Próbáld ki a hétvégén a Soul Calibur VI-ot!

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 29.
  • Korai verzió
Link másolása
Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Bandai Namco verekedős játékának premierjéig, de a kiadó jóvoltából ezen a hétvégén ingyen nyúzhatjuk a Soul Calibur VI-ot. Tartalmilag erős a béta, még Geralttal is nyomulhatunk.

Már korábban is említettük, de most még egyszer emlékeztetünk mindenkit: PS4-en és Xbox One-on szeptember 30-ig tartják a Soul Calibur VI bétatesztjét, amin minden érdeklődő részt vehet, nem kell meghívó hozzá, elég letölteni a klienst.

Míg a Microsoft konzolján mindenképp Xbox Live Gold-előfizetés szükséges hozzá, addig PS4-en nincs ilyen megkötés, PS Plus nélkül is bátran belevághattok a tesztbe.

A kliens elég tartalmas, számos játszható karaktert és pályát kínál: köztük Ríviai Geraltot, aki a The Witcher-sorozat főhőse, míg a Soul Calibur-veteránok bizonyára örülni fognak pár ismerős arcnak, például Mitsuruginak és Nightmare-nek. Csak a Versus multiplayer elérhető, offline móka nincs.

A Bandai Namco figyelmeztetett mindenkit, hogy noha a bétateszt az egész hétvégén zajlik, a szerverek időnként elérhetetlenné válhatnak, hiszen egy hálózati tesztről van szó.

A Soul Calibur VI végleges változata október 19-én érkezik a fenti platformok mellett PC-re is. Fentebb a legutoljára bemutatkozott karakter, Raphael előzetesét nézhetitek meg.

2.
2.
Trapyd
Nehogy pc n is toljanak egy tesztet minek az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...