Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds PC, PS4

A Horizon: Zero Dawn kiegészítője, amely a The Cut fagyos földjére kalauzolja a játékosokat.
1533315603

Horizon: Zero Dawn - készül a hivatalos társasjáték

A többek között a Dark Souls-társasjátékot is készítő Steamforged Games egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy készül a hivatalos Horizon: Zero Dawn-társasjáték. Hamarosan a Kickstarter-kampánya is kezdetét fogja venni.
1519826580

7,6 millió példánynál jár a Horizon: Zero Dawn

Napra pontosan egy éve, hogy boltokba került a Horizon: Zero Dawn. Úgy tűnik, kifizetődő volt a Sony számára, hogy parkolópályára tette a Killzone-t a Guerrilla új projektjéért, a játékból több mint 7,6 millió példány talált gazdára.
1519398048

A Nintendo tarolt a D.I.C.E. idei díjátadóján

Tegnap este tartották Las Vegasban a D.I.C.E. idei díjátadóját, ahol a Nintendo nagyot tarolt, hiszen kis túlzással minden olyan kategóriát megnyertek a játékai, amelyben jelölve voltak.
1513785621

Horizon: Zero Dawn - dokufilm a fejlesztésről

Az idei esztendő egyik legjobb játéka volt a Killzone-sorozatért felelős Guerilla Games fejlesztése, a Horizon: Zero Dawn. A mindig izgalmas dokumentumfilmeket készítő Noclip most azt mutatja be, hogyan is készült a program.
1512579637

Megjelent a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

A mai napon végre megjelent az év legjobb játéka címére is bátran pályázó Horizon: Zero Dawn legújabb kiadása, a Complete Edition, ami az alapjáték mellett a már eddig megjelent frissítéseket és a nemrég bemutatott kiegészítőt is tartalmazza.
1511275860

Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds teszt

A The Cut fagyos földjén élő Banuk szerint a havas pusztákon portyázó gépeket egy démon tartja befolyása alatt, akik emiatt sokkal erősebbek és agresszívabbak. Aloy a törzs segítségére siet, mi pedig megint jól járunk.