World of Warcraft: Battle for Azeroth MAC, PC

A World of Warcraft 2018-as kiegészítője két új kontinenssel és számos szövetséges fajjal.
Típus:

Pokémon GO-szerű Warcraft-játék készül?

Több érdekes belsős információról rántotta le a leplet a Kotaku a Blizzard játékaival kapcsolatban. Korábban is hallottunk már pletykákat afelől, hogy az irvine-i stúdió több mobilos projekten is dolgozik: az egyik egy warcraftos AR-cím lehet.

World of Warcraft - a Battle for Azeroth jövőjéről

Új zónák, raidek, dungeonök, szövetséges fajok és még sok más vár ránk az elkövetkezendő hónapokban. A Battle for Azerothot érő kritikák után a Blizzard nem habozott - előhúzták a nagyágyúkat.

World of Warcraft - jön a Tides of Vengeance

Egy hónappal a Battle for Azeroth megjelenése után a Blizzard máris belengette a World of Warcraft 8.1-es frissítését. Rendhagyó raidek, új Warfrontok és szigetexpedíciók, na meg egy rakás kozmetikai újdonság vár majd a kalandorokra.

Íme, a World of Warcraft-játékunk nyertesei!

Véget ért a Gamekapocs és a Magnew Games közös nyereményjátéka, amely révén három olvasónk egy-egy World of Warcraft: Battle for Azeroth - Standard Editionnel, egy pedig egy Collector's Editionnel lett gazdagabb.

World of Warcraft: Battle for Azeroth teszt

A World of Warcraft idén megkapta a hetedik kiegészítőjét, a Battle for Azeroth pedig ismét feléleszti a Szövetség és a Horda közt égő viszály lángját. Ideje új bajtársakat keresni, hiszen a háború elkerülhetetlen!

Rekordgyorsasággal fogy a Battle for Azeroth

Hatalmas sikernek örvend a World of Warcraft hetedik kiegészítője. A Blizzard jelentése szerint a Battle for Azeroth lett a játék történelmének legjobban fogyó expanziója - a premier óta több mint 3,4 millió példányt adtak el belőle.

Brit toplista: nyolcadik hete vezet a Crash-trilógia

Hiába volt a múlt héten egy kraftos megjelenésünk, a legújabb World of Warcraft-kiegészítő sem volt elég ahhoz, hogy letaszítsa a trónjáról az immár nyolcadik hete vezető Crash Bandicoot N.Sane Trilogyt.

GC 2018: Ezzel készül a Blizzard a Gamescomra

Úgy tűnik, hogy lesz bőven látnivaló mostanában a Blizzard rajongói számára, a kaliforniai cég ugyanis rengeteg bemutatóval készül az idei Gamescomra. Olyannyira, hogy a szerdai nap Kölnben szinte végig róluk szól majd.

Frissítve: Megjelent a WoW: Battle for Azeroth

Mától érhető el a Blizzard MMORPG-jének hetedik kiegészítője, a Battle for Azeroth. A megjelenés örömére a készítők egy gameplay előzetessel vetítik előre a Horda és a Szövetség eddigi legdurvább összetűzését.

Egyre több játékost állít maga mellé az Activision

Az Activision-Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a kiadó játékainak felhasználóbázisa folyamatosan növekszik. Igen, még a Black Ops 3-é is, ami nyilván az ősszel érkező negyedik rész miatt van.