World of Warcraft: Battle for Azeroth MAC, PC

A World of Warcraft 2018-as kiegészítője két új kontinenssel és számos szövetséges fajjal.

Idén nem lesz nagyobb Blizzard-megjelenés

Az Activision Blizzard is megtartotta negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a kiadó CFO-ja, Dennis Durkin megerősítette, hogy idén gyengébb teljesítményre számítanak a Blizzardtól, a stúdiónak ugyanis nem lesz nagyobb megjelenése.

Komoly leépítésekre készül az Activision-Blizzard

Szörnyen döcögős évet tudhat maga mögött az Activision-Blizzard, hiszen több húzócímük is a vártnál jóval gyengébben teljesített. Ennek nyomán pedig hamarosan akár több száz munkavállalójuk is állás nélkül maradhat.

World of Warcraft - így alakulnak idén a versenyek

A Legion expanzióban bemutatott Mythic+ rendszernek köszönhetően idén is két szálon futnak majd a World of Warcraft esport-bajnokságai. A Blizzard megosztotta a terveit az Aréna- és a Dungeon-versenyekkel kapcsolatosan is.

Mike Morhaime végleg otthagyja a Blizzardot

Mike Morhaime, a Blizzard egyik alapítója még októberben jelentette be, hogy lemond a cég vezetéséről, a háttérben maradva viszont stratégiai tanácsaival továbbra is segítieni fogja a csapat munkáját. Azonban most már ennek is vége.

World of Warcraft - jövő héten landol a 8.1-es patch

Jövő szerdán élesedik a World of Warcraft: Battle for Azeroth első nagy frissítése, a Tides of Vengeance. Lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk már az első néhány héten!

Pokémon GO-szerű Warcraft-játék készül?

Több érdekes belsős információról rántotta le a leplet a Kotaku a Blizzard játékaival kapcsolatban. Korábban is hallottunk már pletykákat afelől, hogy az irvine-i stúdió több mobilos projekten is dolgozik: az egyik egy warcraftos AR-cím lehet.

World of Warcraft - a Battle for Azeroth jövőjéről

Új zónák, raidek, dungeonök, szövetséges fajok és még sok más vár ránk az elkövetkezendő hónapokban. A Battle for Azerothot érő kritikák után a Blizzard nem habozott - előhúzták a nagyágyúkat.

World of Warcraft - jön a Tides of Vengeance

Egy hónappal a Battle for Azeroth megjelenése után a Blizzard máris belengette a World of Warcraft 8.1-es frissítését. Rendhagyó raidek, új Warfrontok és szigetexpedíciók, na meg egy rakás kozmetikai újdonság vár majd a kalandorokra.

Íme, a World of Warcraft-játékunk nyertesei!

Véget ért a Gamekapocs és a Magnew Games közös nyereményjátéka, amely révén három olvasónk egy-egy World of Warcraft: Battle for Azeroth - Standard Editionnel, egy pedig egy Collector's Editionnel lett gazdagabb.

World of Warcraft: Battle for Azeroth teszt

A World of Warcraft idén megkapta a hetedik kiegészítőjét, a Battle for Azeroth pedig ismét feléleszti a Szövetség és a Horda közt égő viszály lángját. Ideje új bajtársakat keresni, hiszen a háború elkerülhetetlen!