Soul Calibur VI - a játékmódokról és Cervantesről

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Két új előzetes is érkezett a Bandai Namco várva-várt verekedős játéka kapcsán. Az egyik ízelítő a játékmódokat és a karaktereink testreszabhatóságát mutatja be, míg a másik klip Cervantesre, a hírhedt kalózra fókuszál.

Záporoznak a látnivalók, ha a Soul Calibur VI-ról van szó. A Bandai Namco egy elég tartalmas videót lőtt fel a netre a minap, amely bemutatja az ősszel érkező játékmódokat, a játék múzeumrészlegét, illetve azt is, hogy hogyan alakíthatjuk kedvünk szerint a karaktereinket.

Az online harctéren lehetőségünk lesz Casual, illetve rangsorolt meccseket játszanunk, utóbbihoz természetesen egy részletes Leaderboard is dukál majd. Bekerült a játékba egy Replay-funkció is, így bármikor visszanézhetjük majd a legizgalmasabb párbajainkat.

Az sem fog unatkozni, aki inkább offline szállna a ringbe, hiszen két különböző sztorimódot is kapunk, melyek a Soul Chronicle, valamint a Libra of Souls névre hallgatnak majd - utóbbi során a saját kézzel összegyúrt harcosunkkal szállhatunk be a történetbe. Emellett nem maradhat el a tréning- és versus-mód sem, valamint kapunk egy árkádopciót is, ha csak egy-egy bunyó erejéig szeretnénk felizzítani a játékot. Mindezek mellett helyet kap a játékban az úgynevezett Museum, ahol egy rakás koncepciórajzot, információt és egyéb látnivalót találunk.

Érkezett egy újabb karakterbemutató előzetes is, habár úgy néz ki, hogy ez utóbbi a Bandai Namco tudta nélkül, az eredeti tervekhez képest hamarabb került napvilágra. A kiszivárgott klip a széria egyik klasszikus gonosztevőjét, Cervantes de Leónt mutatja be. A rettegett kalózkapitány első ránézésre látott már szebb napokat is, de ez nem azt jelenti, hogy ne tudna hatalmas pusztítást leosztani a pisztolyszablyájával.

A Soul Calibur VI október 19-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...