World of Warcraft: Battle for Azeroth MAC, PC

A World of Warcraft 2018-as kiegészítője két új kontinenssel és számos szövetséges fajjal.

Rekordgyorsasággal fogy a Battle for Azeroth

Hatalmas sikernek örvend a World of Warcraft hetedik kiegészítője. A Blizzard jelentése szerint a Battle for Azeroth lett a játék történelmének legjobban fogyó expanziója - a premier óta több mint 3,4 millió példányt adtak el belőle.

Brit toplista: nyolcadik hete vezet a Crash-trilógia

Hiába volt a múlt héten egy kraftos megjelenésünk, a legújabb World of Warcraft-kiegészítő sem volt elég ahhoz, hogy letaszítsa a trónjáról az immár nyolcadik hete vezető Crash Bandicoot N.Sane Trilogyt.

GC 2018: Ezzel készül a Blizzard a Gamescomra

Úgy tűnik, hogy lesz bőven látnivaló mostanában a Blizzard rajongói számára, a kaliforniai cég ugyanis rengeteg bemutatóval készül az idei Gamescomra. Olyannyira, hogy a szerdai nap Kölnben szinte végig róluk szól majd.

Frissítve: Megjelent a WoW: Battle for Azeroth

Mától érhető el a Blizzard MMORPG-jének hetedik kiegészítője, a Battle for Azeroth. A megjelenés örömére a készítők egy gameplay előzetessel vetítik előre a Horda és a Szövetség eddigi legdurvább összetűzését.

Egyre több játékost állít maga mellé az Activision

Az Activision-Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó játékainak felhasználóbázisa folyamatosan növekszik. Igen, még a Black Ops 3-é is, ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van.

World of Warcraft - filmes trailert kapott Saurfang

Egy megható CG-előzetes érkezett a World of Warcraft: Battle for Azerothról. Főszereplője a Horda legendás harcosa, Varok Saurfang, aki elvesztette fiát, és bosszút forral a Szövetség ellen. Sylvanas is külön videót kapott.

World of Warcraft - a tenger leánya hazatér

A Blizzard szokásához hűen ismét egy szemkápráztató animációs miniszériával segít minket ráhangolódni a következő World of Warcraft-kiegészítőre. A Warbringers első részében Jaina Proudmoore hazatérését kísérhetjük szemmel.

Mostantól csak havidíjat kell fizetni a WoW-ért

Megváltozott a World of Warcaft előfizetési rendszere! Mostantól minden kalandor olcsóbban vághat neki a nagy utazásnak hat nagyszerű kiegészítőn keresztül, akár a 110-es szintig felfejlődve.

A hétvégén lejárt előfizetéssel is játszható a WoW

Elstartolt a Welcome Back hétvége a World of Warcraftban, így június 24-ig teljesen ingyen játszhatsz a Blizzard MMO-jával, ha korábban aktív előfizető voltál. Ki tudja, talán újra kedvet kapsz hozzá?

Jaina: "Reunion" - új Warcraft-képregény érkezett

Habár Azeroth hősei sikeresen visszaverték a Légió ostromát, a Horda és az Alliance ismét egymás torkának estek. A keserű múltú mágus, Jaina Proudmoore pedig visszatér Kul Tiras szigetére, hogy megóvja népét a közelgő veszedelemtől.