World of Warcraft: Battle for Azeroth MAC, PC

A World of Warcraft 2018-as kiegészítője két új kontinenssel és számos szövetséges fajjal.
1536428100

Íme, a World of Warcraft-játékunk nyertesei!

Véget ért a Gamekapocs és a Magnew Games közös nyereményjátéka, amely révén három olvasónk egy-egy World of Warcraft: Battle for Azeroth - Standard Editionnel, egy pedig egy Collector's Editionnel lett gazdagabb.
1535219940

World of Warcraft: Battle for Azeroth teszt

A World of Warcraft idén megkapta a hetedik kiegészítőjét, a Battle for Azeroth pedig ismét feléleszti a Szövetség és a Horda közt égő viszály lángját. Ideje új bajtársakat keresni, hiszen a háború elkerülhetetlen!
1535122800

Rekordgyorsasággal fogy a Battle for Azeroth

Hatalmas sikernek örvend a World of Warcraft hetedik kiegészítője. A Blizzard jelentése szerint a Battle for Azeroth lett a játék történelmének legjobban fogyó expanziója - a premier óta több mint 3,4 millió példányt adtak el belőle.
1534789800

Brit toplista: nyolcadik hete vezet a Crash-trilógia

Hiába volt a múlt héten egy kraftos megjelenésünk, a legújabb World of Warcraft-kiegészítő sem volt elég ahhoz, hogy letaszítsa a trónjáról az immár nyolcadik hete vezető Crash Bandicoot N.Sane Trilogyt.
1534744800

GC 2018: Ezzel készül a Blizzard a Gamescomra

Úgy tűnik, hogy lesz bőven látnivaló mostanában a Blizzard rajongói számára, a kaliforniai cég ugyanis rengeteg bemutatóval készül az idei Gamescomra. Olyannyira, hogy a szerdai nap Kölnben szinte végig róluk szól majd.
1534270431

Frissítve: Megjelent a WoW: Battle for Azeroth

Mától érhető el a Blizzard MMORPG-jének hetedik kiegészítője, a Battle for Azeroth. A megjelenés örömére a készítők egy gameplay előzetessel vetítik előre a Horda és a Szövetség eddigi legdurvább összetűzését.
1533398427

Egyre több játékost állít maga mellé az Activision

Az Activision-Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó játékainak felhasználóbázisa folyamatosan növekszik. Igen, még a Black Ops 3-é is, ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van.
1533376826

World of Warcraft - filmes trailert kapott Saurfang

Egy megható CG-előzetes érkezett a World of Warcraft: Battle for Azerothról. Főszereplője a Horda legendás harcosa, Varok Saurfang, aki elvesztette fiát, és bosszút forral a Szövetség ellen. Sylvanas is külön videót kapott.
1532412000

World of Warcraft - a tenger leánya hazatér

A Blizzard szokásához hűen ismét egy szemkápráztató animációs miniszériával segít minket ráhangolódni a következő World of Warcraft-kiegészítőre. A Warbringers első részében Jaina Proudmoore hazatérését kísérhetjük szemmel.
1531897394

Mostantól csak havidíjat kell fizetni a WoW-ért

Megváltozott a World of Warcaft előfizetési rendszere! Mostantól minden kalandor olcsóbban vághat neki a nagy utazásnak hat nagyszerű kiegészítőn keresztül, akár a 110-es szintig felfejlődve.