DOOM Eternal PC, PS4, SW, XBOXONE

Folytatást kapott az újkori DOOM.
Típus:

Így készült a DOOM Eternal soundtrackje

Két hét múlva felforgatjuk a poklot, a féktelen zúzáshoz és a teljes shooter-transz eléréséhez pedig elengedhetetlen lesz Mick Gordon aláfestőzenéje. A DOOM Eternal legújabb előzetesében a játék soundtrackje kapta a főszerepet.

DOOM Eternal - 1000 fps a határ

A DOOM Eternal alatt duruzsoló id Tech 7 motor nem csupán remek optimalizációt, de elképesztő lehetőségeket is biztosít. Elméletben 1000 képkocka/másodperces sebességgel is futtathatjuk majd a játékot - csak győzzük alátenni a vasat!

Lemondta a Sony a PAX Eastet a koronavírus miatt

Az utolsó pillanatban jelentette be a Sony, hogy a terveivel ellentétben mégsem vesz részt a jövő heti PAX Easten. A hír duplán fájdalmas, hiszen itt próbálhatta volna ki először a nagyközönség a The Last of Us folytatását.

Mi is az a DOOM Eternal?

Valószínűleg nem sok olvasónknak kell bemutatnunk a DOOM Eternalt, de a játék legújabb előzetese felett akkor sem érdemes elsiklani. A rövid, de annál velősebb kedvcsináló kellően felkészít minket a pokol felforgatására.

DOOM Eternal - terítéken a Battlemode

Nehéz bármivel is összehasonlítani a DOOM Eternal sajátos, aszimmetrikus többjátékos módját. A Battlemode őrületes sebességű online arénaharcokat ígér a Slayer és a démonok között - lássuk, hogyan is fest ez!

Ismét akcióban a DOOM Eternal

Újabb gameplay videó látott napvilágot az id Software márciusban érkező alkotásáról, melyből ezúttal egy Cyberdemon kiiktatásának folyamatát leshetjük el, na meg persze kapunk némi Gargoyle-irtást is.

DOOM Eternal - az első tíz perc

Az IGN a februári hónapban a DOOM Eternalnak szenteli az IGN First rovatát, első körben pedig a játék első tíz percét mutatják meg nekünk egy gameplay videó segítségével. Ha nem féltek a spoilerektől, katt ide érte!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!

DOOM Eternal - nem lesznek mikrotranzakciók

A DOOM Eternal kreatív igazgatója a félreértések elkerülése végett leszögezte: habár az FPS-ben lesznek feloldható kozmetikai kiegészítők, ezeket csak a játékbeli teljesítményünkkel nyithatjuk meg.

DOOM Eternal - démonokról és sugárkövetésről

Izgalmas látnivalókkal és kevésbé izgalmas hírekkel értekezünk a DOOM Eternalról. A játék rendezője, Hugo Martin személyesen mutatja be a játék új vagy már ismerős démonjait, akiken kezdetben ray tracing nélkül csillan majd a fény.