasa. Mint mondtam , egy egyszerű és tényszerű kijelentésből sokan képesek önmagukat és másokat gerjeszteni, Holott a kutya nem bántotta őket és nem firtatta azt sem, miért erre a konzolra esett a választása. Nem is értem az egész hisztit amit itt sokan lemuvelnek. Akármelyik oldalhoz tartozzanak is.
51.
51.
Firsttime
#49: Most akkor erre meg lehetne azt írni, hogy akármennyire sok játék van a vissza kompnak köszönhetően, meg akármennyire jó a live, sőt jobb mint a psn, mégis mindig itt unatkoznak a boxosok. Ez fail haver.
50.
50.
DON GONDOCS
49.
49.
PaprikaJancsi
#44: PS-es mindig volt, mindig van, és mindig lesz egy Xbox-os hírnél.

Annak ellenére, hogy mennyi az exkluzív mindig itt unatkoznak a komment szekcióban. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...