A Plague Tale: Innocence PC, PS4, XBOXONE

Lopakodós játék a pestissel sújtott Francia Királyságban.
1625464800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a júliusi uborkaszezon, főleg portok uralják ezt a hetet is. A listából kiemelkedik az A Plague Tale: Innocence újgenerációs kiadása és a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.
1625076000

Mit tartogat a PlayStation Plus júliusra?

A PlayStation Plus-előfizetésünk mellé júliusban is bezsebelhetünk néhány játékot. A birkózók ringjébe, egy pestis lepte királyságba vagy változatos harcterekre vágyunk? A jövő havi kínálatban talán meglelhetjük a kedvünkre valót.
1624024800

Next-genesedik az A Plague Tale: Innocence

Hamarosan megszépülve élvezhetik az újgenerációs konzolok tulajdonosai a szívbe markoló történetű A Plague Tale: Innocence-t. A next-gen változatra ráadásul nem is kell már sokat várnunk, és még a switchesek is kapnak egy felhőalapú kiadást.
1593612000

A Plague Tale: Innocence - túl az egymillión

A francia székhelyű Asobo Studio roppant büszke lehet magára, hiszen a történet-orientált kalandjátéka, az A Plague Tale: Innocence kicsivel több mint egy év alatt elérte az egymilliós eladási mérföldkövet.
1579258800

Három címmel bővül a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft bemutatta azt a három játékot, melyek hamarosan az Xbox Game Pass PC-s könyvtárát fogják bővíteni. Visszatérhetünk megküzdeni a mentális problémáinkkal, a pestissel és a démoni lényekkel.
1575478800

A Plague Tale - készül a folytatás?

Lapértesülések szerint már készül az A Plague Tale: Innocence második része, igaz, a megjelenésre még rengeteget kell várnunk. A játékot kiadó Focus Home nem erősítette meg, de nem is cáfolta a híreket.
1572004800

Komoly sikereket ért el a Focus Home Interactive

Mind a GreedFall, mind pedig az A Plague Tale: Innocence remekül kapta el a rajtot, így nem csoda, hogy a kiadó is kiemelkedően jól teljesített az elmúlt félév során, és 80 százalékkal múlta felül az előző évi eredményeit.
1568476800

Próbaverziót kapott az A Plague Tale: Innocence

Ha eddig kimaradt volna Amicia és Hugo szívfacsaró kalandja, akkor itt az idő, hogy körülnézzetek a középkori Franciaországban! Mostantól teljesen ingyen végigjátszhatjátok a játék első fejezetét.
1559739360

A Plague Tale: Innocence teszt

Nem elég, hogy javában tombol a százéves háború, a fekete halál is makacsul tizedeli Franciaország lakosságát. A borzalmakat Amicia és Hugo párosán keresztül ismerjük meg, miközben az inkvizítorok is a nyomunkban loholnak.
1558371600

Brit toplista: élre tört a Rage 2

Bár a fejlesztők öröme korántsem lehet határtalan. A Rage 2 eladásai ugyan elegendőek voltak ezúttal a toplista első helyére, ám az első részhez képest jócskán megcsappant az érdeklődés a játék iránt.