Halo Infinite PC, XBOXONE, XSX

A Halo sorozat hatodik része, amit már egy vadonatúj engine hajt.
1596021360

Játékzenei összeállításunk következik

Ritka, hogy egy napon három olyan hír is beessen, amelyek a játékok soundtrackjeihez kapcsolódnak, most azonban így történt, mi pedig egy összeállításban tálaljuk őket nektek.
1595863020

Halo Infinite - együtt érkezik a kampány és a multi

A korábbi pletykákkal és találgatásokkal ellentétben együtt érkezik majd a Halo Infinite egy- és többjátékos módja, és nem váratja meg a Microsoft a multival a rajongókat. Igaz, bétatesztelni nem biztos, hogy tudjuk majd.
1595610000

Halo Infinite - részletek a tegnapi bemutató kapcsán

A Halo Infinite első gameplay-bemutatója látványosan megosztotta a játékosközösséget, a később napvilágot látott infómorzsák azonban annyit elárulnak, hogy bőven tartogat még meglepetéseket a játék.
1595521785

Halo Infinite - lássuk a sztorit!

Az Xbox Games Showcase leginkább beharangozott résztvevője a Halo Infinite volt, így nyilván ez nyitotta a bemutatók sorát. Ahogy ígérték, a kiadott majdnem kilencperces gameplay a kampányra koncentrált.
1595520000

Itt nézhetitek vissza az Xbox Games Showcase-t

Lefutott a júliusi Xbox Games Showcase, amelynek a főszereplői a Microsoft ernyője alatt készülő játékok voltak. A Halo Infinite-et előre beharangozták, de bőven fért még más is az egyórás műsorba.
1595491200

Beszédes a Halo Infinite dobozképe

A 343 Industries közzétette a Halo Infinite dobozára kerülő hivatalos artworköt, az élesszemű rajongók pedig már most számos olyan részletet észrevettek, amelyek új, egyedi játékelemekre utalhatnak.
1595066400

Csak a játékokról szól majd az új Xbox-show

Miután a májusi Inside Xbox után sok kritika érte, a Microsoft ezúttal igyekszik a lehető legpontosabban kommunikálni, hogy mire számíthatunk majd a jövő heti bemutatójuk során.
1594393680

Halo Infinite - először a kampányt mutatják meg

A Halo Infinite lesz a két hét múlva esedékes Xbox-esemény egyik főszereplője, azonban egyelőre csak a játék kampányát fogják megmutatni nekünk a fejlesztők, a multiplayert nem.
1594045920

Dátumot kapott a Microsoft first-party show-ja

Ahogy azt jó előre megígérte, júliusra újabb bemutatóval készül a Microsoft, ezúttal azonban az Xbox Series X first-party fejlesztései - köztük a Halo Infinite - kapják a főszerepet.
1593529200

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.