Anno 1800 PC

Visszatér a múltba az Anno-sorozat.

Frissítve: Egy héten át ingyenes az Anno 1800

A Ubisoft bejelentette, hogy a mai naptól kezdve egy héten át mindenki ingyen vághat bele a saját birodalmának a menedzselésébe. Sztrájkokkal, gőzhajókkal, gyarmatokkal és állatkertekkel vár mindenkit az Anno 1800.

Anno 1800 - javul a belső nézetű mód

Jókora frissítés érkezett a mai napon a Ubisoft birodalommenedzselős alkotásához, melyben ezúttal több olyan problémát is orvosolnak, melyeket anno a tesztünk írásakor mi is említettünk.

A széria legjobban fogyó darabja az Anno 1800

A városépítő sorozat legutóbbi darabja igazi rekorder, hiszen a legjobban fogyó rész lett a frencsájz húszéves történetében. Négyszer annyit adtak el belőle az első héten, mint az elődjéből, az Anno 2205-ből.

Anno 1800 teszt

A legutóbbi Anno-epizódok jövőbe tett kiruccanása után ismét a történelemé a főszerep. Üdv a viktoriánus korban, ahol gőzhajókkal, kohókkal és vasúttal hozta el nekünk a Blue Byte csapata az elmúlt évek leghangulatosabb stratégiai játékát!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A mai reggelen sűrű hétre virradt, ugyanis a következő napokban rengeteg izgalmas megjelenéssel számolhatunk, melyek közt olyan címeket is találhatunk, mint a zombihordákkal kecsegtető World War Z és a viktoriánus Anno 1800.

Ilyen erőforrások kellenek majd az Anno 1800-nak

Az Epic Games Store-on található adatlapon bukkant fel először az április közepére időzített Anno 1800 minimum és ajánlott rendszerkövetelménye. Szerencsére utóbbi sem vár el túl sokat tőlünk.

Az Anno 1800 is átköltözik az Epic Games Store-ba

A Ubisoft és az Epic Games már korábban bejelentették, hogy folytatják az együttműködésüket, most pedig szép lassan kiderül, hogy mi történik a jelenleg Steamen is árusított játékokkal.

Anno 1800 bétateszt

Áprilisban érkezik az Anno-franchise legújabb epizódja, mely a viktoriánus korszakba repít minket, hogy elkápráztasson az iparosodás vívmányaival. De vajon ennyivel képesek lesznek feledtetni a korosodó játékmenetet a fejlesztők?

Kiderült, mikor indul az Anno 1800 nyílt bétatesztje

Az ipari forradalom idején játszódó stratégiát bárki kipróbálhatja nem sokkal a végleges változat megjelenése előtt. A Blue Byte csapata elárulta, hogy pontosan mikor számíthatunk a nyílt bétatesztre.

Áprilisra csúszik az Anno 1800

A Ubisoft bejelentette, hogy mégsem jelenik meg február végén az Anno-sorozat legújabb része. Ehelyett csak április közepén számíthatunk a legújabb múltban játszódó epizódra. Viszont január végén indul a zárt bétateszt.