DOOM Eternal PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott az újkori DOOM.
Típus:

Két Bethesda-játék is ingyenesen "next-genesedik"

Ahogy közeledünk a következő generációs konzolok megjelenéséhez, egyre több stúdió és kiadó jelenti be, hogy ingyenesen frissíthetjük majd a játékaikat a next-gen verzióra. Nos, nemrég pontosan ez történt két Bethesda-címmel is.

DOOM Eternal - nincs elfelejtve a Switch-port

Már a játék megjelenése előtt tudtuk, hogy a DOOM Eternal előbb-utóbb ellátogat Nintendo Switchre is, pontos megjelenési dátumot azonban a mai napig nem kaptunk. Ez hamarosan megváltozik.

DOOM Eternal - kikerül belőle a Denuvo Anti-Cheat

Egy frissítéssel nagyjából egy hete került bele, most pedig távozik is a Denuvo csalás elleni megoldása a DOOM Eternalból. Nem hinnénk, hogy a vitatott rendszer túl sok mindenkinek fog hiányozni.

DOOM Eternal - megjöttek a felturbózott démonok

Már úton van a DOOM Eternal első sztori DLC-je, de nem maradunk újdonságok nélkül a nagy kiegészítő megjelenése előtt sem. Ezúttal olyan szuperdémonokkal szállhatunk szembe, akik mancsain más játékosok vére szárad.

DOOM Eternal - képeken az első DLC

Nem ért véget a DOOM Eternal története. Ahogy azt a Bethesda és az id Software korábban megígérte, idén legalább két sztoriexpanzióval bővül az őrületes lövölde. Ma végre szemügyre vehetjük az első DLC helyszíneit.

DOOM Eternal - új zeneszerző dolgozik a DLC-ken

Hivatalossá vált Mick Gordon és az id Software szakítása, így a DOOM Eternal későbbi tartalmaihoz már nem az ausztrál zeneszerző készíti az aláfestést. A játék producere elárult néhány részletet a múltbéli eseményekkel kapcsolatban.

Amerika toplista: mindent vitt a Nintendo

Az Egyesült Államokban is felpörgette a játék- és konzoleladásokat a koronavírus-járvány: az NPD Group jelentése szerint az amerikai játékpiac forgalma több mint harmadával nőtt éves szinten.

Dráma a DOOM Eternal soundtrackje körül

A napokban a játékon kívül is megjelent a DOOM Eternal soundtrackje, Mick Gordon eszelős riffjei azonban meglepően lapos végleges audiomixet kaptak az albumon. Az ausztrál zeneszerző igyekszik elhatárolódni a Bethesdától.

DOOM Eternal - letölthető a soundtrack

Az id Software közölte a jó hírt, hogy a DOOM Eternal ütős aláfestő zenéjét most már külön is letölthetjük és hallgathatjuk. Igaz, első körben csak a Collector's Edition tulajdonosai, de a többieknek sem kell sokat várniuk már.

Brit toplista: szárnyalnak a dobozos eladások

Egy dologban biztosak lehetünk: a koronavírus és a vele járó bezárkózás jót tesz a videojáték-eladásoknak. Valószínű, hogy szárnyalnak a digitális tranzakciók is, de a brit toplista konkrét adatokat is tud közölni a dobozos eladásokról.