Halo Infinite - újabb videó a hangeffektesektől

  • Írta: gorien
  • 2020. december 6.
  • Videó
Link másolása
Míg arra várunk, hogy újra valami érdemit mutasson a 2021-re halasztott Halo Infinite, legalább azt jó látni, hogy a munkálatok haladnak. A hangeffektekért felelős szakemberek egy újabb összeállításban mutatják be, miket is hallunk a játék során.

A Halo Infinite körül csönd van, mióta bemutatták az első gameplay-videót, és a közeljövőben ne is nagyon számítsunk arra, hogy kapunk valami érdemi látnivalót belőle – a közelgő The Game Awardson legalábbis biztos nem lesz ott a játék. A 343 Industries nemrég azt ígérte, hamarosan beszédesebb lesz, ám míg erre várunk, addig is kaptunk egy újabb válogatást a hangeffektesek munkájából.

Legutóbb azt mutatták meg, hogyan veszik fel a fegyverek hangját, most pedig sok más egyéb zörej rögzítését illusztrálják. Igazán változatos módon gyártják a hangokat, és úgy látszik, felhasználnak szinte bármit: kutyát, rozsomákot, elreppenő üveget, kontrollereket és még régi Xboxokat is.

8.
8.
KratoS
#6: Szólíthatsz Chiefnek is. :)
7.
7.
delphijos
#5: Ja, tényleg, mindenkinek aki elégedetlen volt ez volt a baja, hogy rossz kijelzőn nézte...
6.
6.
Őrnagy
#5: Kratos névvel Halo fan? :)
5.
5.
KratoS
#4: Előre mondom Halo fan vagyok, és most tolom újra az egész MCC-t.
Nem értem a síránkozást az Infinite 4k-s gameplay-e kurva jól néz ki. Nem végleges minden eleme az mondjuk látszik, és alapvetően világosabb tónusú mint az eddigi részek. De nézzétek meg meg ha tudjátok egy oleden. Ezt egy 32" lcd nem tudja (jól) kipréselni magából.
4.
4.
Viktor_The_Best
Inkább grafikai fejlődést mutatnának videóban, mert ez így elfogadhatatlan!!!
3.
3.
Őrnagy
#1: Kutyás videóra csakis a like az elfogadható reakció :)
1.
1.
godach
Gameplayt kellene már mutassanak, ami elfogadható. Azt, hogy kiemelkedő, már nem is merem kérni.
Viszont az eddigiek egy hatalmas csula az ember arcába, főleg azokéba akik szerették a Halot és bizalmat szavaztak az MS nek, ahogyan én is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...