Deep Rock Galactic PC, XBOXONE

Bányászás és kooperatív lövöldözés. Ez kell nekünk!

Deep Rock Galactic - jön az első nagyobb frissítés

Az űrtörpék bányásztevékenysége hamarosan tovább bonyolódik, amint októberben befut az első jelentősebb frissítés: a fegyverbalancing és a kozmetikai elemek mellett két új bevetéstípust is kapunk.

Deep Rock Galactic teszt

Csákányt vállhoz, sört a hasba, bányászsisakot a fejbe! Ugyan a Deep Rock Galactic törpjei lézerfegyverekkel és high-tech kütyükkel járják a barlangokat, de fantasy rokonaikhoz hasonlóan ők is mindent megtesznek a mélység kincseiért.

Deep Rock Galactic - betáblázva az ütemterv

Még ki sem heverhettük a Deep Rock Galactic megjelenését, a Ghost Ship Games máris megosztotta a játék frissítéseinek ütemtervét. Az év végéig három nagy frissítést kapnak az űrtörpök.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a hétfőn is összeállítottuk nektek a hét játékmegjelenéseit összegző listánkat: habár premierekből nem lesz hiány, a nagyobb címeket még ezúttal is szűkmarkúan mérik a kiadók és a fejlesztők.

Elhagyja az early accesst a Deep Rock Galactic

Kétévnyi fejlesztés után végre teljes játékká válik a Deep Rock Galactic. Ebben barátainkkal karöltve űrtörpök bőrébe bújunk, akik különböző bolygók barlangjaiban kalandoznak, hogy a szörnyek előtt szerezzék meg a drága érceket.

Elrajtolt a Deep Rock Galactic korai verziója

A Deep Rock Galactic egy kooperatív shooter, amely remekül ötvözi a Minecraft és a Left 4 Dead stílusjegyeit. Bányásztörpöket irányítunk a procedurálisan változó pályákon, miközben szörnyek rohamait verjük vissza.

E3 2017: Játékegyveleg a Microsoft konferenciájáról

Az éjszakai Microsoft-konferencia során is rengeteg független fejlesztést és más érdekes címet láttunk Xbox One-ra és Windows 10-re. Megnyugodhattok: kapunk 4K-s Minecraftot is.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!