Három címmel bővül a PC-s Xbox Game Pass

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 17.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft bemutatta azt a három játékot, melyek hamarosan az Xbox Game Pass PC-s könyvtárát fogják bővíteni. Visszatérhetünk megküzdeni a mentális problémáinkkal, a pestissel és a démoni lényekkel.

A hónap elején egyszer már érkeztek új címek a kínálatba, akkor a Frostpunk és az FTL: Faster Than Light volt a befutó, amit most három hasonlóan remek alkotás követ. Az első a még meglehetősen friss A Plague Tale: Innocence. A játékban a 14. századba repülhetünk vissza, ahol Amicia de Rune és fiatal öccse, Hugo nem mindennapi kalandjait kísérhetjük figyelemmel, ahogyan a pestis és háború sújtotta francia vidéken menekülnek az életükre törő zsarnok karmai elől.

Második címként érkezik 2018 egy legjobb művészi indie alkotása, a GRIS, mely Szlav kollégánk megfogalmazásában „egy életre kelt festmény, szavak nélküli történettel. A Nomada Studio játéka egy gyönyörű mesterművel mutatja be egy olyan lány lelki küzdelmeit, aki elveszítette mindenét, de mégis kész szembeszállni a félelmeivel.” A sort végül a történetre fókuszáló akció-RPG, a Children of Morta zárja, melyben a Mount Morta őrzésére felesküdött Bergson család véget nem érő küzdelmeibe kóstolhatunk bele.

A játékok a következő pár hét során válnak elérhetővé a PC-s Game Pass felhozatalában, amiért jelenleg az első három hónapra csak 1 dollárt kell fizetnünk.

4.
4.
elgeri
Tudom, ne sírjon mindig az ember... de az A Plague Tale-t nagyon várom Xbox-os Game Pass-ba (is) :D
3.
3.
Ganzer
A Children of Morta nagyon jó lett, ajánlom mindenkinek aki még nem próbálta ki.
1.
1.
McDuff
Plague Tale-nek nagyon örülök, majdnem megvettem most akciósan, még jó hogy nem tettem...ezer hála Game Pass! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...