Deep Rock Galactic PC, XBOXONE

Bányászás és kooperatív lövöldözés. Ez kell nekünk!

Minden elvárást túlszárnyalt a Deep Rock Galactic

Nem könnyű az óriásbogarakkal hadakozó űrtörpök élete, de az biztos, hogy piszkosul szórakoztató. Erről tanúskodik az a kétmillió játékos is, aki a pénztárcájával szavazott a Ghost Ship Games kooperatív játékára.

2020 legjobb játékai - szerintünk

Most is megszavazhattátok a tavalyi év legjobb játékait, mielőtt azonban ismertetnénk az olvasói voksolás végeredményét, fussuk át, hogy mely címek voltak a kedvencei a Gamekapocs-szerkesztőségnek!

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.

Deep Rock Galactic - jön az első nagyobb frissítés

Az űrtörpék bányásztevékenysége hamarosan tovább bonyolódik, amint októberben befut az első jelentősebb frissítés: a fegyverbalancing és a kozmetikai elemek mellett két új bevetéstípust is kapunk.

Deep Rock Galactic teszt

Csákányt vállhoz, sört a hasba, bányászsisakot a fejbe! Ugyan a Deep Rock Galactic törpjei lézerfegyverekkel és high-tech kütyükkel járják a barlangokat, de fantasy rokonaikhoz hasonlóan ők is mindent megtesznek a mélység kincseiért.

Deep Rock Galactic - betáblázva az ütemterv

Még ki sem heverhettük a Deep Rock Galactic megjelenését, a Ghost Ship Games máris megosztotta a játék frissítéseinek ütemtervét. Az év végéig három nagy frissítést kapnak az űrtörpök.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a hétfőn is összeállítottuk nektek a hét játékmegjelenéseit összegző listánkat: habár premierekből nem lesz hiány, a nagyobb címeket még ezúttal is szűkmarkúan mérik a kiadók és a fejlesztők.

Elhagyja az early accesst a Deep Rock Galactic

Kétévnyi fejlesztés után végre teljes játékká válik a Deep Rock Galactic. Ebben barátainkkal karöltve űrtörpök bőrébe bújunk, akik különböző bolygók barlangjaiban kalandoznak, hogy a szörnyek előtt szerezzék meg a drága érceket.

Elrajtolt a Deep Rock Galactic korai verziója

A Deep Rock Galactic egy kooperatív shooter, amely remekül ötvözi a Minecraft és a Left 4 Dead stílusjegyeit. Bányásztörpöket irányítunk a procedurálisan változó pályákon, miközben szörnyek rohamait verjük vissza.

E3 2017: Játékegyveleg a Microsoft konferenciájáról

Az éjszakai Microsoft-konferencia során is rengeteg független fejlesztést és más érdekes címet láttunk Xbox One-ra és Windows 10-re. Megnyugodhattok: kapunk 4K-s Minecraftot is.