World of Warcraft: Battle for Azeroth MAC, PC

A World of Warcraft 2018-as kiegészítője két új kontinenssel és számos szövetséges fajjal.

Befutottak az első infók az idei BlizzConról

Idén is lesz egy hétvége, amikor minden a Blizzard játékairól szól majd. A legnagyobb rajongók pedig hamarosan készülhetnek, ugyanis közzétették azokat az időpontokat is, amikor megkezdődik a hajsza a jegyfoglalásért.

Megvan a Battle for Azeroth megjelenési dátuma

Bejelentették a World of Warcraft hetedik kiegészítőjének pontos megjelenési dátumát, ezek mellett fény derült arra is, hogy pontosan mit tartalmaz majd a gyűjtői kiadás. Mindezt pedig egy rövid előzetes kíséri.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

20 éves a StarCraft, ingame jutalmakat kapunk

Noha a pontos évforduló csak április 1-jén esedékes, a Blizzard már most megkezdte az ünneplést. A StarCraft huszadik szülinapja keretében számos event és ingame jutalom üti a markunkat a stúdió összes játékában.

Nagyot nőttek a digitális eladások az Activisionnél

Az Activision-Blizzard is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését. Az elmúlt évben 4 milliárd dollár folyt be mikrotranzakciókból a kiadóhoz, csak az utolsó negyedévben 1 milliárd. Tényleg a Treyarch készíti a 2018-as Call of Dutyt.

Nyáron érkezik a World of Warcraft új kiegészítője

A Blizzard bejelentette, hogy a World of Warcraft legfrissebb expanziója, a Battle for Azeroth a nyár folyamán landol a boltokban. Ha most beruházol rá, már az új fajokkal is megismerkedhetsz közelebbről.

WoW: Battle for Azeroth - az első részletek

Az idei BlizzCon nyitóceremóniáján hullt le a lepel a World of Warcraft legújabb expanziójáról, a Battle for Azeroth-ról. A tegnapi dupla trailer után befutottak az első konkrétumok a Szövetség és a Horda háborújára koncentráló csomagról.

Bemutatkozik a World of Warcraft új kiegészítője

A BlizzCon 2017 első pár órájának egyik legnagyobb történése kétségkívül a World of Warcraft új kiegészítőjének leleplezése volt. A Szövetség és a Horda ellentéte elevenedik meg az új expanzióban.